Hvordan var artiklen?

1713862cookie-tjekTeslagrad 2 anmeldelse – klodset fysik og væskebevægelser
Funktionalitet
2023/07

Teslagrad 2 anmeldelse – klodset fysik og væskebevægelser

Teslagrad 2 er en af ​​de bedste platformere, jeg har spillet i årevis. Spillet fortsætter, hvor originalen slap, hvor drengen opdager et mærkeligt teknologisk tårn i en ødemark. Historien er let, kun fortalt gennem miljødetaljer og korte mellemsekvenser, men den holder dig nysgerrig efter, hvad der er øverst.

  • Kontrollerne er enkle, men lydhøre. Du vil løbe, hoppe, klatre og bruge en magnetisk kappe til at manipulere metalgenstande og navigere forhindringer.
  • Niveaudesignet er smart og belønner udforskning. Skjulte stier fører til power-ups og samleobjekter. Svære sektioner har ofte en nemmere løsning, hvis du leder efter den.
  • Den håndtegnede steampunk-verden er en fornøjelse. Hvert nyt område introducerer iøjnefaldende detaljer, mærkelige ting og nye farer. Blandingen af ​​teknologi og naturlige elementer skaber en følelse af mystik.

Udfordrende gåder og vanskelige fælder

Teslagrad 2

Miljøerne er mere komplekse, med skjulte stier og hemmelige områder gemt væk. Du bliver nødt til at udforske alle afkroge for at komme videre. Nogle værelser vikler sig om sig selv på åndssvage måder. Når du tror, ​​du har fundet ud af det, dukker et nyt twist op.

  • De mekanismer og anordninger, du skal manipulere, bliver også sværere. Det handler om mere end blot at aktivere kontakter i den rigtige rækkefølge. Du bliver nødt til at omdirigere lysstråler, bruge stempler og remskiver og udnytte magnetismens kraft. Nogle gåder kræver hurtige reflekser og perfekt timing. Forvent en del hoved-skrabe øjeblikke.
  • Fjender bliver også sværere, med nogle, der kun kan besejres ved hjælp af miljøet og dit forstand. Deres mønstre bliver sofistikerede, så du bliver nødt til at medbringe dit A-spil. Et par chefer dukker også op, og de roder ikke rundt.
  • Hemmeligheder og samleobjekter er snedigt gemt bag de mest usandsynlige forhindringer. Hvis du vil opdage alt, hvad Teslagrad 2 har at byde på, bliver du nødt til at være kreativ.

Smukke håndtegnede billeder

Teslagrad 2

De håndtegnede billeder i Teslagrad 2 er fantastiske. Spillet foregår i en steampunk-verden med en smuk kunststil med håndmalede baggrunde og karakterer. Baggrundene i hvert niveau er indviklet detaljerede, med lag af parallakserulning for at give 2D-verdenen en følelse af dybde.

En følelsesmæssig rejse og mindeværdig historie

Teslagrad 2

Teslagrad 2 har en mindeværdig historie, der trækker i hjertestrengene. Uden dialog eller tekst skaber spillet en følelsesladet fortælling udelukkende gennem miljødetaljer, musik og gameplay. Som den unavngivne hovedperson vil du rejse gennem en steampunk-verden for at finde din for længst forsvundne far.

  • Når du går rundt i dit gamle hjem, vil du falde over dine barndomstegninger og gammelt legetøj, hvilket fremkalder nostalgi efter enklere tider.
  • Næste er at udforske et fyrtårn; sepia-tonede flashbacks viser din far, der lærer dig at bruge et teleskop, og fremhæver dit tætte bånd.
  • Når du løser urværkspuslespil på en forladt fabrik, afspilles der desuden melankolsk musik, mens du indser, at dette engang var din fars arbejdsplads, der minder dig om, hvad du har mistet.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre funktioner