Hvordan var artiklen?

1710330cookie-tjekRockstar - Sande historikere i verden af ​​computerunderholdning. Amerikas historie fortalt gennem spil
Spil
2023/03

Rockstar - Sande historikere i verden af ​​computerunderholdning. Amerikas historie fortalt gennem spil

Når Rockstar udgiver et nyt spil, følger mediedækningen et regulært mønster. Meget er blevet sagt om, hvordan udvikleren brugte sin seneste kamp til at innovere og gentænke den åbne verden spilgenre. Næsten altid beskriver en artikel, hvordan forskellige episoder af amerikansk historie påvirkede udviklingen af ​​Rockstar Games' videospil.

Det er intet andet end en revolution på en pc-spilscene, bare online sjov på topniveau fundet på https://kamikajino.jp/slots/.

Desuden anklager i det mindste et par kritikere udvikleren for at bryde langvarige standarder om, hvad der må og ikke kan gøres inden for rammerne af videospil. Den sidste type artikel vil uundgåeligt konkludere, at videospil er skadelige og bidrager til en stigning i interpersonel vold såvel som civilisationens sammenbrud.

H2 Hvad er betydningen af ​​det historiske mønster?

Det mest essentielle punkt at bemærke er, hvor ofte det ignorerer Rockstars produktions- og udviklingsrutiner, hvor den mest berømte er virksomhedens konstante skabelse af spil, der er sat i fortiden.

Hold styr på, hvor ofte den gør dette. I virkeligheden, hvis vi fjerner den typiske fortælling, der omgiver Rockstar-spil, som er knyttet til spilmekanik, film og satire, kan vi se Rockstar som en udgiver af historiske spil på lige fod med andre Tier-1-spilstudier:

 • Assassin's Creed (Ubisoft-studie)
 • Crusader Kings og Europa Universalis (i partnerskab med Paradox)
 • Civilisation (skabt sammen med Firaxis)

Det er nu almindeligt at læse artikler, podcasts og videoer, der fordømmer disse virksomheders tilegnelse af fortiden. Alligevel er Rockstar forblev overraskende uskadt, på trods af at de har udviklet og udgivet en række spil, der, når de kombineres, fortæller om USA's samtidshistorie.

Her er et par top virale spil parret med rigtige historiske perioder:

 • Grand Theft Auto: San Andreas
 • Red Dead Redemption
 • Grand Theft Auto: Vice City
 • LA Noire
 • Red Dead Redemption 2

The Red Dead Redemptions' historiske Fleur

Videospil ser ud til at blive mere nyttige instruktionshjælpemidler i direkte forhold til deres stigende kompleksitet. Tore Olsson, en historieprofessor ved University of Tennessee i Knoxville, er begyndt at tilføje Red Dead Redemption-spil til sit læseplan som undervisningshjælpemidler til studerende, der lærer om amerikansk historie mellem 1899 og 1911.

Denne professor er seriøs omkring at bruge Rockstars westerns som værktøjer, selvom de indeholder flere historiske fejl, som GameSpot afslørede. Den nye bane skabt af Olsson vil hedde "HIUS 383: Red Dead America." Gennem hele kurset blev eksempler fra Red Dead Redemption og Red Dead Redemption 2 brugt til at studere forskellige dele af amerikansk historie, som Rockstar Games fremhævede særligt godt.

Selvom spillene normalt indeholder "historisk ukorrekte" fakta, indrømmer Olsson, at de "behændigt tacklede flere vigtige historiske emner i 1899-1911."

Disse problemer omfatter følgende:

 • Kolonialisme og udslettelse af oprindelige folk går hånd i hånd
 • Jim Crows racistiske og adskillende styre i Syden
 • Kvinders valgret og dem, der var imod
 • Pinkerton detektivbureaus bidrag til privatisering af retshåndhævelse

Red Dead Redemption

Selvom videospil normalt betragtes som en form for fornøjelse, kan indsatsen for at udvikle spil som Red Dead-serien genbruges til væsentlige værktøjer, der kan bruges i andre aspekter af livet. Denne mulighed forbliver dog, da videospil søger at blive mere grafisk realistiske afbildninger af de tider, de sigter efter at fange.

Selvom Rockstar ikke har gjort meget for at genbruge sine spil for at gøre dem mere lærervenlige, har Ubisofts Assassin's Creed-serie vist, at videospil kan være real-deal værktøjer, ligesom dem, der kan findes på https://kamikajino.jp /slots/.

Red Dead Redemption 2

Der er ikke mange personer, der vil hævde, at Red Dead Redemption 2 kan prale af en af ​​de bedste historier og fabelagtig RDR 2 tegn, men de findes. Visse ting var forudsigelige, fordi det er en forløber for det første spil i serien, men det gjorde ikke oplevelsen mindre betagende.

Fokus på dette tema giver Rockstar mulighed for at fordybe en spiller i en spændende spilsituation, samtidig med at udvikleren tillader sig at reflektere over to af de mere bemærkelsesværdige egenskaber ved det nuværende Amerika:

 • Sulten kapitalisme
 • Våbenvold
 • Spørgsmål, mens man følger lovens ånd og bogstav

Selvom våbenvold er tydelig i alle Rockstars historiske spil, er det værd at bruge et par sekunder på at analysere kapitalismens rolle i disse spil.

Grand Theft Auto: Vice City & LA Noire

Selvom spillerens synspunkt i Rockstars historiske spil adskiller sig fra de fleste historiebøger, svarer det til de præferencer og problemer, der deles i den nuværende amerikanske historie. Desværre, som alle, der på det seneste er blevet overfaldet med midtvejsvalgkampagnereklamer, ved, er billedet af GTA 5 tegn, outsider-kandidater, der kommer til byen for at rydde op i korrupte, forankrede systemer er mere end en litterær kliche. Som en, der på det seneste har været udsat for sådanne reklamer, kan vi bekræfte dette.

Desuden ser de lange historier i LA Noire og San Andreas om politivold og korruption ud til at være mere relevante end nogensinde. Rockstars historie viser også USA's vedvarende foragt, hvis ikke direkte foragt, for intellektuelle og intellektualisme, hvilket ofte er en logisk konsekvens af et anti-establishment synspunkt. Denne antagonisme har en lang historie i Amerika.

Fra dette udsigtspunkt skiller Red Dead Redemption sig ud på grund af udseendet af den racistiske og stofmisbrugte Yale-professor Harold MacDougal. Alligevel tilføjer Vice City dette emne gennem radiostationen Vice City Public Radio (VCPR), som forsøger at efterligne de filosofiske spørgsmål, der håndteres på NPR. Dette er en anden måde, hvorpå Vice City er knyttet til dette emne.

Afsluttende ord

Er det absurd at tro, at historisk materiale i Rockstar-spil kan bruges i et kursus, da instruktører ofte giver historiske tekster og film for at forklare begivenheder? I betragtning af, at bestemt historisk indhold i Rockstar-spil har været vellykket, mens andet ikke har. Der er uden tvivl et grundlag for at bruge disse spil til at studere mange nøglebegivenheder i amerikansk historie, såsom lukningen af ​​grænsen, landets industrialisering, efterkrigstidens boom, narkokrigen og det tyvende århundredes racemæssige og etniske konflikter.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre spil