Hvordan var artiklen?

1647233cookie-tjekBitcoin Phone erklæret vinder af 4. BSV Hackathon
Teknologier
2021/10

Bitcoin Phone erklæret vinder af 4. BSV Hackathon

Den fjerde BSV Hackathon er afsluttet, og "Voice Over Bitcoin Protocol"-applikationen Bitcoin Phone er blevet erklæret som vinder, der er blevet tildelt $50,000 i BSV.

Sammen med repræsentanter for de to andre finalister, loyalitetspointplatformen TKS Pnt og streaming video-appen CATN8, har Bitcoin Phone-skaberen Joe Thomas fra Canada præsenteret sin peer-to-peer-applikation på dag 1 af CoinGeek-konference, som blev afholdt på The Sheraton Times Square i New York City den 5. til 7. oktober.

bitcoin-telefon vinder 4. bitcoin sv hackathon i new york city 2

Bitcoin telefon har vundet over to af de fire dommere, og det er blevet uafgjort med japansk-baserede TKS Pnt om førstepladsen. Uafgjort blev brudt ved at tælle stemmerne fra publikum - både på spillestedet og se live online fra hele verden.

Dommerpanelet består af administrerende direktør for private equity hos fjerde BSV Hackathon-storsponsor Ayre Ventures Paul Rajchgod, teknisk direktør for BSV Infrastructure Team Steve Shadders, Bitcoin hvidbogsforfatter og nChain Chief Scientist Dr. Craig S. Wright og TV personlighed og tidligere administrerende direktør og formand for marketingbureauet Deutsch Inc. Donny Deutsch.

Thomas starter sin præsentation med at se tilbage på internettets tidlige dage, og hvad det vil sige at foretage et taleopkald over internettet, og derefter sammenligne det med, hvad Bitcoin Phone kan nu med en hurtigere forbindelse, der endda giver mulighed for videoopkald.

"Hvis du fortalte det til nogen dengang, og dette er et almindeligt diskuteret emne, 'jeg vil foretage et taleopkald over internettet." De ville se lidt sjovt på dig. Og grunden til det er, at du i bund og grund fortæller, at 'jeg vil tage en IP-pakke, jeg vil lave den om til lyd, og jeg vil afspille den gennem telefonen. Og en anden kommer til at afkode det og spille ud gennem deres højttalere. De ville sige til dig: 'Bare tag telefonen og ring til nogen', sagde Thomas.

Ved at bruge nSequence, en del af de originale Satoshi Nakamoto-betalingskanaler, opdaterer Bitcoin Phone transaktioner for at have forskellige typer output. Dette udsendes derefter til netværket, hvor hver node får disse opdaterede transaktioner. Ved hjælp af bloom-filtre kan en kunde på en af ​​noderne derefter vælge at abonnere på disse forskellige transaktioner og downloade og afspille lydfilen.

"Du kan ringe til folk, du kan betale for dem, du kan indstille din takst, hvad du vil. Det, du gør, er, at du tager dine lyddata, og du tager dine penge. Du lægger det i en Bitcoin-pakke, og du skubber det ind i netværket. Og ved at gøre det kan alle på netværket lytte med, dekryptere dine data, hvis de har de relevante nøgler, og lytte til den lyd, du sender. Og din jævnaldrende vil gøre præcis det samme omvendt,” forklarede Thomas.

Ved anvendelse af BSV blockchain og ved at inkorporere nyligt udgivne SPV-kanaler og interagere via netværkets Merchant API (mAPI) for at bygge sin peer-to-peer-app, illustrerer Thomas et unikt værktøj, der ikke er set før i BSV-økosystemet. Og dette er i tråd med dets meget kreative og specifikke målmarked.

"Vi retter virkelig mod vejlednings- og sprogindlæringstjenesterne. Og det er både 6 og 13 milliarder dollars industrier. Og vi forsøger at forstyrre dem. Så i dag, hvis du vil ansætte en underviser, og hvis du vil ansætte nogen til at hjælpe dig med at lære et sprog, vil den platform, du gør det på, opkræve et sted mellem 15 til 30 % i gebyrer. Men vi er i stand til at bringe det ned til næsten jordnødder. Og det er vi i stand til på grund af BSV,” afslørede Thomas.

Med Bitcoin Phone kan alle fra hele kloden undervise i et sprog eller en færdighed og endda give rådgivning, mens de tjener på det. Kunder kan ligeledes vælge de billigste muligheder for dem. Et direkte incitament til identitetsbekræftelse er også indbygget i appen, hvis kunder nogensinde ønsker at tjekke deres lærers eller rådgivers legitimationsoplysninger. Bitcoin fortjener virkelig titlen som den fjerde BSV Hackathon-vinder.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Anden teknologi