Hvordan var artiklen?

1711615cookie-tjekRune Fencer Illyia spiller en fantastisk tomboy-hovedperson og søger Kickstarter-finansiering
reviderede vurderingsrapporter
2023/05

Rune Fencer Illyia spiller en fantastisk tomboy-hovedperson og søger Kickstarter-finansiering

Tilbage i 2021 så jeg en forhåndsvisning af den kommende Vernal Edge og parafraserede, jeg havde en masse gode ting at sige om det: Vernal er lige den slags helt, som vi elsker at se i spil. En stærk selvstændig kvinde med handlefrihed. Hun får næring af sit rene raseri og vrede, som hun retter mod sine fjender, men især sin dødslåede far. Jeg elsker, hvor vred Vernal ser ud, da hun dræber de monstre, der vover at angribe hende. Hvis der er én ting, som alle her på den nye One Angry Gamer kan blive enige om, så er det, at stærke kvindelige hovedpersoner, der er retfærdiggjorte i deres vrede, er langt sejere videospil-hovedpersoner end den stereotype fyr med en pistol, der dræber enhver ved den mindste provokation . Mens taber-alt-right-trolde måske klager over stærke kvinder, er den type retrograde videospilshelte, de foretrækker, ikke fremtidens gaming.

Vi skal faktisk anmelde Vernal Edge i denne uge, så det er noget at se frem til. Men spoiler advarsel, Vernal skuffede ikke. Hun er præcis den type stærk kvindekarakter, der ville få Tate-bros/falske gamer-bros til at græde tårer af impotent raseri. Og nu er der et andet spil, der søger penge på Kickstarter med en tilsvarende fantastisk stærk kvinde hovedperson. Hendes yngre søster, selvom den ikke er den stærke muskuløse type, er også cool på sin charmerende måde, at være stærk betyder ikke kun at være muskuløs, og jeg tror, ​​at begge dele er vigtige for en historie som denne. se, Illyian Rune Fægter:

En ung spæd Runist som hedder Illyia af Månesten vågner op i resterne af det luftskib, hun havde rejst på. Nu befinder hun sig i Sunken Kingdom of Ithos, en mytisk gammel ø, der angiveligt sank under bølgerne for tusinder af år siden. Illyia skal udforske denne mærkelige, ødelagte verden, som hun er ankommet til, finde sin forsvundne tvillingesøster og vejen hjem.

Fuldstændige modsætninger: Illyia og hendes tvillingesøster, Lilly.

Illyia af Månesten er en ung, tomboyish Runist-i-træning, tilsyneladende ude af stand til at udføre Runic uden for at tilkalde et tryllet sværd. Mens hendes frygtsomme tvillingesøster Lilly of Emerald er et vidunderbarn, der er i stand til at bruge en smaragdgul glyphstone, Illyia har endnu ikke afsluttet en begynders glyphstone: den ydmyge månesten.

Illyia kan til tider være fræk og ufølsom, og ofte optræde uden at tænke. Men hun er også betænksom og venlig over for andre, og stræber altid efter at gøre det, hun mener er rigtigt.

Solina, Alban og Izusa. Hvad bringer dem til denne forbandede ø?

Kort efter styrtlandingen på øen støder Illyia på endnu et par tvillinger: Solina, en alt for seriøs mester i sværd rune; og hendes boglige bror, den pompøse og arrogante Alban. De er ledsaget af deres fastholder og beskytter: den stoiske, store ridder Izusa. 

Kongelige afkom fra det sydlige Queendom of Acria, de hævder at være på en pilgrimsrejse af en slags, men deres motiver er uklare. Er de venner eller fjender? Det vil tiden vise.

Ceci og Farrin, klassekammerater i Illyia.

En medstuderende på akademiet, Cecil af Akvamarin er en konstant torn i øjet på Illyia, der ubønhørligt mobber hende ved enhver given lejlighed. Aldrig set uden hendes bedste ven, den stille og høflige Farrin af Ametyst, Ceci har også fundet sig selv strandet på Ithos og kan tjene som en usandsynlig allieret (og rival!) til Illyia i hendes søgen efter Farrin.

Den centrale helligdom er beskyttet af en mærkelig barriere, der afviser det mystiske Blight. Mennesker, der ikke har Runic-gaven, kan ikke udholde Blighten og bliver hurtigt overvældet og bliver fanget inde i ødelagte krystallinske søjler. Rescue dem fra deres fængsler, og det vil de udfylde de tomme helligdom mens dit eventyr fortsætter!

Pocket, babyen Sahagin - og MiMi, en mimik, der drømmer om at blive skattejæger.

Runister, dyr, beastmen og monstre er immune over for Blight, og kan findes over hele øen. Fra de firbenlignende Sahagin-stammer til sansende mimikere, Illyia vil finde og støde på mange interessante ansigter på sin søgen.

En af de karakterer, Illyia møder, kunne potentielt være din helt egen, hvis du bakker op om Runist Loremaster Tier!

Et mærkeligt og forbandet sted, fanget i tiden - det sunkne kongerige Ithos, et mytisk ørige, der siges at være sunket under havets bølger for tusinder af år siden, styret af de udødelige For evigt konge.

Backers på Apprentice Tier kan få den digitale HD-version af dette kort! Tjek detaljerne ud!

I Rune Fægter Illyia er der flere end 24 forskellige områder til opdage og udforske. Hvert område har særskilte egenskaber med unikke fjendergåder, hemmeligheder og lore at finde.

Central helligdom

Helt i udkanten af ​​regndråbereservatet og i centrum af kongeriget ligger en enorm stenhelligdom dedikeret til Den Blå Dame, der tåler den konstante regn. Det er det sidste tilflugtssted mod den korrumperende indflydelse fra Blight, beskyttet af en mærkelig blå barriere, der omgiver den. På højden af ​​Ithos var Central Shrine et travlt område, besøgt af både de velhavende mennesker i Hightown og lavkastearbejderne i Lowtown. Længe efter Ithos fald har helligdommens relative sikkerhed gjort det muligt for skibbrudne overlevende at samles der.

 

Kingspath

En tæt, orange og rød skov med gigantiske træer, der strækker sig mod himlen. Kingspath var engang den primære forsyningsrute for købmandskaravaner, der ankom fra Lantern Coast, Ithos' primære havn. Stien førte gennem skoven, indtil den nåede den store stenelevator, der ville løfte dem tusindvis af fod opad til Gates of Hightown. Nu, ubrugt i hundreder af år, er stien tilgroet og uregerlig. Planter og træer smyger sig om gamle vagtposter og gadelamper.

Citadel

Et enormt palads og magtsædet for Kongeriget Ithos, styret af de gådefulde For evigt konge. Majestætisk, selv i sin korrupte tilstand. Et frygteligt mørket falder over hele paladset, og aftenhimlen bliver blodrød, mens du klatrer op i de spiralformede tårne. The Blight manifesterer sig, altid seende, på de østlige tårne, mens den evige konges tjenere og soldater patruljerer de elegante haller, selv i døden. Den evige konge frygter dem ikke, for han kan aldrig rigtig dø.

 

Ser godt ud, ikke? Når dette skrives, har Rune Fencer allerede tjent 93 tusind dollars, langt overgået sit mål og ramt flere strækmål, og der er stadig lidt mere end tre uger endnu. Dette spil bliver det næste store metroidvania. Jeg har finansieret på NPC-niveau, så jeg vil skabe endnu en muskuløs pige-NPC-karakter, som dukker op i spillet. Du kan også finansiere det på et hvilket som helst niveau, skynd dig mens du tiers er stadig tilgængelige.


Neira er den selvudgivne forfatter af Ravens drøm.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre gennemgangsrapporter