Hvordan var artiklen?

1711531cookie-tjekHvornår udkommer Killer Klowns From Outer Space?
Interessant indhold
2023/04

Hvornår udkommer Killer Klowns From Outer Space?

Normalt er jeg ikke en, der bliver begejstret for asymmetriske multiplayer-gyserspil. Uanset om det er Among Us (det mest populære eksempel på disse spil), Dead by Daylight, Secret Neighbor eller Blackout Club, giver disse spil mig bare ikke det, jeg er interesseret i, når det kommer til spil. Blackout Club var især skuffende for mig, da det så ud til, at det kunne have haft sådan en fantastisk historie, men så blev det bare endnu en asymmetrisk multiplayer-oplevelse. Ofte er salgsfremmende materialer til disse spil virkelig gode og ender med at få dig til at ønske, at gameplayet var værdig til reklamekunst og trailere.

Killer Klowns From Outer Space ser dog så sejt ud, at jeg nok vil gøre en undtagelse bare for det... måske vil jeg ikke spille det, men jeg vil i det mindste se andre spille det i det værste tilfælde. Det er ikke, at Killer Klowns From Outer Space tilbyder en ny tilgang til asymmetrisk multiplayer-gyser, nej, det er bare, at jeg elsker hele de onde klovne fra det ydre rum, der invaderer forstæder. Jeg er forudindtaget til fordel for historier, der bruger klovne som skurke, efter at have gjort det selv i min debutroman Ravens drøm. Selvom ingen andre end mig har lavet Goth girls vs Evil clowns, som jeg er opmærksom på, håber jeg, at dette vil ske i en film eller et spil, for det ville være episk. Man ved aldrig, Raven's Dream bliver måske den første film eller videospil, hvor det sker, hvis bogen bliver tilpasset. Lola's Haunter, min roman, der endnu ikke er udgivet, vil krydse med indie-gyserspil Blue June senere i år, så man ved aldrig, måske vil Raven også komme til at være med i et spil engang.

Killer Klowns From Outer Space er baseret på kultklassikeren Killer Klowns From Outer Space fra 1988. Det bedste ved spillet er, at det er godkendt af Chiodo Brothers, som skrev, instruerede og producerede filmen. Det er altid forfærdeligt, når nogle virksomheder genopliver IP-projekter mod skaberens ønsker, men heldigvis er det ikke tilfældet denne gang.

I spillet bliver en mangfoldig by af mennesker invaderet af sadistiske klovnemonstre, der forsøger at fange menneskene og forvandle dem til sukkerspind for at fodre klovnelarverne. (Huh, det lyder som hvad DeSantis, eller DeathSantis, som han er kendt af nogle, ønsker at gøre ved alle dem i Florida, der trodser ham, som da han sendte agenter for at kidnappe søn af en kvinde, der afslørede hans bedrag eller hans tildækning op på antallet af dødsfald i hans stat, eller hans seneste trussel om at bygge et statsfængsel for misbrugere ved siden af ​​Walt Disney World.) Mennesker slår sig sammen for at bekæmpe de onde klovne og deres levende dyreballoner. Som spiller kan du vælge, hvem du vil side med, mennesker eller klovne.

For at besvare spørgsmålet i artiklens overskrift ved vi endnu ikke, hvornår Killer Klowns From Outer Space udkommer. Det ser ud til at være blevet skubbet frem, da vi allerede er næsten i maj, mens den officielle udgivelsesdato i flere måneder har været vagt "tidligt 2023." Vi bør dog ikke klage, da vi selvfølgelig ikke ønsker et spil fyldt med fejl og fejl. Endnu værre ville være, hvis de mennesker, der arbejder på spillet, blev tvunget til at arbejde ekstra ubetalte timer bare for at få et spil i hænderne på os. Lad os håbe, at de tager al den tid, de har brug for, og når spillet udkommer, at det er lige så fedt, som det ser ud i trailerne.

Lad os desuden håbe, at dette spil inspirerer mere Killer Klowns From Outer Space-indhold (med broderens godkendelse, selvfølgelig), og måske kan vi endda få endnu en Goth girls vs Evil Clowns historie ud i verden. I mellemtiden er her nogle billeder fra spillet, som du kan se på:


J. Neira er en BLM-aktivist og også selvudgivet forfatter af forstadsgotiske romaner. 

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andet interessant indhold