Hvordan var artiklen?

1710353cookie-tjekBedste Call of Dragons tip til nye spillere
Spil
2023/03

Bedste Call of Dragons tip til nye spillere

Er du ny til Call of Dragons og ønsker at dominere spillet som en professionel? Velkommen til vores unikke, dybdegående guide, der dækker alt, hvad du behøver at vide om dette populære strategispil, nu tilgængeligt til både iOS- og Android-enheder. Ved at følge disse tips og tricks vil du være i stand til at klatre op i rækkerne og blive en af ​​de bedste spillere i Call of Dragons. Så lad os komme i gang!

Atheus

Hero Investment

Et af de mest afgørende aspekter af Call of Dragons er at vælge de rigtige helte at investere i. Selvom der er forskellige heltetyper tilgængelige i spillet, anbefaler vi stærkt at fokusere på helte af Marksman-enhedstypen. Årsagen til dette ligger i deres utrolige skadesproduktion, især i Behemoth-raids.

 

Vores erfaring har vist, at Marksman-helte kan udkonkurrere andre typer, selv når de er op imod spillere, der bruger penge på spillet. Så som en free-to-play-spiller kan investering i en helt som Gwanwyn give dig en betydelig fordel i forhold til konkurrenterne.

 

Når du investerer i helte, skal du sørge for at maksimere deres første færdighed, før du låser op for andre færdigheder. Denne tilgang sikrer, at dine helte bliver så magtfulde som muligt, hvilket gør dig klar til succes i Call of Dragons.

Vælg den rigtige startfraktion

Forårsværter

Selvom Ordensforbundet kan virke som en fantastisk startfraktion, har vores erfaring vist, at Spring Warden-fraktionen har flere fordele, hvilket gør den til bedste fraktion for nye spillere. En af de vigtigste fordele ved at vælge Spring Warden er adgang til Marksman-helten Gwanwyn, som vi allerede har nævnt som en vigtig helt at investere i.

 

Derudover tilbyder Spring Warden-fraktionen flyvende enheder og kavaleri, hvilket giver dig mere alsidighed og strategiske muligheder på slagmarken. Denne ekstra fleksibilitet vil give dig mulighed for at præstere bedre i forskellige situationer og i sidste ende føre til flere sejre i Call of Dragons.

Smart perleforbrug

Ædelstene er en værdifuld ressource i Call of Dragons, og at bruge dem fornuftigt er afgørende for dine fremskridt. Vores bedste anbefalinger til ædelstensudgifter inkluderer at opgradere dit VIP-niveau og låse op for den anden bygherre.

 

At sigte mod VIP-niveau 8 er et fremragende mål, da det giver dig en permanent research-kø, så du kan udføre to forskningsopgaver samtidigt. Den anden bygherre vil på den anden side hjælpe dig med at udvikle din base hurtigere ved at opføre yderligere bygninger. Begge disse investeringer er alle ædelstene værd, hvilket gør dig klar til langsigtet succes i Call of Dragons.

Landbrugsregnskaber

Farm-konti er et vigtigt værktøj i Call of Dragons, så du kan samle yderligere ressourcer og Merit-point. Selvom der er begrænsninger for gårdkonti, såsom ugentlige ressourcegrænser, er de stadig et uvurderligt aktiv, der hjælper dig med at komme hurtigere frem i spillet.

 

Husk, at gårdkonti kan hjælpe dig med at købe daglige forsyninger og ugentlige forsyninger, hvilket giver dig en fordel i forhold til spillere, der ikke bruger denne strategi. Så sørg for at oprette og administrere gårdkonti for at maksimere dit potentiale i Call of Dragons.

CP Forbrug

Når det kommer til din daglige rutine i Call of Dragons, er det vigtigt at bruge din normale CP, men det er bedst at gemme din genopretnings-CP til specifikke begivenheder, såsom Strongest Lord-begivenheder. Denne strategi vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din CP, så du kan præstere bedre under disse afgørende begivenheder.

 

Før sæsonen slutter, skal du sørge for at forbruge alle dine resterende CP for at maksimere dine fremskridt og præstationer i Call of Dragons. Ved at følge denne tilgang vil du være godt forberedt på de udfordringer, spillet kan give dig.

Konklusion

Ved at følge disse dybdegående tips og strategier er du på vej til at blive en topspiller i Call of Dragons. Husk at investere i Marksman-helte, vælg den rigtige startfraktion, gør brug af gårdkonti, brug dine ædelstene fornuftigt og følg en veltilrettelagt daglig rutine.

 

Når du fortsætter din rejse i Call of Dragons, vil du opdage nye taktikker og strategier, der vil hjælpe dig med at vokse endnu stærkere. Så fortsæt med at lære og tilpasse dig, og før du ved af det, vil du være blandt de bedste spillere i spillet. Held og lykke, og nyd dit Call of Dragons-eventyr!

 

Ét svar til "Bedste Call of Dragons-tip til nye spillere"

  1. Jeg forstår ikke engang, hvordan jeg endte her, men jeg gik ud fra, at denne udgivelse plejede at være fantastisk

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre spil