Hvordan var artiklen?

1638880cookie-tjekForhåndsvisning: Dinosaurer i The Unbound Jurassic World Evolution 2
Ikke kategoriseret
2021/09

Forhåndsvisning: Dinosaurer i The Unbound Jurassic World Evolution 2

I Jurassic World Evolution 2 er en helt ny æra gået ind i den såkaldte neo-jura alder, som markerer genindførelsen af ​​dinosaurer til denne verden. Efter begivenhederne i den seneste film, Jurassic World 2018: Falling Kingdom, lever vores store krybdyr nu sammen med os mennesker, der boltrer sig på græsbevoksede enge på jorden, funklende ørkener og baggårdene i forstæderfamiliehuse.

Returnering af dinosaurer:

Jurassic world evolution 2

Selvom Jurassic World Evolution 2 for nylig undslap, vil den have dig til at bringe dinosaurerne tilbage til naturen, og for at holde dig på linje med det forrige spil skal du opføre en stor dinosaurpark. Efter en to-timers forhåndsvisning er det fascinerende at observere, hvilke justeringer Frontier foretog til dinosaurfokuserede ledelsessim, især i lyset af populariteten af ​​studiets andre tematiske skabningspark-sim, Planet Zoo. Nok er kongepingviner og surikater yndige, men jeg har i mit hjerte et bestemt sted for gamle krybdyr fra en anden æra.

Hvad vil der så ske:

Jurassic world evolution 2

En krybskytterring er lige blevet brudt i kampagnens første kapitel, og jeg skal finde de farlige dinosaurer i øjeblikket i naturen og bygge et område i nærheden for at beholde dem og helbrede dem. To Carnotaurus strejfer over det centrale sted for hurtigt at bygge et låge kabinet og tilføje et kontrolcenter, en driftsresponsfacilitet og kraftgeneratorer. Det er tid til at søge efter den anden dinosaur, der er flygtet, hvilket betyder at forlade centrum og forfølge det vildt.

Derfor er dette kapitel placeret i de iskolde bjerge i Washington. Kørsel fungerer som normalt, men du kan forlade parken denne gang og udforske det nærliggende landskab.

Efter at have fulgt en tracker øverst på skærmen og lyttet med vejledning til karakterer fra film, kører jeg jeepen i den stærkt snedækkede skov. Endelig gør sneen tingene lettere og afslører et stort åbent område med flokke af forskellige dinosaurer, der roamer afslappet. At se brontosaurus og triceratops i naturen er fantastisk. Sammen med at rejse gennem det naturlige landskab i Washington giver det et strejf af frisk luft til opfølgningen.

Efter at den manglende dinosaur er fundet, stubber den rasende allosaur skoven, spillet ændres i helikoptertilstand, så jeg kan berolige det voldsomme dyr og tage det tilbage til dyrelivscenteret. Allosaurus er hårdt ramt af et stort brud, mens han slår i naturen, så det kræver pleje. I stedet for at installere en unik helende saft på dinosaurer i et kabinet som i det første spil, skal du scanne dinosauren og derefter overføre den til et paleo-medicinsk center, hvor tildelte eksperter kan helbrede den.

Elskede GTA Mod taget ned

Sådan ser jeg spillet:

Jurassic world evolution 2

Jeg ville undersøge, hvordan allosaurus virkede, og jeg zoomet nærmere ind for at se mere tydeligt på ham. Jeg så først, at dinosauren lignede et helt liv og var dækket af blødende ridser, som hurtigt skulle heles. Frontier pralede med rette om, hvor realistiske deres skabninger i Planet Zoo ser ud, og det ser ud til, at dinosaurerne i Jurassic World Evolution er blevet behandlet på samme måde. De er de smukkeste dinosaurer, jeg har set i spillene langt. Det er ikke kun hvordan de ser ud; det er også utroligt, hvordan de bevæger sig. Hvis du zoomer ind på en dinosaur, mens den går rundt, ryster skærmen med hvert trin. Det er smukt.

Jeg forlader Washington til de solbeskinnede bjerge i Canada for at se udfordringstilstanden Jurassic World Evolution 2. Jeg er nødt til at oprette en park fra bunden og få en 5-stjernet vurdering, herunder fossiludvinding, forskning og gæstekonstruktion .

Udfordringstilstand giver dig mulighed for at fordybe dig i dino -genpuljen i Jurassic World Evolution med 75 forskellige arter. De to nyeste tilføjelser til reptilopstillingen er de flyvende og marine dinosaurer, efter anmodning fra Jurassic World. Desværre tog forhåndsvisningen ikke meget tid til at undersøge hverken nye arter, men det var spændende at se på lagunestørrelsen, du skal oprette til marine dinosaurer.

Elden Ring: Udforskning af den frie åbne verden

Selv med et par ekstra strukturer er der ikke meget parktilpasning endnu. Der er kun en type bygninger og besøgende attraktion, og der er ikke meget at gøre med parkindretning. Frontier ser ud til at have valgt ikke at inkludere de farverige parkindstillinger i Planet Coaster eller Planet Zoo, men at bevare designet af Jurassic World Evolution -parkerne efter filmene.

Et aspekt, der ikke kunne afspilles i forhåndsvisningen, men har et betydeligt potentiale, er Chaos Theory's måde. Det er en spilkomponent, der giver spillerne mulighed for at opleve berømte “hvad nu hvis” -begivenheder fra filmene i Jurassic Park, såsom John Hammonds ambition om at udstille tyrannosaur rex på en arena i San Diego. Det er ikke tydeligt, hvordan denne tilstand vil spille, men det lyder fandme sejt. Jurassic World Evolution 2 indeholder en sandkassetilstand designet til personer, der ønsker at være kreative uden stress (som om det ikke var stressende nok at betjene en park fuld af krybdyr, der sluger mennesker).

Værd at vente på?

Jurassic World Evolution 2 frigives den 9. november 2021, og selvom meget af forvaltningen og tilpasningen forbliver den samme, har Frontier -dinoer fået et betydeligt løft. At se flokke af disse kæmpedyr i naturen fra en jeep er fantastisk. Det har meget at gøre med den originale Jurassic Park -film, når du først ser dinosaurerne, og hvordan Frontier formåede at fange dette øjeblik er ekstremt specifikt for gamere.

For mere information, Klik her

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andet Ikke kategoriseret