Hvordan var artiklen?

1654300cookie-tjekResident Evil 4 | OneAngryGamer Honest Review (VR)
Anmeldelser
2021/10

Resident Evil 4 | OneAngryGamer Honest Review (VR)

Til dato har jeg spillet hundredvis af VR-spil på forskellige platforme, men dette var det første, hvor jeg fjernede mit headset for at slappe af. Det umiddelbare chok og rædsel fra hjemmeinvasionen er stadig med os. Det er en del af oplevelsen. Denne gang var jeg bevæbnet med mine troværdige Oculus Quest 2 og G Pro X hovedtelefoner til en fordybende oplevelse i Resident Evil 4's verden. Selvom Oculus Quest 2 ikke ofte betragtes som en populær gadget, er den en systemsælger i min bog. Efter al denne tid er en virtual reality-version af et forældet spil det bedste VR-tilbud? Det er dog kun en del af fortællingen.

Som et resultat tror jeg, at VR ville have haft nemmere ved at bryde ind på markedet og fange opmærksomheden hos personer, der voksede op med disse klassikere og nu havde flere penge at bruge. Lad os fokusere på Resident Evil 4 et øjeblik. Du har mulighed for hurtigt at skifte mellem stående og siddende tilstande (sidstnævnte sætter din pistol og ammunitionshylstre tættere på dit bryst). Hvis du er tilbøjelig til køresyge, er der en række kontroller, du kan justere for at tage højde for tunneling (hvilket reducerer nedsænkningen, mens du drejer eller bevæger dig), din dominerende hånd og mere.

Hent Here

bosiddende onde 4

Den seneste trend inden for skydespil, fordybende objektsnatching, kan være den mest nyttige funktion til Resident Evil 4. Det var en problemfri for mig at vælge førstnævnte, og det ændrede alt. Du har mulighed for at gå tilbage til den gamle skole og heale og genindlæse gennem menuer, hvis du ønsker det. Selvom QTE'erne er næsten identiske, med triggerpresning og vridning på slæb, er de så sparsomme, at de ikke ødelægger spillet; desuden er der en knap for større komfort med dem – alt føltes nyt i VR.

Kena: Bridge Of Spirits | OneAngryGamer ærlig anmeldelse

Det første, jeg lagde mærke til, var, hvor meget nemmere det var at bruge kniven, nu hvor den var permanent fastgjort til mit bryst. At have fuldstændig kontrol gør blade-løb til en mere fristende mulighed, mens jeg spiller Resident Evil 4, hvilket jeg mente med at ændre, hvordan jeg spillede spillet. Det eneste problem var, at jeg ville slå ruder ud fysisk, men jeg var nødt til at bruge kniven i stedet, ligesom i originalen. Det giver fuldstændig mening at overholde originalens retningslinjer i denne situation.

bosiddende onde 4

Som følge heraf er relativt få aspekter af originalen inkluderet i genindspilningen. En mere puristisk tilgang er genial, fordi VR-kontrolmetoden er det vigtigste salgsargument og fungerer fremragende med originalens robuste rammer og karakterdrevne miljøer. Du kan ikke sætte ord på, hvordan det er at stirre ned på gondolområdet eller op på slottet fra et komplet hovedsporingsperspektiv. Jeg er ikke flov over at indrømme, at jeg råbte noget grimt sprog (en ulv, der hoppede lige i mit ansigt efter at have vendt mit hoved rundt, mens jeg løb fremad, og Regeneratoren ovenover pop-up).

Jeg har været kendt for at blive frosset midt i beslutningen på grund af en karaktermodels skræmmende statur eller den lyd, de producerer. VR-kraft i aktion, og noget industrien mildest talt har gjort et dårligt stykke arbejde med markedsføring gennem de sidste par år”. Så snart jeg havde fuldført spillet på den nemme indstilling, var jeg i stand til at købe Matilda og ubegrænset raketkasterudstyr samt det første sæt ekstra tøj.

Death Stranding Director's Cut | OneAngryGamer ærlig anmeldelse

Resident Evil 4

Jeg ville have givet denne VR-version 10, hvis sidematerialet havde været inkluderet. Jeg bruger en pointer i et spil, der allerede har ændret din oplevelse markant på grund af Wii-versionen. Lige nu vil jeg have denne tilgang til alle Resident Evil-spillene. Giv Dino Crisis liv igen, så jeg kan kigge tilbage og se en T-Rex lade på mig, mens jeg går i det fjerne.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre anmeldelser