Hvordan var artiklen?

17106132cookie-tjekHvorfor Anita Sarkeesian er en helt blandt gamere
Ikke kategoriseret
2023/04

Hvorfor Anita Sarkeesian er en helt blandt gamere

Anita Sarkeesians fødder << wikiFeet
Anita Sarkeesian er af mange grunde en populær figur blandt det sande spilfællesskab. Lige siden hun tog gamingverdenen til storm med sine tropes vs women-videoserier, har hun inspireret utallige pigespillere, som før var blevet forsømt af store spilstudier.

Hendes populære serie af videoer om kvindefjendske troper i videospil fik masser af dækning i medierne i hele 2014. Selvom ikke alle var enige i al hendes kritik, er det rigtigt, at der har været sexistiske tendenser i videospil i lang tid. Uanset om det er urealistiske outfits til kvindelige karakterer eller manglen på stærke kvinder i spil, kan der peges på mange eksempler. Uden at henvise til en eneste ting, der er citeret i Tropes vs Women-serien, kan jeg nævne mine egne eksempler:

Patty Wurst | Ødelæg alle mennesker! Wiki | Fandom
Ovenstående billede er af Patty Wurst, en antagonist i Destroy All Humans Big Willy Unleashed. Selvfølgelig, da det spil har dig til at spille som en ond alien, der har til hensigt at ødelægge den menneskelige race, er Patty faktisk en helt. I dette spil forsøger hun modigt at advare menneskeheden om den fremmede trussel, men bliver til grin. Til sidst tager hun sagen i egen hånd, tager en tank og ofrer sit liv for at forsøge at forhindre spilleren i at ødelægge menneskeheden. Hun er en sej karakter. Men udviklerne ødelægger alt i hendes dødsscene, da hun råber: "Jeg ville kun tilbage til Daddy! Jeg skulle lige have datet en gartner." På intet tidspunkt i noget Destroy All Humans-spil bliver en mandlig karakters agentur udslettet så hårdt. Og for at du ikke tror, ​​det er en enkelt gang (hvilket ville være slemt nok), sent i samme spil har vi rullepigerne, en sej bande af teenagepiger, der forsøger at kæmpe tilbage mod rumvæsenets invasion og redde deres by. En fælles linje, når du som spiller dræber dem, er: Far advarede mig om, at dette ville ske!" Igen, ingen mandlig karakter siger noget som dette. Dette er bare almindelig kvindehad. Roller Girls på billedet nedenfor:
Ødelæg alle mennesker! BWU -Wii- Mission 08 A Furon Scorned - YouTube
Du undrer dig måske over, hvorfor jeg brugte så meget tid i denne artikel på at tale om et videospil, der udkom i 2007. Nå, her er hvorfor: Vi kan ALLE nævne et eksempel på et sexistisk videospil, der påvirkede os. Big Willy Unleashed er ikke engang et spil nævnt af Anita Sarkeesian. Det er pointen, der er for mange eksempler til, at én person kan nævne eller overhovedet at vide noget om. Big Willy Unleashed er det spil, jeg spillede, hvor udviklernes giftige skrivning ødelagde resten af ​​spillet for mig. Mange, der læser denne artikel, vil have deres eget eksempel, de kan liste, hvor dette skete, og højst sandsynligt vil disse eksempler ikke være blevet dækket i Tropes vs Women, fordi der netop er. Så. Mange. Eksempler. Så til alle dem, der siger, at Anita ikke var i gang med noget, vil jeg bede om at få hovedet op af sandet og se den virkelige verden, vi andre har levet i.
En bunke falske spillere angreb Anita for at udtale sig om spil. Disse mennesker omfattede professionelle trolde som Milo Yiannopoulos, der før 2014 havde disputeret gamere som tabere. Milo fortsatte med at skrive for Breitbart, før han blev tvunget ud for afsløringer, der var for mørke til at nævne her, slå det op selv, men tilbage under internetkulturkrigen, der kredsede om Tropes vs Women, var han lederen af ​​de falske spillere, der var oprørt over Anita Sarkeesian. For et par år siden kaldte Milo spillere for tabere igen. Han er gået videre til den næste sorg. I mellemtiden er Anita en person, der har elsket spil, lige siden hun var barn, og er en person, der fortsætter med at være involveret i spilfællesskabet. Hende og indie-spiludvikleren Zoe Quinn (et andet mål for de falske spillere) vandt, fordi de havde ret, og fordi de har en historie med at bidrage positivt til spilfællesskabet. Denne blog plejede at være et fristed for de falske spillere, men det har heldigvis ændret sig.
Anita har scoret mange sejre og har påvirket mange spil siden lanceringen af ​​hendes serie, men i denne artikel vil jeg fortælle om en, du måske kender: Dishonored 2. Hvis du kunne lide at spille for den fantastiske Emily (og det gjorde jeg) under dit løb kan du takke Anita:
"Jeg var en af ​​nogle stemmer, der var meget kritiske over for [den første] Dishonored," sagde Sarkeesian. “Selvom det var et virkelig imponerende spil, var det ikke så godt for kvinder. Så det var sådan en fornøjelse at se Dishonored 2 komme ud, og du kan spille som Emily, markedsføringen var Emily... og det var meget tydeligt, at der i det mindste var en form for intern samtale, der skete internt omkring det." Smith sagde, at Sarkeesians kritik af den første Dishonored gjorde ham defensiv i starten, men spillede en rolle i den måde, Arkane nærmede sig den måde, den skrev kvinderne i Dishonored 2. "Din kommentar," sagde Smith. "Som jeg altid vil huske, og jeg vil tage det med i min grav, er..."Mens Dishonored er et spil, der gør mange ting meget godt, er rollerne, det har for kvinder, meget snævre."
Spilverdenen i 2023 ser meget anderledes ud end den, der eksisterede før Anita. Mindst halvdelen af ​​alle spillere er kvinder, og overalt hvor du kigger, fra mainstream-spil som Control til indie-darlings som Lost Ruins og Vernal Edge, finder du stærke kvindelige hovedpersoner. Ikke mere er et ud af hver tyve spil, nu er det mere som nitten ud af tyve spil. Tak, Anita Sarkeesian. Tak, Zoe Quinn. Tak til de millioner af kvindelige spillere, der stod op mod de falske spillere og den sexistiske spilindustri for at kræve fair repræsentation. Den næste generation af spillere, både mænd og kvinder, tak.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andet Ikke kategoriseret