Hvordan var artiklen?

1714331cookie-tjekDiablo 4 mikrotransaktion forklaret
Funktionalitet
2023/07

Diablo 4 mikrotransaktion forklaret

Diablo 4 vil indeholde valgfri mikrotransaktioner, men hvad betyder det præcist? Mikrotransaktioner eller "mtx" er små køb foretaget i et spil. I Diablo 4 giver mikrotransaktioner kosmetiske genstande, som skind, der ændrer din karakters udseende.

  • Skins: Nyt udseende til din karakter, der ikke påvirker statistik eller evner. Vil du have, at din barbar skal ligne en dæmon, eller vil din troldmand have brændende klæder? Skins kan få det til at ske uden at ændre, hvordan din karakter spiller.
  • Kosmetik: Farvestoffer, transmogs, kæledyr, holdere og andre visuelle tilpasninger. Disse giver dig mulighed for at skræddersy udseendet af udstyr, ændre hvordan våben og rustninger ser ud, få et sejt kæledyr til at følge dig eller ride i kamp med stil.
  • Sæsonkort: Giv belønninger gennem en sæson ved at gennemføre udfordringer og quests. Sæsonkort inkluderer ofte en blanding af skind, kosmetik og andet bytte. De giver dedikerede spillere noget at arbejde hen imod over tid.

Det vigtigste at forstå er, at mikrotransaktioner i Diablo 4 vil være rent kosmetiske. De vil ikke give nogen konkurrencefordele eller låse gameplayet bag betalingsvægge.

Samlet set er mikrotransaktioner klar til at være en valgfri forbedring snarere end en påkrævet komponent af Diablo 4. De sigter mod at give spillere flere måder at udtrykke sig på i et spil, der fokuserer på at bygge karakterer og indsamle episk bytte. Så længe Blizzard beholder dem kun for kosmetiske produkter, kan mikrotransaktioner passe godt til personaliseringen og progressionen i hjertet af Diablo.

Kosmetiske mikrotransaktioner: Transmogs, kæledyr og vinger

Transmogs, eller transmogrifications, lader dig ændre udseendet af dit udstyr til noget andet, du har samlet, mens du holder statistikken.

Kæledyr og vinger er rent kosmetiske ledsagere og rygtilbehør, der følger dig under gameplay. Mens mikrotransaktioner er kontroversielle, sigter Diablo 4 kun på at holde dem kosmetiske. God fornøjelse med at udforske Sanctuary, Nephalem!

Forbrugelige mikrotransaktioner: XP-boosts og lootbokse

diablo xnumx

Diablo 4 vil byde på valgfrie forbrugsbare mikrotransaktioner som erfaring (XP) boosts og loot boxes for at forbedre gameplayet. Loot-bokse kan indeholde almindelige, ualmindelige, sjældne, episke eller legendariske genstande i spillet. De mere sjældne genstande har en lavere chance for at falde, hvilket tilskynder spillere til at købe flere loot boxes.

Pay-to-Win bekymringer rettet

Diablo 4s udviklere har adresseret bekymringer om potentielle pay-to-win-systemer i spillet. Mens Diablo 4 vil have mikrotransaktioner, har udviklerne truffet foranstaltninger for at sikre, at spillet forbliver afbalanceret.

Tjen gratis valuta i spillet: Sådan fungerer det

diablo xnumx

En af de bedste måder at tjene guld og materialer på i Diablo 4 er ved at gennemføre dusører og quests. Dette er specielle missioner, du kan hente i en by, der belønner dig for at fuldføre mål som:

  • besejre fjender
  • Udforske nye områder
  • Redde byfolk
  • Indsamling af håndværksressourcer
  • Sælger uønsket bytte
  • Håndværk og opgradering
  • Sæsonbegivenheder og stiger

 

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre funktioner