Hvordan var artiklen?

1714271cookie-tjekComputerens fremtid: nye teknologier og deres potentielle indvirkning på uddannelse
Teknologier
2023/06

Computerens fremtid: nye teknologier og deres potentielle indvirkning på uddannelse

Uddannelsessystemet modtager ofte kritik. Mens dens rolle i den sociale udvikling af eleverne er svær at argumentere for. Du kan trods alt ikke integreres i samfundet uden børnehaver, skoler og gymnasier. Dog kan den viden, du får, mens du studerer, vise sig at være forældet, når du er færdiguddannet. Men med glæde er nye teknologier her for at hjælpe dig.

 

Når vi diskuterer nye teknologier, tager vi ikke kun fat på udviklingen af ​​opgavetjenester. For omkring tredive år siden skulle du kontakte dem via telefon. I dag kan du bare google noget som "skrive essay online,” find denne passende service, bestil dit papir fra den, og modtag den tilbage på få timer. Desuden giver moderne fremskridt dig mulighed for at kommunikere direkte med forfatteren til dit essay, hvilket sikrer, at du får indsendeligt materiale.

 

Men det handler mere om, hvordan man snyder uddannelsessystemet, end hvordan man gør det bedre. Systemet blev rystet i 2020, da COVID-19-pandemien ramte. Det viste sig, at de fleste uddannelsesinstitutioner ikke var fleksible nok til at klare udfordringerne. Det har ført til at revurdere andre ting, der kan og bør ændres ved uddannelsessystemet. 

 

  • Implementering af fjernundervisning
  • Forbedring af tilgængelighed
  • Implementering af teknologi
  • gamification

 

At kunne holde undervisning online var afgørende under nedlukningerne. Studerende havde brug for adgang til klasser uanset deres placering. Det er overflødigt at sige, at alt det var umuligt uden implementering af teknologi. Hvad angår gamification, kommer flere og flere uddannelsesinstitutioner ind i det, for hvem sagde, at uddannelse må være kedeligt? Men lad os se, hvad fremtiden ellers har i vente for uddannelse. 

Virtual Reality

Tænk lige et øjeblik, hvad forhindrer dig i at forstå et bestemt emne? Du kan ikke opleve visse aspekter af det. Ja, det er én ting at forstå noget teoretisk, men at opleve noget er en helt anden ting. For eksempel er det at forstå sproget og at have en dialog med en tilfældig indfødt taler modsætninger. Er der en måde at løse det på?

 

Virtual reality er her for at hjælpe dig. VR kan hjælpe dig med at lære ting, mens du interagerer med 3D-verdenen. Men tænk på, hvordan virtual reality kan hjælpe dig med eksamensforberedelse. Du stresser med at forudse eksamen. Tænk, hvor gnidningsløst det kan gå, hvis du gennemgår flere simuleringer af testen. Du kan tjekke ud, hvor godt du kender materialet, og finde ud af, hvilke aspekter du bør arbejde hårdere med. 

Cloud Computing

Cloud computing gjorde mange ting nemmere. Du behøver ikke længere bruge USB-drev eller fysisk lager for at få adgang til visse materialer. Takket være cloud computing kan du få adgang til alt, hvad du har brug for, fra ethvert hjørne af verden. Cloud computing er meget brugt til arbejde, men det begynder at blive implementeret i uddannelse, hvilket forbedrer fjernundervisning.

 

Vi ved ikke, hvornår endnu en pandemi, der vil tvinge os til at lukke ned, vil slå til igen. Derfor skal alle uddannelsesinstitutioner være forberedte, så de studerende ikke kan gå på bibliotekerne for at hente nødvendige materialer til deres forskning eller være til stede ved prøver eller eksamener. Cloud computing giver professorer mulighed for at dele de nødvendige materialer med studerende, og studerende kan lave testene online og dele resultaterne med professorer online. 

3D Printing

3D-print kommer tæt på VR, da det også giver dig mulighed for at opleve noget, du lærer fra lærebøger. Når det kommer til virtual reality, kan du opleve noget, du lærer i - tautologi-alarm! - Virtual reality. 3D-print giver dig mulighed for at printe, hvad end du lærte. Grundlæggende kan du med 3D-print gøre næsten ethvert teoretisk koncept til virkelighed. 

 

3D-print er allerede ofte brugt i forskellige højere læreanstalter for at give ingeniører og designere mulighed for at skabe prototyper til demonstration af de afsluttende projekter. I visse tilfælde kan prototyperne bruges i det endelige produkt. Hvad angår skolerne, kan 3D-print komme godt med i skoleprojekter. Det gør hele processen med at forberede dine skoleprojekter hurtigere og nemmere. 

Sociale medier

De fleste sociale netværk blev udviklet på campusser af forskellige uddannelsesinstitutioner. Alligevel tog det tid for uddannelsesinstitutionerne at oprette profiler på sociale medier. Men i dag er sociale netværk meget brugt af uddannelsesinstitutioner. Potentielle studerende kan følge de sociale mediers sider på deres valgte institutioner for at holde sig opmærksomme på opdateringerne. Men sociale netværk kan også være nyttige for eksisterende studerende. 

 

Sociale medier giver universiteter og gymnasier mulighed for at forbinde med hinanden, uanset om de er flere byer eller flere kontinenter fra hinanden. Sociale netværk spiller en vigtig rolle i tilrettelæggelsen af ​​konkurrencer og møder mellem studerende eller professorer fra uddannelsesinstitutioner. Desuden kan studerende fra forskellige gymnasier og universiteter forbinde med hinanden gennem sociale netværk og udveksle vigtige ideer om at studere. 

Kunstig intelligens og maskinlæring

Okay, vi ved, hvad du tænker på. Du overvejer at bruge kunstig intelligens til at skrive opgaver. Men for at være retfærdig, hvis du ikke vil eller kan lave en skriveopgave på egen hånd, er det bedre at bruge en af bedste papirskrivningstjenester, i stedet for at vende sig til AI. Det er langt fra at være så godt som professionelle essayforfattere, og der er værktøjer til at tjekke ud, om værket er skrevet af mennesker eller ej. 

 

Men det foregående afsnit betyder ikke, at AI ikke bruges af uddannelsesinstitutioner. Kunstig intelligens bruges til automatisering af uddannelsens nøgleelementer, såsom sortering af studerende. Det bruges også til at få feedback på områder, der skal forbedres. Mens maskinlæring hjælper med at skabe kunstige vejledere, der kan hjælpe elever med emner som matematik. 

Afsluttende tanker

Så her har du fem aspekter, hvor nye teknologier påvirker uddannelsessystemet. Ja, implementering af teknologi tager tid, og ingen af ​​aspekterne nævnt i artiklen udnyttes fuldt ud. I betragtning af det og det faktum, at nye fremskridt altid er lige om hjørnet, er chancerne for, at uddannelsessystemet om tyve år vil se helt anderledes ud. 

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Anden teknologi