Hvordan var artiklen?

1653700cookie-tjekDiablo II: Genopstanden | OneAngryGamer ærlig anmeldelse
Anmeldelser
2021/10

Diablo II: Genopstanden | OneAngryGamer ærlig anmeldelse

Efter at Blizzard udgav Diablo II: Resurrected i 2000, blev retningen for alle efterfølgende spil defineret for den begyndende genre. Diablo III, Path of Exile og andre moderne ARPG'er kan alle spores tilbage til det originale spils DNA. Som et resultat heraf er 2021-remasteren en forvirret genudgivelse, der gør meget lidt for at adressere, hvordan genren har udviklet sig siden dens første udgivelse, hvilket gør det svært at anbefale over moderne samtidige andet end af nostalgi eller en flygtig nysgerrighed om, hvad der er nyt. Efterhånden som du kommer videre gennem spillet, får du mere magt, hvilket giver dig mulighed for at gøre den skade, der er nødvendig for at nedkæmpe spillets farligste bosser.

Hent Here

I sin kerne er det en tro genskabelse af den originale udgivelse, komplet med alle spillets særheder og begyndelsen af ​​2000'ernes indhold. Lords of Destruction-udvidelsen tilføjer en lang femte akt til spillet som en bonus. I betragtning af begivenhederne i spillets finale og den måde, udviklingen fungerer på som en tilfredsstillende epilog, blander disse elementer sig så sømløst, at du måske undrer dig over, hvorfor de blev solgt separat i første omgang.

Så længe du søger at pifte tingene op, mens du går mod dit næste niveau, giver de layouts, der ændrer sig, hver gang du logger ind igen, spillet en lille smule genspilbarhed. Balanceringen af ​​Diablo II: Resurrected er ikke blevet ændret på nogen måde, så dette er et nødvendigt ritual. Hullerne i udfordringen bliver mere tydelige, efterhånden som du kommer igennem sværhedsgraderne.

Diablo II genopstod

Når du dør, mister du stadig dit guld og udstyr, og at skulle tilbage til dit lig for at få det tilbage er lige så frustrerende, som det var i begyndelsen. I Diablo II er der ikke meget, der har ændret sig med hensyn til spillets mekanik.

5 bedste indiespil på Nintendo Switch

Meget af Diablo II: Resurrecteds design er uklart for spilleren. Udholdenhedsbjælken er heller ikke blevet ændret, så du bliver nødt til at holde op med at løbe meget i begyndelsen af ​​spillet for at se den fyldes op (dette bliver heldigvis negeret efter de første to handlinger, når du begynder at opbygge flere vitalitetspoint, men aldrig går virkelig væk, medmindre du dedikerer tid til at poppe udholdenhedsdrikke ofte). Fordi Diablo II: Resurrecteds karakterbygninger ikke har ændret sig, vil spillets afstraffende karakter forblive den samme, hvis du ikke forpligter dig fuldt ud til en specifik opbygning.

På trods af spillets plads i historien om mus-og-og-tastatur-spil, ville brug af en controller have været den foretrukne spillemetode. Diablo II: Resurrecteds afhængighed af nøjagtighed ved casting-evner, som controllere ikke er op til, ville have ændret forløbet af pc-spilhistorien.

Når det kommer til mekaniske aspekter af spillet, er det forståeligt at holde sig til det originale design. Selvom det er forståeligt, at en klassiker som denne ikke skal kræve nogen ændringer, gør det ikke spillet mere behageligt.

Automatiske guld pickupper er blevet tilføjet for at spare dig for besværet med at skulle klikke på hver enkelt efter at have udryddet en stor gruppe fjender. Nogle mindre justeringer viser en vilje til at tillade moderne følsomhed at infiltrere og forbedre Diablo II: Resurrected-oplevelsen. De viser også, at Blizzard er åben for moderne følsomhed og forbedrer Diablo II-oplevelsen. Det er en af ​​de ting, der gør hele pakken udfordrende at anbefale på grund af dette.

Diablo II genopstod

Når det kommer til moderne genindspilninger, markerer Diablo II: Resurrected alle de rigtige felter. Den forbliver tro mod originalen og foretager ingen ændringer i det, der er kommet før, hvilket giver Diablo II-veteraner en ny og fantastisk måde at genopleve deres eventyr på.

4 bedste spil lavet med enhed

Det langsommere tempo i Diablo II's kamp vil gøre det vanskeligt for dem, der er vant til frit at eksperimentere med karakterbygninger og høste fordelene af en magtfantasi forbundet med nådesløst spærreild af fjender med evner til at værdsætte det. De vil også føle sig lænket af spillets stive opbygninger, som ikke tolererer skødesløs brug af færdighedspoint.

De, der forventer mere af den samme klik-og-loot-løkke, vil uden tvivl blive overrasket over Diablo II: Resurrecteds afgang fra dens efterfølger, men den gør også det absolutte minimum for at gøre en sag for sig selv for at prøve at vinde dig. Spillere, der allerede har investeret hundredvis af timer i denne genredefinerende titel, eller dem, der er villige til at gøre det ekstra hjemmearbejde med at læse op på spillets særheder på forhånd, vil finde Resurrected en velkommen tilføjelse.

Diablo II genopstod

Alligevel havde eventyret fortjeneste, og det er fantastisk at kunne spille et klassisk Blizzard-spil med en remaster, der yder sin visuelle æstetiske retfærdighed så mange år efter, at det oprindeligt blev udgivet. Der er ikke meget her for nye spillere undtagen en historielektion, medmindre du allerede er bekendt med spillets forældede designvalg og ubalance.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre anmeldelser