Hvordan var artiklen?

1711383cookie-tjekDros når finansieringsmålet med ti dage endnu
reviderede vurderingsrapporter
2023/04

Dros når finansieringsmålet med ti dage endnu

Efter at en tidligere kampagne i 2021 ikke nåede sit finansieringsmål, har indiestudio emergeWorlds vendt tilbage til Kickstarter for endnu en runde, og denne gang er det lykkedes dem at blive finansieret på under 24 timer. Det er fantastisk, men der er flere strækmål at nå, med ti dage tilbage til at nå dem. Jeg er spændt på at se, hvor Dros vil tage hen, så lad os hoppe ind i det og udforske.

Dros er et puslespils-rollespil med en finurlig historie inspireret af 80'ernes fantasy-eventyr som Labyrinth og The Dark Crystal. Jeg kan se ligheden i de væsner, der vises i de klip, der er tilgængelige for os, som det blå enøjede slimvæsen, der er en af ​​to spilbare karakterer. Der er også en steampunk-æstetik til skurkens slot, der minder meget om Howl's Moving Castle og Abney Park.

Historien om Dros kredser om et mystisk tårn, der er skudt op uden for byen Nilemah, hvor vores menneskelige dusørjæger-hovedperson bor. Dette tårn er en ondskabsfuld kraft, der forgifter vandet og får folk til at forsvinde. Om natten lokkes byens borgere mod tårnet af en hypnotisk melodi. Som svar har rådet for højalkymister sat byen i karantæne. Kaptajn, en dusørjæger af tvivlsom oprindelse og Lille Dros, et slimet alkymistisk væsen med et tilfælde af hukommelsestab er fanget i tårnet. For at overleve bliver de nødt til at overvinde deres forskellighed og lære at omgås. Se dette smukke kunstværk:

 

Hvad angår gameplay-stil, er det bedst at lade udviklerne forklare:

Dros mæsker sammen 3D puslespil platformspil og bekæmpe ved at introducere en dobbelttegn skiftemekaniker, hvor spillere kan tage kontrol over begge karakterer.

Tidligt i udviklingen opstillede vi følgende ret uortodokse scenarie:

"Hvad nu hvis vores hovedpersoner var som en symbiot og en vært ... og begge har brug for den anden for at overleve?" 

Kaptajn og Lille Dros danne et usandsynligt bånd. De bliver nødt til at holde hinanden i live og gå opad gennem tårnet. Hver karakter kan noget, den anden ikke kan. Det lærer du DETACH og afkast at løse gåder og besejre alle slags fjender.

Lille Dros bruger en cool  stealth mekaniker når adskilt fra kaptajn. Når hun er fanget i sigtelinje af fjenden Dros hun vil automatisk blive slynget tilbage til sin menneskeskal.

Engang løsrevet fra sit menneske 'skal' (også kendt som kaptajn), Lille Dros er fri til at udforske en scene. Hun skal passe på, for Dros uden for deres skaller er ekstremt sårbare!

Combat in Dros er inspireret af Zelda: Links Awakening – hurtig og slagkraftig. Kaptajn kan angribeblokere og parere med sit trofaste sværd. At overvinde fjender involverer simpel telegrafgenkendelse og timing af angreb/parering.

Enki's Automater kan findes spredt over hele tårnet. Selvom han ikke ville indrømme det, er Enki ganske iværksætteren!

Automater i Dros kan hjælpe spillere, når de rejser opad i Tower:

  • Klassisk Prima genoplader Lille Dros' alkymistiske livskraft. Disse er ret almindelige.
  • Eksperimentel Prima smag udløser mere af Little Dros' alkymistiske hukommelse, hvilket giver kaptajn og hende selv forbedrede evner.

Men ja, jeg synes det ser godt ud. Der er alle mulige belønningsniveauer, du kan vælge imellem, med højere niveauer, der giver mulighed for at skabe en NPC- eller Dros-hytte, som alle vil være i stand til at interagere med.

Jeg elsker, når lovende spil, der har fejlet deres Kickstarter-kampagner, er i stand til at komme tilbage og lykkes i et andet forsøg. Siden jeg begyndte at bakke op om spil på Kickstarter, er Dros den tredje, som jeg støttede, hvor dette skete, efter The Dream of Shadowlands og Unsung Warriors. Nogle andre spil går tabt, når de fejler første gang, som det desværre var tilfældet med Out of The Hat af Not a Number-studiet. Heldigvis vil Dros ikke gå den vej. Dette spil har masser af potentiale, og jeg glæder mig til at se, hvor det ender hen. Ifølge kampagnen skulle den være ude i august i år. Hvem ved, måske bliver Dros en af ​​de næste store indie-darlings?


Neira er en forfatter, der skriver gyserromaner med forstadsgotiske piger som hovedpersoner. Deres første, Ravens drøm, blev selvudgivet på Amazon for et par år siden. Lola's Haunter er deres næste roman, uden forbindelse til Raven's Dream, og den handler om en demokratisk Goth-pige, der cosplayer som Wednesday Addams og udforsker forladte forlystelsesparker på jagt efter spøgelser. Lola kommer med i gyser-videospillet Blue June og har muligvis en kortfilmatisering inden årets udgang. Følg Neiras hidtil underudviklede blog for opdateringer!

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre gennemgangsrapporter