Hvordan var artiklen?

1640360cookie-tjekRoad 96: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse
Anmeldelser
2021/09

Road 96: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse

Begivenhederne på vej 96 finder sted i løbet af sommeren 1996. En ikke navngiven nation i USA kaldet Petria er rammen om filmen, et øde landskab, der er præget af et omfattende netværk af veje flankeret med forfaldne fastfood-led og drive- ins. Den mest sete nyhedskilde er et såkaldt "uafhængigt" tv-netværk, simpelthen en front for den korrupte regering.

Ringlederen er et ryk med en frygtelig klipning og en klæbrig dragt, der ikke desto mindre ser ud til at være dyr. Spillede som syv forskellige teenagere i otte timer, hvoraf tre krydsede grænsen, hvoraf to fik problemer, og en af ​​dem blev skudt og endte med at slutte sig til revolutionen. Den proceduremæssige generation af Road 96 er den primære gimmick, og den adskiller den fra de fleste andre eventyrspil.

Hent Here

Selvom den rute, du tager, er forskellig hver gang, er det ikke destinationen, der er. Det er det samme med de mennesker, man møder undervejs. Med bare en silhuet og en alder at gå på, mangler de individualitet og er en væsentlig hindring for ethvert spil, der forsøger at komme med en meningsfuld erklæring om vor tids frygtelige politiske realiteter.

Road 96

Understøttelsen af ​​Road 96 er derimod veludviklet med syv spændende individer, der ikke ville være malplacerede i en Coen Brothers-films hovedroller. Uforklarligt kører en cabbie konstant rundt med en mand bag i sit køretøj. Efter at have flygtet fra sin priviligerede opvækst, spiller en velhavende ungdom trombonen klokken 3:00 om morgenen på en campingplads og bliver straks bortvist.

Når du starter et "løb", vil du bemærke, hvor langt væk grænsen er i miles. Dette er en afstandsenhed, der kun bruges af tre IRL -nationer, herunder USA. Efter hver scene skal du vælge, hvordan du kommer til det følgende scenarie, uanset om du vil lift, hente en taxa, vente på en bus eller slentre langs vejkanten.

De 15 bedste spil på pc

Overlejringer af “Smells Like Teen Spirit” over bjerge og en slingrende vej om natten i vej 96 fremstår som titelskærmens baggrund. Hvert stop i pitbanen er en scene fra en historie. Historierne om alle karaktererne skrider frem på en markant måde. Forventningen om at se, hvem jeg ville støde på næste gang, og hvor deres fortælling ville føre, var for mig et af de mest spændende aspekter af vej 96.

Road 96

Der er meget sorg i hver af de syv historier, især den om den virkelig foragtelige nyhedsvært, der er en åbenlys karikatur af de værste af Fox News værter. Fordi opdagelsen af ​​link er en af ​​Road 96s mest betydningsfulde funktioner, vil jeg ikke afsløre, hvordan det sker, men være sikker på, at det altid kommer som en overraskelse. Fortællingen er imidlertid kun en del af ligningen.

Et minispil af en eller anden art vises i de fleste vignetter. Hvis du når til afslutningen af ​​hvert løb, befinder du dig på vej 96, som tager dig lige til grænseovergangen. Selv den legendariske farlige bjergrute er en mulighed, men du skal bruge masser af udholdenhed for at fuldføre den. Resultatet af det sidste scenario vil have en direkte indvirkning på din præstation i det næste løb.

At køre ad Route 96 er en spændende oplevelse. På din egen vej til frihed støder du på fascinerende steder og spændende mennesker. Et fortælledrevet eventyr i Tarantinos, The Coen Brothers 'og Bong Joon-hos retning, der ændrer sig, efterhånden som historien skrider frem Produceret af teamet bag Valiant Hearts and Memories Retold, to anmelderroste spil. HP Inc.s OMEN Presents -program har annonceret udgivelsen af ​​denne vare.

Forskellige actionsekvenser spækket med udforskning og meditativ sorg samt menneskelige interaktioner og mærkelige omstændigheder. Vedvarende autoritær kontrol og forfølgelse er baggrunden for denne hævnfortælling.

Road 96

Road 96's smukke billeder, 90'erne inspireret musik og tusinder af mulige stier gør det muligt for spillerne at lave deres egne fortællinger.

Dragon Age 2: The Tragedy Of Hawke

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre anmeldelser