Hvordan var artiklen?

1650284cookie-tjekReturnal: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse (PS5)
Anmeldelser
2021/10

Returnal: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse (PS5)

Returnals mange bevægelige stykker kombineres til at skabe et unikt skydespil, der griber dig med dets mekanik og plot, og lad os aldrig gå og lokke dig med sine vanskeligheder og en frygtindgydende frygtfølelse hvert eneste skridt på vejen. Selvom ordet "return" vises i navnet, er det ikke meningen, at det skal ses som et subtilt nik til Returnals løbebaserede arkitektur.

Selvom Selene begynder hvert løb fra vraget af den foregående, har hun et par forbedringer og en af ​​to in-game-valutaer med sig fra løb til løb. Mens andre "bullet hell" -skytter får dig til at kigge ned ovenfra, får Returnal dig til at stå med kugler direkte i ansigtet og tvinger dig til at reagere hurtigt og elegant.

Hent Here

Den eneste mulighed for at afhjælpe situationen i Returnal er at eliminere dine modstandere, så du løbende strategiserer dit angreb og forsvar, søger efter en vej til sikkerhed og samtidig sigter og ødelægger fjenden. Når dit våbeniveau stiger, bliver statistikken og fordele ved de våben, du finder forbedret.

Retur

Du har også et sværd, som du kan bruge til at bryde dine modstanderes skjolde og hurtigt håndtere eventuelle fjender i nærheden. Jo mere du ved om dine værktøjer, jo lettere er det at finde en rytme til at klare ethvert kampscenarie, der er unikt for din karakter.

Som følge heraf vil opsamling eller åbning af mange af de objekter og kister, som du opdager, have en kortvarig negativ indvirkning på dine fremskridt, indtil du når målet. Derudover vil du støde på parasitter, som kan forbedre din karakter og samtidig afvise dig, hvis du ikke har en bestemt genstand eller gadget opdaget på hele planeten. Derfor kræver det ofte at foretage afvejninger og lejlighedsvis tage en chance for at forbedre din statistik for at forfølge en robust konstruktion.

At kunne udstyre dig selv med så mange forskellige typer udstyr er både en gave og en forbandelse: Du skal dog aldrig bruge den samme tilgang igen på grund af randomisering. Med en masse platforming bliver du nødt til at sætte dine stråle-dodging-evner på prøve.

Usynet: OneAngryGamer ærlig anmeldelse

Du vil have de værktøjer, du har brug for til at krydse Returnal, selvom tiden er meget stram, hvis du kan mestre nøjagtigheden og reflekserne, der kræves for at mestre spillets kontroller. I spillet leder du konstant efter metoder til at forbedre dit helbred eller dit udstyr, og selvom du lærer layoutet på hvert præfabrikeret kammer at kende, er der altid bekymring for ikke at vide, hvad der venter.

Retur

Resultatet er et mikroløb, der konstant bevæger sig og ændrer sig: For at udvikle plottet skal du overleve de følgende 2-4 timers gameplay uden at dø, selvom du ikke behøver at gøre det perfekt. Med det får du en dejlig blanding mellem den klassiske roguelikes udholdenhedsbaserede sværhedsgrad, hvor du skal lykkes. Alligevel skal du også præstere godt nok til at blive ved og den alvorlige udfordring, som skydegallerier i helvedes stil skaber.

Som et resultat vil du være i stand til at tage Retals mange brutale chefkampe til sig, hvor du vil stå imod enorme, skræmmende fjender, der praktisk talt kan fylde skærmen med bølger af ødelæggende slag. Vejen frem er altid klar, men detaljerne om, hvordan du kommer dertil, varierer med tiden. Du er aldrig helt sikker på, hvor du skal hen på grund af de konstant skiftende kort og mål. Din manglende bevidsthed bidrager imidlertid til en generel følelse af usikkerhed, hvilket øger dit ubehag, mens du udforsker Atropos.

Kør efter løb; du vil opdage nye lydlogfiler, taler og scener ved at udforske de rum, der vises, når du kommer tættere på dit mål. Nye noter dukker op, når du opdager nye mysterier omkring miljøet, så grundigt at udforske hvert sted er afgørende for at forstå hele fortællingen.

WarioWare: Få det sammen | OneAngryGamer ærlig anmeldelse (Switch)

Som følge heraf gør Returnal aggressiv brug af din mangel på viden, viser dig ofte billeder og henviser til begivenheder, som du ikke har nogen kontekst for, alt sammen for at skabe en tåget forståelse af Selene, et skræmmende indtryk af Atropos og en luft mystik omkring den sande natur af din mission.

Selv når en stærk følelse af frygtindgydende frygt tager fat, forlader ønsket om at vide, hvad der sker, aldrig dit sind. Der er et par spilbare historiemomenter, hvor Returnals "rædsel" kommer gennem fronten og midten, men det meste af spillets "rædsel" er begrænset til fortællingen. Når det perfekte øjeblik kommer, vil du blive sat ind i historien og en stemningsdrevet førstepersonsscene, når hun kommer ind i hjemmet.

Retur

Returnal bruger PS5's hardware til at give dig et væld af sensoriske input, der holder dig forbundet til omverdenen, mens du forstærker dine følelser af frygt og forvirring. Surroundlyd kan hjælpe dig med at høre dine modstandere og deres strejker, når du er i kampens kamp. Dette skaber en mere fysisk forbindelse mellem spilleren og spillet. (Selvom det er ubelejligt at opdage, at du skal presse aftrækkeren dobbelt så hårdt for at aflade din pistol).

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre anmeldelser