Hvordan var artiklen?

1716214cookie-tjekHvordan at spille videospil påvirker den akademiske præstation
Spil
2023/07

Hvordan at spille videospil påvirker den akademiske præstation

Der er en løbende debat om, hvordan onlinespil påvirker studerende i dag. Mange foragter digital underholdning som et skadedyr, der distraherer eleverne fra at koncentrere sig om læring. Andre roser kreativitet og opfindsomhed, hvilket inspirerer forskere til at tænke ud af boksen. Der er begge dele positive og negative virkninger af onlinespil, når man forkæler sig med virtuel underholdning. Anyway, ingen kan benægte, at alle studerende elsker denne form for underholdning. Prøv at finde en elev, der aldrig har spillet Mortal Kombat eller Call of Duty. Det er bare en del af at blive voksen. Desuden sørger udviklere for, at nye titler bliver ved med at tilbyde en bedre, mere fordybende oplevelse. Det er op til os at spille ansvarligt, så vores karakterer vil ikke lide som følge heraf.

Positive effekter af onlinespil på studerende

Når man overvejer de gavnlige virkninger af onlinespil, kommer det altid til at tænke på at have en masse sjov. Det er nyttigt at have et fornøjeligt tidsfordriv mellem studietiden. Nogle foretrækker at cykle eller jogge. Andre elsker Xbox- eller MMOG-spil. Men de tilbyder så meget mere end bare at have det sjovt. At tilskynde unge mennesker til at bruge fantasien har flere funktionelle effekter på den akademiske præstation.

Forbedring af elevernes fremskridt og kreativitet

Eksperter siger, at den gennemsnitlige tid brugt på at spille videospil varierer mellem studerende. Nogle forkæler sig af og til med virtual reality, mens andre bruger mange timer der. For meget leg kan påvirke det i forvejen stramme elevskema. Ansættelse af en professionel skriveservice hjælp fra papersowl.com redder ofte dagen, så eleverne kan afslutte deres forskningsopgaver til tiden. Det er nemt at gemme dine akademiske præstationer med hjælp fra essayeksperter. Men hvis det bruges som et afslappet tidsfordriv eller en pauseaktivitet, giver spil positive effekter. En af dem fortryller deres kreativitet og fantasi.

Kreative elever har brug for lidt tid alene til at reflektere over tanker og lade batterierne op. Videospil inspirerer dem normalt. Kunst- eller arkitekturstuderende finder innovative løsninger i smukt designede virtuelle verdener. Designere eller fremtidige udviklere finder ideer til at skabe originale værker. Selv en kommende forfatter kan drage fordel af at nyde det fantasifulde landskab med multiplayer-titler i åben verden. Nye generationers spilmotorer udvisker ofte grænsen mellem virkelighed og fiktion. Det er her fantasien tager over. Studerende af kreativ kunst viser større fremskridt, hvis de studerer gameplay-design eller niveauernes arkitektur. Samlet set, for nogle lærde, spil:

  • Forbedrer fokus og koncentration
  • Fremmer kreativ tænkning
  • Inspirerer fantasifulde løsninger
  • Giver pause fra læring
  • Skaber originale ideer

arbejdsbord

Negativ indvirkning på onlinespil på den akademiske præstation

Enhver videnskabelig forskning vil fortælle dig, at for meget spil ikke er sundt. At bruge timer på at udforske imaginære verdener tvangsmæssigt påvirker ens velbefindende. Nogle bliver så afhængige af spil online, at det begynder at forstyrre skolens forpligtelser. Mangel på søvn eller manglende evne til at koncentrere sig pga overdreven spil reflekterer snart over elevernes karakterer og præstationer i skolen. De sædvanlige tegn på for meget leg inkluderer mangel på motivation og dårligt fokus sammen med asocial adfærd. Studerende bør ikke bringe uddannelsesmål i fare på grund af tankeløs underholdning. Selvom virtuelle verdener er fristende og tilbyder øjeblikkelig tilfredsstillelse, lider det virkelige liv som et resultat. Så mådehold og ansvarlig leg er afgørende for at undgå negative konsekvenser.

gamer

Tips til, hvordan man balancerer spil og studier

Hvis du er en ivrig gamer, men også studerende, er prioritering og ordentlig ledelse afgørende. Alles fokus skal være på at få en universitetsgrad. At spille videospil er bare en hobby. Harmløst tidsfordriv midt i studiesessioner. Tag disse trin for at sikre en ordentlig balance mellem fritid og uddannelse:

Begræns spilletid

Det er ikke sundt at bruge en bærbar computer i mere end tre timer. Begræns skærmtid og hold dig til planen. Hver belønning smager meget sødere, når vi skal vente på den. Du vil føle dig bedre, mere energisk og forfrisket. Det er også en fantastisk følelse at vide, at du har kontrol over noget. Lad ikke spillehaller styre dit liv.

Vælg passende titler

Nogle titler er mere vanedannende end andre. Epos i åben verden tager dage eller uger at færdiggøre. At opgradere karakterer eller finde påskeæg tager så meget energi. Prøv at nyde løb eller gåder, som giver en masse tilfredsstillelse, men som ikke tager meget af elevens tid. Det kan være, at nogen elsker strategier eller indie spil. Anyway, hvem er vi til at bedømme nogens smag?

Manifestede uddannelsesmål

At forestille sig mål får folk halvvejs. At handle som noget er bestemt til at være, leder folk på en vej mod et mål. Skriv mål på et stykke papir, og forestil dig, hvordan du kommer dertil. Sådan en holdning holder eleverne i skak. For meget Xbox eller PlayStation bliver en distraktion fra at lære. Men at have en klar vision i tankerne hjælper med at undgå forhindringer og holde sig i den rigtige retning.

Afsluttende ord

Medmindre folk studerer softwareudvikling eller kreativ kunst, lærer de bedre at balancere studietid og spil. Unge akademikere bør begrænse eksponeringen for sådanne former for underholdning. Ellers belaster konsekvenserne ens præstationer. At tabe et par semestre over at spille Call of Duty for meget er ikke det værd. At få en universitetsgrad er udfordrende nok. At indføre flere forhindringer for det mål virker ikke som en sund strategi. Begrænsning af skærmtid og fokus på læring skaber balance. Husk, den virtuelle verden er sjov, men vores liv sker i virkeligheden. Hav det sjovt, men hold det altid ægte.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre spil