Hvordan var artiklen?

1716151cookie-tjekMaksimering af dit guld: Sådan får du mest muligt ud af din rigdom i Diablo 4
Guides
2023/07

Maksimering af dit guld: Sådan får du mest muligt ud af din rigdom i Diablo 4

I den mørke verden af ​​Diablo 4 regerer guld som livsnerven til at anskaffe genstande, reparere udstyr, forbedre eksisterende udstyr og få adgang til forskellige tjenester. Selvom din pengekasse mangler, ingen bekymringer - der er en løsning. Du kan altid købe billig Diablo 4 guld fra WowVendors for at forbedre dit udstyr og dominere Sanctuarys nådesløse lande. Gør dig klar til at frigøre dit gulds fulde potentiale og bruge det fornuftigt. I denne guide vil vi udforske de bedste måder at træffe strategiske valg med din hårdt tjente rigdom.

#1 – Opgradering af gear

I Diablo 4 kan hvert stykke udstyr opgraderes et bestemt antal gange baseret på dets sjældenhed med øget guld- og materialeomkostninger. Således kan du øge varestyrken med 5 hver gang, hvis du ønsker det. Her er nogle vigtige punkter, du skal huske på, når du opgraderer dit udstyr i Diablo 4:

 • Opgrader breakpoints — Vær opmærksom på breakpoints for at maksimere potentialet i dit udstyr
 • Sjældenhed — Fokuser på at opgradere legendariske og unikke genstande
 • Tidligt spil — Undgå at opgradere magi og almindelige genstande, da det ikke er ressourcerne værd
 • Slutspil — Gem dine opgraderinger til, når du når slutspillet, da gearfald hurtigt vil gøre opgraderinger forældede
 • Guld og materialer — Overvej omkostningerne ved at opgradere, og sørg for, at det er investeringen værd.

Samlet set kan opgradering af gear i Diablo 4 være en værdifuld måde at øge din karakters kraft på, men det er vigtigt at prioritere de rigtige ting og være opmærksom på omkostningerne.

Wow brand

#2 — Uddrag og prægning af legendariske aspekter

Uddrag og prægning af legendariske aspekter er et system i Diablo 4, der gør det muligt at indskrive kraftfulde effekter på forskellige gear. Således kan du fjerne legendariske aspekter fra legendarisk udstyr og derefter indprente dem på sjældne genstande hos Okkultisten. For at udtrække et aspekt skal du have både legendarisk gear og guld. Her er de vigtigste punkter, du skal huske på, når du uddrager og indprenter legendariske aspekter i Diablo 4:

 

 • Ekstraktion — For at udtrække et aspekt, skal du vælge et legendarisk element og placere det i ekstraktionsfanen hos Occultist. Omkostningerne ved at udvinde et aspekt er 135,000 guld
 • Aftryk — For at indprente et aspekt, skal du trække det element, du vil booste, til okkultisten og vælge det aspekt, du vil indprente, fra Magtens Codex eller fra dit inventar. Omkostningerne ved påtrykning af et aspekt varierer afhængigt af varens sjældenhed og det aspekt, der påtrykkes
 • Engangsbrug — Aspekter, der udtrækkes og indprintes, er engangsbrug. Med andre ord, hvis du ønsker at indprente det aspekt igen på et andet udstyr, bliver du nødt til at udtrække det igen

Vær opmærksom på, at det kan være dyrt at udtrække og præge legendariske aspekter, så du bør være opmærksom på, hvordan du bruger dit guld i spillet.

Wow søgen

#3 — Opgraderinger af healing potion

Du kan opgradere dine helbredende eliksirer op til otte gange, og dermed øge mængden af ​​helbred, der genoprettes ved brug. For at få dette til at ske, skal nedenstående trin tages:

 

 1. Nå det krævede niveau — Healing Potion-opgraderinger er låst, indtil du når bestemte niveauer. For eksempel, for Weak Healing Potion, skal du have niveau 1; for Minor Healing Potion er niveau 20 påkrævet; etc.
 2. Besøg Alchemist — Når du når målniveauet, skal du gå til en venskabelig løsning og finde Alchemist NPC der. Sidstnævnte er markeret med et morter- og støderikon på kortet
 3. Interager med alkymisten: Tal med alkymisten og vælg muligheden for at booste din helbredende drik
 4. Giv de nødvendige genstande — For at fuldføre operationen skal du muligvis levere specifikke urter eller materialer til alkymisten, såsom Gallowvine, Howler Moss, Paletongue, Biteberry, Lifesbane, Grave Dust, Reddamine og Blightshade. Disse kan variere afhængigt af niveauet af opgraderingen
 5. Betal guldomkostningerne - Opgradering af din Healing Potion kræver også at bruge guld. Omkostningerne stiger gradvist for hvert opgraderingsniveau

Efterhånden som du stiger yderligere, kan du fortsætte med at forbedre dine helbredende eliksirer ved at besøge alkymisten og følge de samme trin. Således vil du øge din helbredende kraft og forbedre din overlevelsesevne i spillet.

#4 — Anskaffelse og opgradering af ædelstene

Ædelstene er tilfældige loot drops, der begynder at dukke op i spillet omkring niveau 15. Det bedste ved disse genstande er, at de kan bruges til at forbedre gearet og give forskellige bonusser til spilleren, såsom øget kritisk hitchance, skade eller modstand mod bestemte typer skader. Du kan få ædelstene ved at åbne kister, besejre fjender og interagere med genstande omkring Sanctuary. 

 

Derudover kan du opgradere genstande i dit arsenal ved at besøge en juveler i en by efter at have gennemført en bestemt prioriteret opgave. Juveleren kan blande ædelstene for at skabe varer af højere kvalitet med bedre statistik i bytte for guld og materialer. Prisen varierer afhængigt af varen og ædelstenens niveau, men den koster generelt omkring 3,000 guld.

#5 — Reparationer

Du kan reparere dit beskadigede udstyr ved at besøge en smed NPC i enhver nærliggende lejr eller by. Prisen varierer baseret på vareniveauet og kvaliteten/sjældenheden af ​​de stykker, du ønsker at reparere. Du kan vælge at reparere alle genstande eller reparere kun bestemte genstande med dit guld. Husk på, at for hvert 10 % tab af holdbarhed stiger omkostningerne ved reparation, så du bør være opmærksom på, hvordan du bruger din rigdom bedst i spillet.

Få det maksimale ud af dit guld

Guld er en essentiel ressource i Diablo 4. Udover at være standardvalutaen, der bruges til at købe og sælge genstande, er det også påkrævet til at reparere beskadiget udstyr, unsocket ædelstene, healing potion-opgraderinger og mange flere. Så du skal administrere dit guld omhyggeligt for at komme effektivt gennem spillet.

 

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre vejledninger