Hvordan var artiklen?

1718110cookie-tjekStarfield: Øget bærekapacitet og håndtering af beholdning
Spil
2023/09

Starfield: Øget bærekapacitet og håndtering af beholdning

Hvis du er en hård Bethesda-fan, ville du vide, at de har udgivet et nyt spil med navnet Starfield. Ja, det er endnu et RPG-spil, hvor du kan udforske rummet sammen med dine ledsagere og tilpassede skibe.

Som du sikkert ved, har lagerstyring altid været en vigtig ting i ethvert RPG-spil, især dem lavet af Bethesda. Uanset om det er i Skyrim eller Fallout, er det virkelig stressende at være overbelastet. Mens du er i denne tilstand, vil du bevæge dig betydeligt langsommere og kan ikke rejse hurtigt.

Det samme gælder for Starfield. I dette spil er det lige så vigtigt at administrere din beholdning. Det anbefales endda, at spillere undgår en overbelastet tilstand, da det helt sikkert kan påvirke deres bevægelser og hurtige evner. 

Men er lagerstyring mere kompliceret i dette spil eller forenklet? For at finde svaret vil vi dele et par tips, du kan gøre for bedre at administrere din beholdning. 

Forståelse af lagersystemet på Starfield

I de tidligere Bethesda-spil behøvede spillerne kun at fokusere på deres personlige vægt alene. Men det er anderledes på Starfield. I dette spil skal du også fokusere på lasten. Hvert skib har sin egen lastgrænse, hvilket giver et ekstra ekstra for personens vægt.

I starten har du den maksimale vægtgrænse på 135 kg på din karakter, hvilket kan lyde af meget, men det er det virkelig ikke. Med tiden vil du begynde at samle nogle ting som våben, rustninger og mange andre ting. Dette vil gradvist fylde dit lager og i sidste ende gøre dig overbelastet.

Så for at forhindre dig i at være i denne forfærdelige tilstand, vil vi gerne dele et par tips, du kan gøre for at administrere din beholdning bedre. 

Sådan øges bærekapaciteten og administrere inventar

For bedre at administrere din beholdning er der tre ting, du kan gøre:

Invester i vægtløftningsevner og en VPN

Den første ting du kan gøre er at investere mere i vægtløftningsevnen. Som tidligere nævnt har du en vægtgrænse på 135 kg i starten. Hvis du låser op for de næste rækker på færdighedstræet, kan du få yderligere 10 kg, 25 kg, 59 kg og til sidst 100 kg. Du kan også afslutte Vægtløftnings-færdighedsudfordringerne, som kræver, at du går bestemte distancer, mens beholdningen er fyldt op til 75 %. 

Generelt, for at få bedre lagerstyring, skal du balancere værdi og vægt. Hvis du har nogle varer, du sjældent bruger, er det bedre at sælge dem for altid. På den måde kan du få ekstra penge og ekstra lagerplads. Behold kun vigtige ting, og sælg resten.

Desværre er Starfield ikke et online spil, hvor du kan bytte dine varer med andre. Men selvom spillet kan spilles offline, betyder det ikke blot, at du fuldstændig kan negligere vigtigheden af ​​at have en mere sikker forbindelse.

Som du sikkert ved, er det meget vigtigt at holde din forbindelse sikker for at forhindre potentielle risici. Og en af ​​de bedste måder er at installere en VPN. Bortset fra en desktop, kan du også overveje for at konfigurere VPN på din spillekonsol, hvilket kan gøre forbindelsen meget mere sikker, når du spiller et onlinespil eller bruger software, der kræver en internetforbindelse.

Læg din last i lasten 

En ting, der er fantastisk ved Starfield, er, at du kan få fat i de flotte skibe for fuldt ud at udforske det hurtige rum. Ved du, hvad det vil sige at have et skib? Ekstra opbevaring! Ja, du kan sikkert og nemt opbevare de ekstra ting, du ikke rigtig har brug for i lasten.

I lighed med hvordan vægtløftningsevner påvirker din vægtgrænse, er lastkapaciteten også påvirket af, hvor godt skibsdelene du sammensætter. I starten skal du bruge The Frontier, som kan holde op til 450 kg. 

Senere kan du købe flere skibe på værfter for at få de enheder, der kan tage op til 2,000 kg. 2 tons er mere end nok selv til slutspillet. 

Lad din ledsager bære det

I lighed med de andre Bethesda-spil, vil du til sidst møde en ledsager, du kan tage med på din rejse i rummet. Men hvis på Skyrim du kan tage en person og et dyr, her kan du kun have én menneskelig ledsager.

Selvom disse ledsagere kan fungere som dit menneskelige skjold, tilbyder de en anden unik fordel, som er ekstra opbevaring, hvor du kan opbevare dine genstande. Alle våben eller rustninger, du ikke kan lide, kan gives til dem. Hvis genstandene er stærkere, end de har i øjeblikket, udstyrer de dem automatisk.

At give en vare til din ledsager, skal du interagere med dem og tilbyde en handel. To vinduer åbnes, det ene er dit inventar, og det andet er deres. Så læg blot dine varer i deres lager, og de vil bære dem for dig.

Vi anbefaler dog stærkt denne metode, når du udforsker ud af dit skib. Når du vil tilbage, skal du lægge varerne tilbage i dit inventar og sende dem til lasten. 

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre spil