Hvordan var artiklen?

1653970cookie-tjekFinal Fantasy 7 Remake | OneAngryGamer ærlig anmeldelse
Anmeldelser
2021/10

Final Fantasy 7 Remake | OneAngryGamer ærlig anmeldelse

I begyndelsen af ​​Final Fantasy 7, som lejesoldat og tidligere medlem af den private private militærorganisation SOLDIER, accepterer Cloud Strife en kontrakt med Avalanches øko-terroristgruppe. Deres mål er at detonere en bombe i en reaktor, der bruger Mako, planetens livsnerve, til at drive den enorme industriby Midgar. Oprørerne bryder forsvaret af Shinra Electric Company og detonerer en bombe, der ødelægger reaktoren.

Dengang var det kun et kort hop, spring og et hop fra Sector 7 til Avalanches paradis i den originale film fra 1997. Efter at have fuldført en opgave i Final Fantasy 7 Remake, vil du blive inviteret til at vandre i gaderne og se de forfærdelige resultater af dine gerninger.

Hent Here

Mens børns skrig fylder luften, falder voksne på knæ, mens de forsøger at forstå omfanget af det, der er sket, og lokale fordømmer denne falske organisation af frihedskrigere, du har tilsluttet dig for økonomisk vindings skyld. Det ville være en bjørnetjeneste for genindspilningens intelligente og omhyggelige genskabelse af Final Fantasy 7.

Endelig fantasy 7 remake

Som et resultat er dette ikke kun et spil for die-hards, da nybegyndere kan nyde skønheden i Midgar og vokse til at tage sig af dens indbyggere, mens de deltager i et udfordrende og glædeligt rollespil. Mens genindspilningen bevarer næsten lidt af den originale Final Fantasy 7, hæver den barren for en af ​​gamings mest elskede klassikere.

Final Fantasy 7 Remakes historie og karakterudvikling er hjulpet af gameplay, der er både frisk og tro mod originalens rollespilsrødder. Mange aspekter af dets gameplay-koncept virker som kulminationen på seriens genforståelser, hvor ideer fra alle spillene kommer unikt og velkendt sammen. Det tager form af farverige kugler knyttet til våben og rustninger, hvilket giver brugeren mulighed for at udføre magi eller endda kalde gudlignende væsner til at kæmpe med dem.

Returnal: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse (PS5)

En af de gode ting ved Materia-systemet er, at det lader dig designe karakterer og load-outs helt frit. Det er det samme i genindspilningen, takket være Materia-systemet. Materia-systemet giver mulighed for en stor grad af fleksibilitet inden for arketyperne, når det kommer til de spilbare karakterer. Det er udfordrende at holde trit med kampens krav i øjeblikkets hede, primært når dine modstandere er slemme.

Endelig fantasy 7 remake

For at opsummere det kræver handlingen meget af din tid og energi, men det er også glædeligt. Når du tager højde for hver karakters særlige evner, såvel som dine modstanderes adfærd og svagheder, er det som at spille et hurtigt spil skak.

For langt størstedelen af ​​spillet er Final Fantasy VII Remake ikke historien om en ragtag-gruppe af økoterrorister, der kæmper for skæbnen for den planet, som originalen var. Selvom Avalanches ultimative mål er at befri jorden fra Shinras vampyrkæber, indsnævrer begivenhederne, der sker, denne kamp til en kamp for her og nu i stedet for fremtiden. I disse afsnit føles spillet tættere på noget som Yakuza-serien, hvor man udvikler en intim forståelse og forhold til et sted og mennesker.

Bortset fra nogle få, der blev introduceret sent i spillet og har potentiale til at forstyrre flowet, er de værd at undersøge nærmere. Hver enkelt bidrager til udviklingen af ​​historiens verden eller giver læseren mulighed for at forstå karaktererne bedre. Fra begyndelsen er hans opførsel og investering i konflikten begrænset til den mængde penge, han bruger.

Endelig fantasy 7 remake

Final Fantasy 7 Remake er færdig som et selvstændigt spil, selvom det kun indeholder en lillebitte del af den originale version. På trods af tilstedeværelsen af ​​hovedantagonisten i baggrunden og kryptiske hentydninger til noget andet i Clouds historie, såvel som andre mystiske aspekter, forbliver fortællingen i de sidste kapitler intakt. Det er lige meget, om du spillede det originale spil eller ej; genindspilningen af ​​Final Fantasy 7 er en bemærkelsesværdig præstation.

Eastward: OneAngryGamer ærlig anmeldelse

Det tog lang tid at komme hertil; det er værd at vente på. Med hensyn til gameplay, plot, karakterer og musik. Final Fantasy VI, dvs. en fantastisk introduktion til serien for nytilkomne. Final Fantasy 7 er ikke det spil, du husker; det er den, dit hjerte altid har vidst, at det er for tilbagevendende spillere.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre anmeldelser