Hvordan var artiklen?

1650381cookie-tjekMediEvil 2: OneAngryGamer ærlig anmeldelse
Anmeldelser
2021/10

MediEvil 2: OneAngryGamer ærlig anmeldelse

MediEvil 2 er et action-eventyrspil udviklet af SCE Cambridge og udgivet af Sony i 2000 til Playstation. Fem hundrede år efter, at Sir Daniel Fortesque forløste sig selv og reddede Gallowmere, opdager warlock Lord Palethorn en del af Zaroks stavebog og udløser ødelæggelse i London.

Umiddelbart er fortællingen om MediEvil 2 mindre end den første, da Dan allerede har bevist sig selv som en helt, og derfor er hans position som en fiasko ikke noget, spilleren straks vil ønske at rette op på. De kunne have gjort et punkt om, at han var blevet glemt i 500 år, men han er der og er klar til at redde dagen. Selvfølgelig bliver han stadig forringet og får lidt respekt, men det rammer ikke så hårdt denne gang.

Hent Here

Serien er sjov, så den er ikke helt malplaceret, men det er et tegn på den faldende gotiske stemning i MediEvil 2, noget jeg nød i det første spil. Når man ser, at den industrielle revolution sker i Gallowmere, gør det det logisk, men spillet gør ikke nok med det, efter min mening.

MediEvil 2

Denne undertone af magiske aspekter i Gallowmere er blevet skyllet væk i de sidste 500 år af mennesker, hvilket måske havde været en god vinkel for fortællingen eller noget humor, men det er ikke spillets vægt.

Det er lidt svært at identificere historiens formål ud over "det er en efterfølger, håndter det." Professoren leder dig til det næste niveau, og Winston er et glorificeret redningspunkt og instruktionsmæssig NPC. Palethorn og hans håndlangere har det fint, men de mangler tilstedeværelse i MediEvil 2, selvom du ofte støder på dem. Hun har kun en enkelt sætning i hele spillet og vises kun for en mindre objektivisering og giver Dan et incitament i fortællingen.

Returnal: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse (PS5)

Det er et godt eksempel på en kvindelig karakter i betragtning af den barskeste personlighed, så hun kan tjene fortællingen uden at virke som en ægte karakter. Med hvor kort MediEvil 2 er (kun 9 anstændige niveauer i forhold til originalens ~ 17) og hvor sjusket fortællingen præsenteres uden noget formål, er det tydeligt, at dette var et travlt job.

MediEvil 2 har så travlt, at den frygtelige slutning vinder ved at fuldføre fuldførelsen, hvilket må være den mest åbenlyse fejl, jeg nogensinde har set! Jeg tror på at give Dan en kærlighedsinteresse og ændre opsætningen var glimrende ideer, men de krævede et fuldt spilles materiale for at udfolde disse forestillinger.

MediEvil 2

Som det er, er hele MediEvil 2-spillet fuld af halvbagt potentiale, der aldrig er blevet opfyldt. I betragtning af spillets impulsive karakter er gameplayet i det væsentlige det samme ikke uventet. Kampen og platformningen af ​​originalen var ikke specielt fremragende til at begynde med, men nu er den gået under acceptabel. Da det er en 2000 -udgivelse, kan kamerakontrol udføres via pinden, hvilket lyder dejligt i ansigtet. Desværre, da spillet er fanget mellem at give spilleren komplet kamerakontrol og hjælpe folk uden en Dualshock -controller, ender det med at være en betydelig gene.

Jeg prøvede min hånd ved et spring for noget valgfrit guld en gang og blev mødt med direkte piskesmæld, da kameraet kastede sig 80 grader til venstre i et forsøg på at hjælpe mig midt i springet, hvilket omdirigerede mit input og faldt mig død i vandet. Dans strenge strafing er slet ikke meget hjælp, så din bedste mulighed er at gå på skinke og bede som tidligere.

Eastward: OneAngryGamer ærlig anmeldelse

Og lejlighedsvis ønsker auto-målet ikke at samarbejde. Ikke at hjælpe tingene er den ulogiske ændring af helbredende springvand, hvilket gør, at de ikke bliver genoprettet, når du gentager et niveau, og straffer hårdt dem, der ikke kan lokalisere sjælens kalk og vinde et nyt våben første gang. De nederste hætteglas i sundhedssaloner reagerer stadig, så du er ikke helt skruet fast, men jeg foreslår stærkt, at alle, der spiller, bruger cheat -indstillingen til at genopfylde helbredet for at fuldføre i starten af ​​hvert niveau.

MediEvil 2

Det hjælper dig også med at erhverve DanHand -evnen tidligt, som uretmæssigt holdes væk fra dig i det halve spil uden grund, når alt det gemmer sig, er noget guld, der ikke er værd at gentage et helt niveau for. DanHand -evnen er en af ​​få nye ideer, MediEvil 2 har (da så mange begreber genbruges fra det første spil), og jeg kan godt lide det, selvom det ikke er fuldt ud realiseret ved at gå op til zombiehænderne, der kun tjente som sæt påklædning i det første spil. Dette giver dig derefter mulighed for at gå gennem små huller og løse gåder ved at skifte mellem hovedet og kroppen efter behov.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre anmeldelser