Hvordan var artiklen?

1648331cookie-tjekAragami 2: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse
Spil
2021/10

Aragami 2: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse

Aragami 2 bruger skyggerne som et våben frem for bare et sted at skjule, fordi det ser stealth som en fantasi om magt. En proaktiv tilgang til stealth understreger at banke et hul i en væg frem for at vente på et vindue med mulighed for at åbne. Aragami 2 lykkes med at få dig til at føle dig som en frygtløs og dødbringende skygge -kriger trods gentagelse og mangel på variation takket være en slank, stilfuld æstetik og et minimalistisk missionsdesign. Inficeret med en mystisk kraft, der ødelægger kroppen og forbruger sindet, er origami udstyret med skyggeessens, som skænker deres overmenneskelige evner.

Når du krydser et område, er det bedst at klatre til et højdepunkt, hurtigt undersøge omgivelserne og derefter foretage rene og afgørende angreb, uanset om du farer gennem fjendens patruljeruter eller tager dem ud en efter en. På et niveau i Aragami 2 besluttede jeg at dræbe alle i landsbyen af ​​fortællende årsager, jeg ikke ville ødelægge, og jeg ville have, at alle i byen skulle vide, at jeg jagtede dem, hvilket resulterede i et fuldstændigt rod.

Song of Horror: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse (XBOX)

Ragami 2

Dette er den slags stealth, hvor du altid er den på jagt, ikke byttet. Det er ikke bare, at origamien er udstyret med forskellige overnaturlige evner; de får også en anden chance for livet. Hvis du dør en anden gang i spillet, betragtes missionen som en fiasko, og du bliver nødt til at starte forfra med alle samlerobjekterne. Der er ingen måde at gemme midt i en mission, som fjerner den almindelige stealth -spilvenlighed ved at spare hurtigt efter hvert møde og genindlæse, hvis tingene går sydpå.

På trods af disse begrænsninger kan du håndtere enhver situation i Aragami 2 og flygte fra enhver krise takket være de værktøjer, du får i spillet. Spændingen blev endnu strammere, da du nærmer dig slutningen på dit andet liv og bekymrer dig om at løbe tør for sundhed. Det er dynamisk udfordrende at fokusere på opgaven og skifte gear fra en mere frigjort, laissez-faire tilgang, som bevægelsesmulighederne tilskynder til.

Selvom Aragami 2 ikke er særlig vanskelig på grund af dine overmenneskelige evner, døde jeg. Jeg genstartede et par missioner, herunder en mindeværdig, hvor jeg skulle klare det sidste tredje niveau med så lidt helbred, at jeg ikke kunne se, om det blev rødt. Regelmæssige soldater findes i forskellige former og størrelser, og mens nogle er hårdere end andre, handler de alle på samme måde.

Ragami 2

Nogle gange krydser nogle få fjenders patruljeruter, hvilket kræver, at du behandler dem som en enhed og planlægger dine angreb derefter. For det meste fungerer de isoleret, og du skal dræbe eller spøgelse forbi dem alle en efter en for at komme videre. Det betyder, at du nu skal fokusere på en enkelt fjende blandt en sværm af andre fjender for at besejre dem alle på én gang.

På den anden side er det svækket af, hvor dovne forstærkningerne er i deres søgen efter dig, hvor let det er at fjerne de forbundne fjender uden at det psykiske bemærker det, og hvordan det psykiske kun vises i et lille antal niveauer i slutningen . En anden måde, hvorpå Aragami 2 spiller sikkert, er ved at du gentagne gange vender tilbage til de nøjagtige steder i spillets missioner. Hvert område serverer et nyt sæt mål og fjendtlige placeringer i løbet af spillet, alle inden for samme indstilling.

Dette betyder, at du aldrig vil spille det samme niveau to gange på den samme mission i Aragami 2, fordi du nogle gange kommer ind fra et andet punkt, og sektioner lukkes, mens andre nu er åbne. Det ser ud til, at vi vender tilbage til de gamle miner i løbet af denne mission. De nye missionsmål ændrer lidt på tingene (du dræber tre mål denne gang og ødelægger f.eks. Syv våbenlagre), men du leder stadig efter de samme steder, som du var.

Hent Here

Ragami 2

Du kan male og finde alle skjulte samleobjekter, fordi hver mission også er designet til at blive spillet igen med let remixede fjender. Selvom ideen om at genbesøge missioner i Aragami 2, der er blevet remixet lidt, lyder glimrende, fandt jeg dem som en meningsløs omvej, der bremsede mine fremskridt og forværrede kedsommeligheden ved at vende tilbage til det samme område igen og igen.

Spacebase Startopia: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse (PS4)

Missionerne er forbundet med en tynd fortælling, der giver detaljer for at holde tingene i gang, men det er aldrig fokus. Disse samtaler varer kun et par sekunder og hjælper dig ikke til at føle dig mere forbundet til resten af ​​verden. Aragami 2 er et vovet og aggressivt bud på stealth -genren, når den tør komme ud af skyggerne. Der er dog tidspunkter, hvor det er alt for forsigtigt og vælger at spille det sikkert i stedet for at tage initiativ.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre spil