Hvordan var artiklen?

1648401cookie-tjekUnbound Worlds Apart: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse (PC)
Spil
2021/10

Unbound Worlds Apart: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse (PC)

Det er niveauet for kreativ opfindsomhed, der går ind i Unbound Worlds Apart, der aldrig ophører med at forbløffe mig, og derfor bliver jeg ved med at vende tilbage og suge til nye spil igen og igen. Af alt, hvis ikke for hjernekraften til alle de utroligt lyse mennesker derude, ville dette hurtigt være blevet gammelt. Vi vil grave dybere i hvorfor og hvorfor, men jeg glæder mig bare over, at jeg ikke er særlig god til dette for nu.

Når du spiller Unbound Worlds Apart, får du indtryk af, at kødet er tegneseriefremstillet. Klippesekvenser og grafik er så gode, at du ville blive tilgivet for at glemme, at du spiller et videospil i det meste af spillet.

Jeg kan ikke understrege nok, hvor afgørende Unbounds æstetik er for den samlede oplevelse, og det fortjener ros for det. Som platformspiller fokuserer vi på mekanikken, der får dette spil til at skille sig ud fra konkurrenterne.

Aragami 2: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse

Unbound Worlds Apart

For at være klar taler vi ikke om portaler som i Portal; disse er ikke gateways, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt at rejse mellem steder på et kort. For eksempel, hvis vi i den faktiske verden står over for en klippe, der er alt for høj til, at vi kan bestige, vil vi bemærke en række platforme, der gør stigningen meget lettere, når vi skifter verden. Når du kan vende tyngdekraften, er det ikke et problem at løbe rundt i loftet.

Når du ændrer verdener, forvandles stedet til en brændende afgrund, som du for enhver pris skal prøve at undgå. I den anden retning er dit univers fuld af uhyrlige dæmoner, du ikke ønsker at komme i kontakt med. Brugen af ​​dette tidligt i spillet for at lokke spillere er sjælden, og det falder hurtigt i uklarhed senere. Som et resultat er det en væsentlig mekaniker, der bliver brugt godt i hele spillet ved at vende frem og tilbage mellem skærme.

Der er dele af kortet, som du ikke får adgang til, medmindre du har den nødvendige kompetence. Dette spil adskiller sig fra andre i sin genre på grund af de strategisk placerede teleportationssten, der reducerer mængden af ​​backtracking, der kræves for at fuldføre enhver opgave. Du finder også et nyttigt kort, der ændres, efterhånden som du skrider frem, hvilket gør det enkelt at holde styr på regioner, du ikke har udforsket.

Unbound Worlds Apart

Imidlertid er Unbound Worlds Apart ikke et grusomt eller spring-skræmmende spil (selvom at se en stor mutant tusindben springe ud og prøve at spise, får du nogen til at fylde deres bukser). Alligevel er der nok i det æstetiske til, at du kan overveje at give dette spil til børn to gange omhyggeligt.

Spacebase Startopia: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse (PS4)

Et par gåder er umulige at løse i dit første forsøg, fordi de leder ind på steder, der ikke er beregnet til adgang før senere i spillet. Der er også spørgsmålet om det begrænsede antal liv, du får. Dette skyldes, at en gamepad har mere præcise kontroller, og alle kommandoerne er placeret tættere på hinanden.

Som et resultat mangler Unbound Worlds Apart den samme følelse af hastende karakter som mange andre actionbaserede spil i denne genre. Genstart, hvis du dør en del af den stress, der følger med at blive jaget overalt, og gør det muligt at håndtere kontrollerne mere eftertænksomt og som følge heraf langsommere.

Unbound Worlds Apart

Unbound Worlds Apart er et spil, som jeg kan tage mig god tid med. Jeg værdsætter det faktum, at jeg har friheden til at holde pause og planlægge mit næste træk. Jeg forstår også, at jeg ikke får det indtryk, at det skyldtes urimelige vanskeligheder eller underkontrol, når jeg dør. Bliver alt for ofte irriteret over spil, fordi tempoet er for hurtigt, og det er umuligt at bevæge sig præcist, når der sker meget.

Hent Here

Samlet set er Unbound Worlds Apart et glimrende spil for fans af både platformspillere og gåder. Og for dem af jer, der ligesom mig selv foretrækker platformspil, men ikke er særlig gode til dem, anbefaler jeg Unbound Worlds Apart. Disse elementer kombineres til at skabe et sjovt og engagerende spil, som du bør give et skud.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre spil