Hvordan var artiklen?

1717520cookie-tjekVil baldur's gate 3 være et mesterværk?
Teknologier
2023/08

Vil baldur's gate 3 være et mesterværk?

Tilbage i 2019, da Baldur's Gate 3 første gang blev annonceret, blev spilkredsen begejstret. Baldur's Gate blev skabt af det samme studie, som lavede Divinity Original Sin 2, som er Larian Studios. Det er helt umuligt ikke at blive begejstret for et spil, der er skabt af teamet bag en af ​​de mest elskede RPG, Dungeons and Dragons.

 

I dag, hvor Baldur's Gate 3 endelig er her, er der en masse ting, den skal leve op til, og den føler, at det er lykkedes. Spillet er lige så spændende som ethvert Dungeons and Dragons eventyr. Den består af karakterer, som du skal se to gange. Placer spillerne et sted, de ikke er bekendt med, og Baldur's Gate 3 dukker op, når porten svinger.

 

I starten af ​​spillet vil du befinde dig på et mind-flayers-skib. Mens mind-flayers får travlt med at kidnappe folk og kaste haletudser i dine øjne, som får dig til at undre dig og spørge - hvem er du?

 

Har du brug for en VPN for at spille Baldur's Gate 3?

 

VPN kan beskytte dig mod DDoS-angreb. En VPN vil holde din IP-adresse skjult og implementerer datakryptering på din trafik. Derfor, selvom du bliver et potentielt mål, så kan du hurtigt hoppe fra en IP til en anden. Husk på, at du kan spil sikkerhed med VPN til Windows. Udover at holde dig sikker, giver en VPN dig mulighed for at spille spil hvor som helst. For eksempel kan du spille et nyt spil på trods af, at det endnu ikke er udgivet på dit sted. En VPN kan ændre din IP-adresse og dirigere dig et sted, hvor de nye spil er blevet udgivet.

 

Baldur's Gate 3 inkluderer uendelige muligheder

 

Der er mange klasser og løb i dette spil. Så det vil kræve mere tid at finde den bedste løsning. Uanset om du er usign a gaming bærbar eller stationær, tilpasningsmæssigt er Baldur's Gate 3 meget bedre end sine forgængere. Bare rolig, hvis du ikke ønsker at gå grundlæggende, da der er mange muligheder for dig. Du vil også værdsætte, at dets skaber, Larian Studios, inkluderer ansigter og hår, der ikke kun er hvide og eurocentriske. Du kan også lave en karakter, der er din replika. Du kan også lægge noget make-up eller skæg på din karakter, uanset hvad dens køn er.

 

Du kan vælge den stemme, du ønsker, uanset dit køn. Dog vil hårmulighederne afhænge af køn. Dette er ret mærkeligt i betragtning af de muligheder, der lige blev nævnt. Der mangler også noget i de forskellige kropstyper baseret på de forskellige racer. Vær også opmærksom på, at dværgkroppen ikke kan blive til en menneskekrop og omvendt, hvilket er mærkeligt i betragtning af, at der er ripped elver druider inkluderet i spillet. Der er heller ikke mulighed for at være buttet. 

 

Hvad sker der nu?

 

Når du er færdig med at skabe din karakter, ender du i et stort mind-flayer-skib. Her kan du vælge at blive venner med hjerner med ben og møde din første følgesvend. Gør dette inden for fem til ti minutter. Dette er for meget for begyndere. Mini-tutorials er bare ubrugelige. Dette kan være udfordrende for dem, der aldrig har spillet nogen Larian's Divinity-spil eller ikke ved, hvordan D&D fungerer. Måske skulle Larian gøre deres tutorials mere tilgængelige og gøre deres brugergrænseflade nemmere at udforske med.

 

er Baldur's Gate 3 for voldelig?

 

Når det kommer til vold, er kampene i Baldur's Gate 3 i top. Efter Baldur's Gate 3, Larian Studios lover at lave flere Divinity-spil. Det tilbyder den samme vanvid, som man forventer fra et Larian-spil. Du kan vælge at gøre ting baseret på bogen, eller du kan gøre det på egen hånd. For eksempel kan du samle tonsvis af olietønder og smide dem efter folk og derefter sætte ild til dem. Dette er noget virkelig tilfredsstillende, og det kan endda blive bedre med de forskellige muligheder for klasserne og underklasserne. Det vil tage hele dagen at forklare metoden til, hvordan du slipper af med dine fjender. Bare husk på, at handlingen "Shove" kan være meget værdifuld. Hvis du bruger det oftere, kan du få nogle sjove resultater. Et andet glimrende alternativ er "Throw", hvis du kan lide at skubbe en død fjende.

 

Konklusion

 

Lever spillet op til dine forventninger? Nå, det vil være op til spillerne selv. Selvom det ikke har de samme karaktertyper som disse mærkelige værtshusnavne, kommer det dog tæt på Dungeons and Dragons. Og det er noget, Larian skal være stolt af.

 

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Anden teknologi