Hvordan var artiklen?

1649062cookie-tjekJett: The Far Shore | OneAngryGamer Ærlig anmeldelse PS5
Spil
2021/10

Jett: The Far Shore | OneAngryGamer Ærlig anmeldelse PS5

I Jett: The Far Shore er der en plan for at arbejde, og det er tid til at arbejde med den plan. Mei har netop forladt hjemmet, en afsondret landsby, der taler højt om hende, fordi hun blev valgt som den ankerit, der vil være en del af en spejderfest for en rumekspedition på vej til et sted kaldet "den fjerne kyst."

Det faktum, at Mei's mennesker planlægger en afgang fra deres planet, en der synes fuld af forurening og skadelig industrialisering, til en fjern destination i det, jeg kun kan formode, er et forsøg på at undslippe en døende verden, er allerede en spændende præmis. Og jeg vil se den plan igennem, om end kun i håb om, at processen afdækker begrundelsen for den plan. Det er en spændende start på Jett: The Far Shore, et filmisk action-eventyrspil, der ser dig styre et spejdende skib på tværs af flere øer placeret i havet på en fremmed planet.

Hent Here

Alligevel vakler historien med at levere en overbevisende narrativ gevinst, og gameplayet er for restriktivt, når du ikke svæver gennem luften. Jeg så planen igennem, og jeg opdagede begrundelsen for projektet, men min tilfredshed i det øjeblik var stort set sløvet af den rejse, jeg tog for at nå dertil. Det meste af Jett: The Far Shore bruges på at flyve din Jett, dit primære middel til at navigere i spillets verden og interagere med dens fauna og flora.

Jett: Far Shore

Skibet glider over jorden og reagerer tilfredsstillende på dine input, når du stiger fremad, og der er forskellige manøvrer, som du kan forsøge at give din flyvende en smule blomstring, som f.eks. At sprede dine boostere til at springe over forhindringer eller vende dit tryk til at drive rundt om hjørner. Skub din maskine for langt, og du kan gå ned og beskadige dit skjold eller overophedes og standse motoren, konsekvenser, der kan efterlade dig prisgivet verdens hårdere miljøelementer eller farlige rovdyr.

Monster Hunter Rise: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse (Switch)

Når du flyver over det åbne hav eller over øernes dale og bjerge, er det en smuk fornemmelse at kontrollere din Jett. Det var altid spændende at få et nyt flydestination og se, at det var langt væk, vel vidende at jeg fik endnu en chance for at skubbe Mei's Jett: The Far Shore til det yderste og køre gennem luften, idet man tog seværdigheder og lyde som Jeg gik.

Sjældent opmuntrer waypoints dig til at køre mod uret (i sjældne tilfælde vil et jagtende væsen eller et farligt fænomen, der nærmer dig, få dig til at køre fremad), da Jett i det væsentlige er en afslappet rejse, men det er sjovt at skære løs en gang imellem og pres dig selv. Det er spændende at trække en manøvre ud, som du kæmpede med, før din voksende oplevelse belønnede dig med knowhow til at trække stadig mere spændende stunts i jagten på din næste destination.

At samle disse observationer er nøglen til Jetts historie. Mei er trods alt en spejder, men de bringer også spillet pludselig i stå. Slukning af din Jett: Far Shores fremdrift, der langsomt svæver rundt i et rum og scanner alt i nærheden, er ikke særlig sjovt. Du behøver ikke engang finde ud af, hvad der i miljøet er vigtigt nok til at kontrollere, om din scanner skal trækkes ud, og spillet vil straks fremhæve, hvad der omkring dig kan interagere med.

Jett: Far Shore

Det kunne have været fedt at finde ud af, at jeg kunne bruge min Jett: The Far Shore's motorer til at tiltrække og føre chokslangen til en angrebet planteseng, der kunne ryddes med en elektrisk ladning, eller som tænder min Jett: Far Shore's forlygter kunne skræmme en brute til at hoppe mod og spise en gruppe kvidrende insekter, der vækkede det væsen, jeg forsøgte at snige mig til. Hele tiden taler folk med Mei for at formidle oplysninger, nogle gange om dine mål, og nogle gange for at sætte scenen for historien, der udspiller sig foran dem.

Selvom folk taler hørbart, og deres stemmer og ord bliver hørt, er det alt vrøvl, og man kan kun forstå, hvad der bliver sagt, hvis man ser på underteksterne, hvilket er et problem i dette tilfælde. Men her er fangsten: Læsning af undertekster og kørsel er som at prøve at gøre begge dele samtidigt: det er svært (hvilket burde være indlysende; der er en glimrende grund til, at folk ikke må skrive sms, mens de kører i den virkelige verden).

For det meste bliver du tvunget til at lægge det, du laver, ned og vente på, at alle holder op med at tale, før du kan fortsætte. Med praksis ved du, hvad strategien er, og hvorfor Mei's deltagelse i spejderpartiet er kritisk. Hun observerede, hvordan folk taler om planen, og Mei's rolle giver dig mulighed for at finde ud af mere om spillets mål.

Spacebase Startopia: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse (PS4)

Jett: Far Shores plot er stærkt afhængig af hendes rolle som troende; hun er imidlertid den eneste karakter, der aldrig taler, og efterlader dig ingen idé om hendes motiver eller følelser om, hvad der sker med hende og hendes kammerater. Hele hendes persona er baseret på, at alle er glade for at have hende ombord og allerede har vist sig at være gruppens mest dygtige pilot.

Jett: Far Shore

Mei's venner og familie begynder at undre sig over deres samfunds rolle, når de forbereder sig på at flytte ind i denne nye verden. Det er bedst at opleve Jett: The Far Shore, når du suser gennem luften og får friheden til selv at bestemme, hvordan du kommer, hvor du skal hen, ikke når du svæver rundt i et rum og bliver guidet gennem hvert trin i et puslespil af en anden.

Jett: The Far Shore Selvom fortællingen er spændende sat op, ender den samlede historie i sidste ende på en utilfredsstillende måde, hvor hovedpersonen Mei føler sig for løsrevet fra historien og de temaer, den forsøger at undersøge på grund af gentagne forekomster af sidstnævnte.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre spil