Hvordan var artiklen?

1706710cookie-tjekThailands e-sportsindustri er i vækst
Spil
2022/11

Thailands e-sportsindustri er i vækst

eSport fortsætter med at vokse i popularitet verden over, og mange lande anerkender det som en officiel sport. I 2022 blev det globale eSports-marked vurderet til over 1.38 milliarder dollars. Asiatiske lande tager også initiativ til at fremme udviklingen af ​​eSport. Et fremtrædende eksempel er Thailand. 

eSport er massiv i Thailand og er endda anerkendt af den thailandske regering som en professionel sport. Dette er et stort løft for eSport, hvilket fører til massive fordele for Thailands eSports-industri og dens bestanddele. Dette inkluderer adgang til finansiering, nationale æresbevisninger, forfremmelse og støtte til at hjælpe med at administrere begivenheder, klubber og andre foreninger. I denne artikel vil vi tale om udviklingen af ​​eSport i landet og se på de skridt, regeringen tager for at fremme det i landet. 

eSport anerkendt som en officiel sport i Thailand 

Thai eSports Federation (TESF) annonceret sidste år, at eSport ville blive anerkendt som en officiel sport i Thailand. Organisationen delte en meddelelse, der informerede offentligheden om, at eSport nu er en anerkendt sport.

Det var store nyheder for folk og organisationer i Thailand, fordi det betød, at eSport-industrien ville vokse yderligere. Initiativet låste op for flere fordele for det lokale eSport-segment, herunder bedre finansieringsadgang og flere kampagner og begivenheder. Desuden vil eSports-hold være i stand til at erhverve midler fra Sports Authority of Thailand, hvilket giver dem mulighed for at deltage i internationale eSports-turneringer.

Regeringens anerkendelse af eSport var et kæmpe øjeblik for landet. Lokale styrende organer kan nu give betydelige ressourcer og støtte til at pleje eSport-initiativer.

eSports-industrien i Thailand er vokset siden regeringens udmelding sidste år. Omsætningen på eSport-markedet forventes at nå $ 5.94 millioner i 2022. Statistikker viser, at omsætningen vil vise en årlig vækstrate på 12.25 procent fra 2022 til 2027, hvilket vil føre til et forventet markedsvolumen på $10.58 millioner i 2027.

Den thailandske regering arbejder også sammen med TESF på flere projekter, der træner medarbejdere til at forstå eSport og hjælpe dem med at organisere konkurrencebegivenheder. Electronic Sports (ESL) One-begivenheder for Dota 2 og ESL National Tournament-begivenheder blev sponsoreret af SAT og Thailands Ministerium for Turist og Sport. 

Thailand Game Show 2022 blev også organiseret for at fremme eSport i landet. Det indeholdt nogle fantastiske spil, såsom Tower of Fantasy, NIKKE: Goddess of Victory og Warrior of Gods. Regeringens involvering kan hjælpe Thailand med at blive et førsteklasses sted for ESL og Professional Gamers League (PGL) til at organisere deres begivenheder. 

Fremtiden for eSport i Thailand

eSport vil tiltrække flere kunder i fremtiden, efterhånden som digitale gennembrud som 5G-netværket udvikler sig. Den øgede popularitet af eSport har tiltrukket mange unge mod professionelt spil som en indtægtskilde. 

Det er fantastisk at se, at Thailands regering promoverer eSport i landet og giver professionelle spillere en chance for at bruge deres færdigheder og tjene en anstændig indkomst ved at konkurrere i internationale turneringer.

Konventionelle virksomheder bevæger sig også ind i eSports-segmenterne. Telekommunikationskraftcentrene har vakt den største interesse i Thailand. True Corporation Public Company Limited (TRUE) og Advanced Info Service Public Company Limited (AIS) sponsorerer eSports-streaming og turneringsstyring for at diversificere indkomststrømmene.

Der er stadig visse begrænsninger for eSports-segmentet i Thailand. Den mest bemærkelsesværdige barriere er asiatiske menneskers traditionelle holdning til videospil. De tænker på spil som en kilde til ungdomsfornøjelse. Men dette stigma forbundet med videospil er begyndt at ændre sig, efterhånden som folk indser potentialet ved eSport. Offentlige myndigheder og gymnasier bakker også op om eSport.

Førende uddannelsesinstitutioner i Thailand, herunder Bangkok University, er begyndt at udvikle eSports læseplaner, som kan hjælpe landet med at generere konkurrencedygtige spillere til at repræsentere Thailand internationalt.

Afsluttende tanker

Thailands regerings indsats for at fremme eSport i landet er prisværdig. Det er kun et år siden, at eSport blev anerkendt som en professionel sport i Thailand, og vi ser allerede de positive virkninger af initiativet. 

COVID-19 bremsede investeringstempoet i eSport-sektoren, men samfundsengagementet er steget, siden pandemien aftog. Konkurrencebegivenheder i Thailand vil bringe mere omsætning til eSports-sektoren. 

Mens der stadig er meget arbejde at gøre, ser fremtiden lovende ud for eSports-markedet i Thailand, og forudsigelser peger mod branchens fortsatte vækst.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre spil