Hvordan var artiklen?

1712464cookie-tjekHer er en blodlinje: Heroes of Lithas Tier List – Rangliste over mestre
Spil
2023/06

Her er en blodlinje: Heroes of Lithas Tier List – Rangliste over mestre

Du har spillet Bloodline: Heroes of Lithas i et stykke tid nu og har samlet mange mestre. Men med over hundrede mestre at vælge imellem, hvordan ved du allerede, hvilke der er de bedste? Fortsæt med at læse for at finde den bedste mester.

Top Tier Champions i Bloodline: Heroes of Lithas

Bloodline: Heroes of Lithas

Med hensyn til de bedste mestre i Bloodline: Heroes of Lithas, nogle hæver sig over resten. Disse top-tier mestre bør være dine første valg i enhver kamp.

 Astra, Stjernevæveren: Denne kosmiske magi er OP, almindelig og enkel. Hendes evne til at bedøve flere fjender på én gang og give massiv AOE-skade gør hende til en styrke, man skal regne med. Når først Astra låser op for sin ultimative evne, Star Storm, bliver hun næsten ustoppelig.

  • Ragnar, Udyrmesteren: Hvis du foretrækker en mere strategisk spillestil, er Ragnar din fyr. For at kæmpe for ham kan han fange og tilkalde dyr, som den magtfulde Frost Warg eller den hurtige Shadow Panther. Ragnar bliver på baglinjen, kommanderer sine bæster og bruger sin Cry of the Wild-evne til at pudse dem. En mester Ragnar-spiller er en skræmmende modstander.
  • Valkyrie, Skjoldpigen: Valkyrie er et topvalg for tankelskere. Hendes skjold, Fury of the North, absorberer enorme mængder skade, og hun kan håne fjender til at angribe hende med sin udfordringsevne. Mens fjender fokuserer på hende, er hendes holdkammerater fri til at gøre skade. Valkyries ultimative træk, Valhalla's Call, gør også hendes hold næsten uovervindeligt i kort tid.

Middle of the Pack Champions, der er værd at investere i

Bloodline: Heroes of Lithas

Nogle mestre i Bloodline: Heroes of Lithas topper måske ikke rækkelisterne, men med tid og ressourcer investeret kan de blive formidable modstandere. Her er et par "midt i flokken" mestre, der er værd at udvikle:

  • Scout udmærker sig ved hurtige angreb og undviger fjendens slag. Selvom det ikke er den stærkeste, gør spejderens hurtighed og smidighed dem svære at ramme. Opgrader spejderens evner til undvigelse og kritiske slag for at maksimere deres potentiale. Spejderen parrer sig godt med kampvogne, der kan trække fjendens ild, mens spejderen slår ind for snigeangreb.
  • elementalist har et alsidigt færdighedssæt, der giver dem mulighed for at tilpasse sig mange situationer. De kan helbrede allierede, beskytte dem mod skader og udløse elementære angreb på fjender på afstand. Elementalistens evner kræver mana, så opbyg deres mana-pulje og regenerering for at holde dem i kampen.
  • Warden beskytter ved at bruge hån og skjolde for at beskytte allierede. Mens Warden mangler stærke angreb, er deres forsvars- og støtteevner uvurderlige. Forbedre Warden's afskærmning og helbredelse for at gøre dem til en uigennemtrængelig mur.

Konklusion

Bloodline: Heroes of Lithas

Så der har du alt om mestrene, den definitive rangering af de bedste mestre i Bloodline: Heroes of Lithas. Uanset om du foretrækker tanksyge slagsmål, snigende snigmordere eller magtfulde magikere, har denne liste fremhævet cremen af ​​grøden. Nu kan du fokusere på at mestre topmestrenes færdigheder, klatre i graderne og dominere arenaen.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre spil