Hvordan var artiklen?

1646001cookie-tjekBedste Xbox Series S -spil 2021
Spil
2021/10

Bedste Xbox Series S -spil 2021

Xbox Series S -spil er ikke kun til de nyeste konsoller; de er også fremragende på ældre platforme. Selvom det kan virke mærkeligt, har Microsoft gjort en indsats for at sikre, at alle de bedste Xbox Series S-spil fungerer på den sidste generation af Xbox One, omend med mindre optimering og lejlighedsvis ringere ydeevne. Xbox Ones kompatibilitet med næste generations titler via Microsofts cloud gaming-service vil sandsynligvis ændre sig i fremtiden, men forvent foreløbig noget crossover, mens vi stadig er midt i overgangen mellem konsolgenerationer.

De fineste Xbox Series S -spil indeholder også nogle af de bedste Xbox One -titler, men her har vi fokuseret på spil, der illustrerer, hvad denne nyeste, hurtigste teknologi kan. Vi forstår, at du vil vise den bedste visuelle oplevelse og have den bedste ydeevne. Derfor er hvert spil en god titel i sig selv. Er det trods alt ikke meningen med at have den nyeste og bedste teknologi?

4 bedste pc-rollespil nogensinde

Det er vigtigt at huske, at de spilforbedringer for de bedste Xbox Series S-spil kan variere betydeligt. I stedet for at fokusere på 4K-opløsninger og samtidig opretholde høje billedhastigheder, prioriterer Xbox Series S 1080p. For de bedste Xbox Series S-spil skal du fortsætte med at læse for at se vores komplette liste over de bedst bedømte spil til det system lige nu.

Halo: Master Chief Collection:

Halo: Master Chief Collection:

Halo: Master Chief Collection er utrolig, når det kommer til pris. Talrige Halo -spil, såsom Combat Evolved Anniversary, Anniversary 2, Halo 3 og ODST, indeholder alle meget materiale, så der er masser at holde dig beskæftiget med. For nybegyndere er det næsten for meget at håndtere.

Spillet er blevet opskaleret til Xbox One ud over at køre med 120 billeder i sekundet i både singleplayer- og multiplayer-modes og understøtte høj opløsning på Xbox Series S. Selve serien er fremragende, med nogle af de bedste førstepersonspersoner skydning finder du på konsoller og et plot rig på lore. Selvom det ældste spil i serien har været ude i over to årtier, har det fremragende spildesign holdt usædvanligt godt, og dette spil virker stadig nyt.

Hent Here

Gears 5:

Gears 5

Ud over at understøtte 4K -opløsning, HDR og en billedhastighedsforøgelse på op til 120 billeder i sekundet (FPS) markerer Gears 5 seriens spids. Efter Kait Diaz, da hun undersøger oprindelsen til johannesbrødet og hendes sammenfiltrede familiehistorie, har dette spil et mere åbent plot end tidligere poster.

Dette spil er langt mere åbent end de tidligere Gears of War -titler. De nye konsolers grafiske forbedringer viser trækafstand og hvad der kan gøres med kraftfuld teknologi. Derudover er det et fantastisk spil set fra tredjepersons perspektiv. Det bliver et rod, så planlæg derefter. Udover at være et af de bedste Xbox Series S -spil, er denne titel også inkluderet i Xbox Game Pass -abonnementstjenesten.

Hent Here

Sea of ​​Thieves:

Thieves Sea:

Det sidste på vores liste over de bedste Xbox Series S-spil, Sea of ​​Thieves, som tager noget tid at komme i gang, er ikke for dem, der foretrækker en veldrevet historie. Alternativt, hvis du gerne vil udforske havet til din hjertes glæde, din skørbugshund, vil det gøre underværker for dig. Mest sjovt, når de spilles med en gruppe venner, påtager spillerne sig rollen som pirater. De er anklaget for at gennemføre ture, opbygge alliancer og handelsforhold eller bare drive rundt og gøre, hvad de end vælger. For at opsummere det: pas på Kraken.

Hent Here

Når du spiller Sea of ​​Thieves på Xbox Series S, kan du se detaljer, som du ikke kunne se på Xbox One -versionen. Når solen går ned over havet, finder du dig selv ved at tage screenshots af ren ærefrygt. Spillets mærkelige æstetik er tilstrækkeligt komisk, men det er aldrig overdrevent stiliseret, så denne piratsimulator har også en masse charme.

Bedste PS Plus -spil gratis i 2021

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre spil