Hvordan var artiklen?

1640732cookie-tjekThe Artful Escape: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse
Anmeldelser
2021/09

The Artful Escape: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse

Dette er Beethoven & Dinosaurs første spil, og det gør et prisværdigt stykke arbejde med at leve op til de høje standarder, der er fastsat af Annapurna. I The Artful Escape indtager spillerne rollen som Francis Vendetti, en teenageguitarist. Francis Vendetti er dømt til at følge i sin berømte onkel Johnson Vendetti, en folkemusikpioner.

Da historien begynder, forsøger Francis at plukke et par folkemusikbarer og kan ikke synes at slippe af med en nagende fornemmelse. Mens han hvilede efter at være blevet slået ned og nedslået af resten af ​​byen, hører Francis noget mærkeligt udenfor og hopper straks ud af sengen for at undersøge. Det er vigtigt at huske, at The Artful Escape hovedsageligt er et historiedrevet spil.

Hent Here

Det er tydeligt på afstand, at skaberne har mange forskellige ideer, de vil undersøge, men der er kun et centralt punkt, de vil fremføre. Artful Escape lægger vægt på ytringsfrihed, som afspilleren føler sig utilstrækkelig i forhold til sin onkel og derefter finder tilliden til at spille for hele galaksen.

Den kunstige flugt

Flere mennesker spørger Francis: "Hvor skal du hen?" gentagne gange gennem romanen, og Francis reagerer med et specifikt svar, selv når forespørgslen er mere filosofisk. Jeg kunne godt lide scenepersonen, fordi det får det til at ligne et forsøg på at tilskynde spillere fra The Artful Escape til at lyve, så de kan blive straffet. Det er et fantastisk budskab, og spillet udfører det godt. På trods af historiens styrke og tilstedeværelsen af ​​et par rystende øjeblikke tjener den overordnede kvalitet af stemmeskuespillet til at forbedre oplevelsen endnu mere.

The Artful Escape ser ud til at stræbe efter ånden i film som The Last Starfighter fra 1980'erne med stil. Selv stemmeskuespillerne er velkendte, hvor Game of Thrones 'Lena Headey og The Mandalorian's Carl Weathers indtager kritiske dele. At holde nede strumknappen, mens Francis jamrer på et enormt guitarriff, og landskabet omkring ham kommer til live, er muligt på bestemte niveauer.

Et tidligt eksempel er i Francis 'hjemby Calypso, kort efter mødet med Zomm, da strumming forvandler byen til et juleunderland, komplet med blinkende lys og eksploderende fyrværkeri. Niveauet kan stadig være afsluttet, selvom den ledsagende musik er meget middelmådig, der består af en grundlæggende percussion -rytme.

Den kunstige flugt

Madden NFL 22: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse

Som et resultat opfordrer The Artful Escape spillerne til at blive ved med at holde knappen nede i tredive sekunder til et minut, mens der ikke sker noget i håb om at få mest muligt ud af oplevelsen. Selvom det er interessant, ser det ud til at være mere en tidsfylder end noget, der tilføjer reel værdi for spilleren. Nødvendigt at vide: Senere kapitler løser problemet, selvom nogle spillere kan kede sig med kedsommeligheden i begyndelsen. Bortset fra den kedelige strumming har guitaren mange flere praktiske anvendelser, der ikke er blevet brugt i det fulde omfang.

Controllerens ansigts- og skulderknapper svarer til et sæt med fem placeringer på hver forhindring. Controller knapperne ville være justeret med bjørnens mund og ører, så når spillerne "brøl", ville spillerne trykke på den knap, der svarede til den. Dette var et ton sjov i starten, men som tiden gik, blev det vanskeligere på grund af behovet for at holde flere knapper samtidigt og det stigende tempo i bevægelserne. Udover at gøre spillet sjovere, kan dette føre til nogle fascinerende frem og tilbage.

Da fortællingen er den primære attraktion, synes dette valg ikke at forringe oplevelsen. The Artful Escape er hjemsted for et forvirrende udvalg af særheder, f.eks. Væsener, der taler i glat jazz, enorme rumfugle, der forpligter sig til at holde dig underholdt og skabninger, der svinger deres hofter til en rytme, de kun kan høre.

Bortset fra de karakteristiske designs er præsentationen blevet poleret til en høj glans, der ser godt ud og fungerer godt. Når det kommer til musikken, er der et par markante slik. Musik kan ikke købes, men de leverede prøver var nok til at få blodet til at flyde og skuldrene nikke.

Den kunstige flugt

Ærlig anmeldelse | DariusBurst: En anden krønike

Musikere, kunstnere og næsten alle andre vil være i stand til at oprette forbindelse til The Artful Escape's magtfulde fortællende eventyr centreret om selvopdagelse, identitet og udtryk. Mens nogle af platformssektionerne trækker oplevelsen ned, er spillets unikke verden værd at bruge den tid, det tager at udforske.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre anmeldelser