Hvordan var artiklen?

1645421cookie-tjekTop 4 bedste indie-rollespil i 2021
Spil
2021/10

Top 4 bedste indie-rollespil i 2021

At lave en liste over de bedste indie-rollespil kræver meget smertelindring. Som det viste sig, var den enorme boom i indie-rollespil, som digital distribution udløste for omkring et årti siden, virkelig mere et Big Bang, der sendte udvikling af små hold i alle slags retninger. Vi blev overvældet af det store antal fremragende indie -titler; Derfor var det udfordrende at indsnævre vores valg til optagelse på denne liste. Måske lidt for meget.

Det er dog vigtigt med jævne mellemrum at se tilbage og værdsætte alt, hvad udgiverfri udvikling har givet for at skabe nogle ekstra-almindelige indie-rollespil. Andre blev skabt af tidligere triple-A-skabere, der har anvendt de samme tekniske standarder for deres selvstændige arbejde, som de gjorde for deres tidligere arbejde. Steams særegenheder og innovative koncepter er det, der adskiller den fra andre browserbaserede spil.

Så hvad er tilbage af vores udvalg af de bedste indie-rollespil! Puslespil, fortællende vidundere, pixelkunstspil og de smukkeste, visuelt detaljerede juveler er alle repræsenteret her. Du vil gerne spille hver og en af ​​disse spil.

5 bedste indiespil på Nintendo Switch

BLANDT OS:

BLANDT OS

Hvis du leder efter et af de bedste indie-rollespil til at beskylde dine venner for at dræbe hinanden, er blandt os noget for dig. Ideen er enkel, der er mange yndige små astronauter, der gør deres bedste for at udføre gøremål ombord på et rumfartøj, men en af ​​dem er en ond bedrager, der er villig til at myrde dem alle. Enten skal du afdække bedrageren (eller bedragerne), før det er for sent, eller hvis du er den dårlige fyr, vildlede og myrde de andre astronauter, indtil du er sejrrig.

Hent Here

Det er et fantastisk festspil for dine venner at spille, og selvom kortene og gøremål kan være lidt skræmmende i starten, kan enhver få ideen om spillet ret hurtigt. Og det hjælper, at Among Us også er billig på Steam! Bare bebrejd os ikke for brudte venskaber efter et par runder med at myrde hinanden, okay?

HAVEN:

HAVET

Leder du efter kærlighedshistorien indie rollespil til at dele med din specielle person, der elsker historier? I så fald er Haven måske spillet for dig.

For at være alene med hinanden beslutter to kærligheder at flygte til et fjernt, glemt hjørne af verden, hvor ingen ville blande sig i deres forhold.

Hent Here

Spillets grafiske design og visuelle effekter er forbløffende, og dets skildring af et godt forhold, komplet med intime øjeblikke, er chokerende realistisk.

FORTÆLLER LØGNE:

FORTÆLLER LØGNE

Vores nysgerrighed vækkes, hver gang vi står over for udsigten til at søge igennem det ukendte. Hendes Story-fortsættelse Telling Lies af Sam Barlow lader dig rode gennem en fremmedes harddisk og flytte mellem klip taget med computerens indbyggede webcam for at opdage mere om de mennesker, du møder.

Hent Here

Kun få indie-rollespil formår at bygge bro mellem interaktiv fiktion og videospil. Så snart du logger ind på din computer, vises en søgning efter kærlighed, der viser en række videoklip, du kan se. For at dykke yderligere, lyt efter søgeord og søg efter dem, du tror vil føre til et resultat, der åbner en verden af ​​muligheder.

Det er også stressende at fordybe sig i disse fremmedes tidligere liv. Du vil aldrig være i stand til at slappe af og føle dig sikker i din egen seng om natten. Din avatar afspejles konstant i vinduet, og den mærkelige samtale uden for din lejlighed gør dig nervøs for, at nogen kan bryde ind, mens du spionerer.

Vidnet:

VIDNET

Tidsbøjende gåder Braid er på vores liste over bedste indie-rollespil, udviklet af Jonathan Blow for næsten et årti siden, kan betragtes som en katalysator for det nuværende indieboom. For det andet arbejder han på The Witness, et puslespil med langt højere produktionsstandarder og en ø at udforske, samt en egentlig følelse af "begivenhed". Blow har indkapslet udviklingen af, hvad 'indie' kan indebære i kun to spil.

Hent Here

Vidnet har en aura af betydning i sit miljø og sin historie, men dette forråder den faktiske oplevelse. Alt du skal bekymre dig om er de irriterende stregpuslespil. Generelt følger alle spillets 600 plus-gåder den samme grundlæggende struktur, og det kan tage op til 100 timer at fuldføre dem-men hver ny du nærmer dig tilføjer yderligere regler, der yderligere komplicerer tingene. Med The Witness forventes det, at du finder læringskurven på egen hånd.

Inden du bryder reglerne for at inkludere nye, skal du først finde ud af puslespilets love og anvende dem på nye måder. Det er en ære for Blows spildesignfærdigheder, at spillet guider dig igennem dette uden en tutorial eller regelbog.

4 bedste pc-rollespil nogensinde

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre spil