Hvordan var artiklen?

1639450cookie-tjekÆrlig anmeldelse: Quake (2021 Remastered)
reviderede vurderingsrapporter
2021/09

Ærlig anmeldelse: Quake (2021 Remastered)

Kan du tro, at jeg aldrig kom ind i Quake? Doom var et vigtigt spil for mig som barn. Jeg har spillet 3D Wolfenstein flere gange, og jeg er ikke engang så glad for det. Jeg rørte ved Quake. Det er en af ​​de mest imponerende skytter i 1990'erne. Det var det sidste spil i det klassiske id -softwarespil efterladt af Sandy Petersen og John Romero. Det var en unik motor til at få glatte 3D -visualiseringer på en pc, før 3D -acceleratorer blev generelt tilgængelige. Hvis du vil forstå udviklingen af ​​PC shooter, behøver du ikke overse det.

Jeg tog mig aldrig tid til at få Quake til at arbejde på min moderne hardware. Jeg skulle flytte den til en kildeport, der ikke er den bedste, der synes at eksistere. Det trætter mig bare til at tænke over det.

Så får vi pludselig en remaster. Tak, NightDive Studios! Tak skal du have. Jeg kan endelig spille, som jeg vil Quake. På min switch kan jeg endda spille det! Den tidløse historie om en militær fyr, der kæmper mod monstre, er Quakes fortælling. Det er stort set ligesom Doom, bortset fra mere Lovecraft og mindre satan.

Hent Here

Det var svært for ID Software -fyre at gøre forkert, og de gjorde, hvad de gjorde bedst: skubbe teknologier og bruge dem til at sprænge rædsler. Det er helt enkelt, idet de fleste teknikker er mobile. Et hurtigt samfund ville derefter blomstre omkring spillet og den uortodokse evne til raketspring, men hvis du ser æren, bliver det sjældent mere komplekst end blot at sprænge noget i vejen for dig. Flere ting gør remasteren.

Quake Remastered

Quake flyttede til Kex-motoren og tilføjede grafiske effekter såsom realtidsbelysning og omgivende okklusion. Derudover er nogle modeller blevet opgraderet lidt, og selvom det normalt giver mig en pause, hvis opdaterede modeller sidder fast i et gammelt spil, passer de så godt, at jeg aldrig har haft momentum til at deaktivere dem. Men muligheden er der. Det er en mulighed, hvis du vil deaktivere alle de smarte effekter og spille spillet som det var i 1996.

Det kombinerer også udvidelserne Armagon, Evighedens opløsning og 2016 -fortidens dimension. Desuden er det en anden udvidelse, maskindimensionen, udviklet af Machinegames. Det er meget Quake. Skælv meget.

Der er også stor forskel på de forskellige udvidelser. Okay, måske skulle jeg ikke sælge det for meget. En svaghed ved Quake er, at niveauerne alle ligner tematisk meget, men nogle episoder bruger et fjendtligt sæt eller niveauemne mere end andre. Den stærkeste er maskinens dimension, der forbinder mange moderne designs og relativt komplekse miljøer. Selvom der kan være nogle svagere dele af pakken, er det værdifuldt at spille igennem dem, fordi de ikke alle er ens.

Cikorie: A Colorful Tale Review - Masterful Strokes

 Jeg tror, ​​at mit største ballade ved Quake er, at der ikke er meget mangfoldighed i forhold til noget som Doom allerede mangler. Mærkeligt nok gav tilføjelsen af ​​spring ikke en større følelse af lodrethed. Niveauerne er ikke mekanisk nøjagtigt udskiftelige, men bestemt æstetisk.

Quake Remastered

Sandsynligvis på grund af den urolige udvikling. Mens teamet var fokuseret på at producere et sjovt produkt, blev der klaget over mangel på lederskab. Under dets oprettelse ændrede det centrale begreb Quake sig så mange gange, at det ikke er noget vidunder. Elsk håndværk, cyborgs og dæmoner angriber dig alle mod middelalderborge, militære sci-fi-baser og smuldrende ruiner.

Det får det til at føle, at Quake ikke har sin egen identitet, men det er normalt tabt, når man river niveauerne ned. Det er sjovt, selv alle disse år senere, for nogle gange vil du sprænge ting i stykker, og opsætningen er meningsløs. Hvis du er til det, er der også multi-spillere, både delt skærm og online, både co-op og modstander.

Der vil også være tilføjelser, ikke ulig portene på Doom-konsollen. Disse er i det væsentlige kuraterede mods, der er tilgængelige. Quake 64, som er lidt overvældende, er den eneste der starter. Jeg mener, det er en dejlig ekstra, fordi jeg ikke ville spille det back-to-back med originalen, fordi N64-versionen havde nogle fordele. De er for ens. De er for ens.

Quake Remastered

Mit første fulde Quake -spil var en temmelig behagelig oplevelse. Denne port er ikke kun en solid indsats, og den går ud over, hvad der forventes. Det er også stadig et fantastisk spil. Måske ikke Doom great, måske ikke engang Duke Nukem 3D great, men der er plads til alle former for 90'ers shooter -aromaer i denne verden.

Maestro Anmeldelse af Aliens: Fireteam Elite

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre gennemgangsrapporter