Hvordan var artiklen?

1638940cookie-tjekMaestro Anmeldelse af Aliens: Fireteam Elite
Anmeldelser
2021/09

Maestro Anmeldelse af Aliens: Fireteam Elite

I Aliens første ægte træfning: Fireteam Elite, møder du flere af de berømte Xenomorphs i serien end i alle de kombinerede film. Denne tredje individuelle skytte udveksler den gradvise spænding om at flygte fra et fremmed rovdyr med den kaos, som hundredvis af bølger forsøger at undslippe, hvilket skaber en anden form for frygt, som franchising sjældent har håndteret effektivt.

Selvom det ikke er uden problemer, er Aliens: Fireteam Elite et vigtigt skridt i retning af at opfylde sit løfte med et overraskende komplekst avancementssystem, konstant underholdning og en forbedret præsentation, der fastholder handlingen.

Akin til squad-baserede skydespil som Left 4 Dead, Aliens: Fireteam Elite udfører via en række aktiviteter, som hver især er en del af mere omfattende kapitler, herunder nye modstandere og sætter komponenter i aktion for dit team på tre koloniale marinesoldater.

Historien bygger i vid udstrækning på billedsprog og temaer fra klassiske fremmede film og samtidige tekster, såsom Prometheus, der direkte vedrører begivenhederne i det kontroversielle projekt. Det bidrager ikke meget til hele seriens mytologi gennem dets historie, og det skaber heller ikke noget væsentligt. Alligevel får det hvert kapitel til at virke som om det har en vital position i Aliens 'verden: Fireteam Elite.

Tredjepersons handling er imidlertid det grundlag, på hvilket alt er konstrueret og er kraftfuldt. Aliens: Fire Team Elite trækker liberalt fra Colonial Marines 'våbenpulje, med standardpulsgeværet kun toppen af ​​isbjerget i form af sjove arme, du kan bruge.

Bemærkelsesværdige tilføjelser forekommer i hver slags våben, hvor stærke flammekastere og fjendtlige smarte kanoner bliver attraktive tunge våben, samt en eksplosiv håndkanon eller afsavet haglgevær i kategorien sidevåben.

Hvert våben kan også være skræddersyet med tre vedhæftede filer, som giver dig mulighed for at øge deres effektivitet mod mere udfordrende modstandere og præge dem med unikke færdigheder. En af mine favoritter i Aliens: Fireteam Elite ville gendanne ammunition direkte ind i mit magasin for en vellykket præcis dræbning, befri mig fra de ofte stramme ammunitionsrestriktioner og tillod mig at gå gennem total rampage, når mit mål var korrekt.

Alien: Fireteam Elite

Livet er mærkeligt: ​​True Colors handler om at lære at tilhøre

Justeringer føjer også til din samlede kampvurdering - et numerisk tal, der bruges til at evaluere dine offensive evner, svarende til dem, der bruges til spil som Destiny - tilskynder dig til at besøge købmanden regelmæssigt i midten af ​​spillet og søge efter caches for at låse mere op i hver handling.

Aliens: Fireteam Elite har fem klasser at vælge imellem (fire i den første, efter at du har gennemført spillet, den sidste), som hver har sine egne aktive og passive muligheder samt valgmuligheder for load-out. For eksempel har den indledende Gunner -klasse adgang til en riffelplads og en CQC -slot, så du kan bekæmpe et pulsgevær og skydevåben.

På den anden side kan taktikeren kun bruge en mindre arm og CQC -våben, men han har adgang til et tårn og en stødgranat, der er meget kraftfuld til at styre mængden.

Du kan yderligere ændre hver klasse med et avanceret system med flere ændringer låst op, når du opgraderer deres særlige stil i Aliens: Fireteam Elite. I modsætning til andre typiske systemer som dette ser det ud til, at Fireteam Elite er inspireret af Resident Evil 4's beholdningssystem. Du har et gitter med et par steder til at sætte nye ændringer og fordele med forskellige former og størrelser.

Alien: Fireteam Elite

Nogle ændringer skal foretages på bestemte sider af nettet for at påvirke en af ​​dine operationelle kapaciteter, hvilket fører til en yderligere komplikation, når du effektivt optimerer dit område. I første omgang virker det lidt underligt, hvilket forværres af manglen på en tutorial, der beskriver nogle af systemets forviklinger. Men når du har låst op for en anstændig mængde plads, er det en kritisk komponent i din samlede udvikling, de færdigheder og kombinationer, der er nødvendige for at få større udfordringer til at lykkes.

Det store antal tilgængelige fordele lader dig omdefinere fuldstændigt, hvordan en bestemt klasse fungerer mellem kørsler. Med mere alvorlige vanskeligheder drager din klasse fordel af en belastning, der passer til den slags modstandere, du støder på. Dette er vigtigt. Xenomorphs er for eksempel svagere mod ild, så taktikerens tårn er mere effektivt, hvis det er udstyret med den korte flammekaster -variant.

På den anden side gør de langsommere men højere kaliber i de forskellige versioner det mere effektivt mod syntetiske produkter, der bevæger sig langsommere, hvilket kræver, at du overvejer dine muligheder for belastning omhyggeligt ved hver kørsel. Hver klasse kan ændres på lignende måde og omdefineres for at tilbyde deres aktive kræfter praktiske fordele og ulemper for at tilbyde dem mere kompleksitet end oprindeligt foreslået af deres grundlæggende arketyper. Dette gør det umagen værd at investere tid med hver klasse, når du begynder at gøre dem sjove at spille og succesfulde i dit hold.

Hent Here

Den måde, dine plukkede våben, udvalgte klasser og udstyr påvirker gameplay på, er stærkt påvirket af modstanderne og Aliens: Fireteam Elite har en enorm pulje af rumvæsner og androider.

Nogle genkendes øjeblikkeligt af de arketyper, de udfylder - Prowler gemmer sig på dæk og holder dig nede, mens Bursters bryder ud i en sur blodpøl, når de ødelægges - men mange andre tilbyder alle nye kampegenskaber at overveje.

Dronen (den samme type Xenomorph fra både originalen og Aleen: Isolation) kommer fra vinden og kravlerum for at beskadige dem, før de hurtigt forsvinder igen. Dette udgør en konstant fare, medmindre det lykkes dig at dræbe dem, før de trækker sig tilbage og er klar til endnu et overraskelsesangreb.

Heavy blind syntetik vil kræve, at du håndterer dækmekanik og brysthøje barrierer på en måde, som Xenomorphs ikke hurtigt kan haste, hvilket tvinger dig til at bryde væk fra din etablerede muskelhukommelse. Aliens: Fireteam Elite gør brug af modstanderstørrelser og -færdigheder for at holde dig konstant tilpasning til deres forskellige farer og aldrig tillade dig at blive komfortabel og sikre, at du bliver overfaldet i lige store mængder fra lofterne eller små kravlepletter.

Forbrugsvarer kan bruges en gang til enhver tid, herunder begrænsede ammunitionsvogter, en række elementminer og nyttige rekonstruerede droner, der skader deres modstandere. Måske er en af ​​de mest værdifulde forbrugsstoffer udfordringskort, som kan udløses, før et løb ændrer, hvordan det spilles. Disse kan gøre tingene enklere, som at give dig dobbelt så meget sundhed eller mere ammunition, men de mest spændende er dem, der ændrer regelsættet og øger chancen for fiasko for dramatiske midler og øget erfaring.

Elden Ring: Udforskning af den frie åbne verden

Nogle bemærkelsesværdige mennesker inkluderede et kort, der løbende introducerede en drone i blandingen, hvilket indikerede, at mit team altid har været forfulgt i de værste øjeblikke af en magtfuld og farlig fjende. En anden forvandlet i Aliens: Fireteam Elite alle sædvanlige modstandere til eksplosive versioner, mens en anden reducerede regelmæssig skade med en tredjedel, men firedoblet skaden på de sårbare punkter. Hver af dem ændrer den måde, du nærmer dig en bestemt handling og chokerer gameplayet på spændende og håndgribelige måder og genopretter din regelmæssige bevægelse til et nyt niveau.

Dette er især nyttigt, da målene på hvert niveau koger ned til den samme struktur, der relativt hurtigt går i stå. Hver klasse er en lige vej fra et stort ambassadeområde til det næste, der kigger på vej med et par spændende kampe mod fjendens lommer. Dine fremskridtsindikationer ændrer sig imidlertid aldrig korrekt; når du kommer til et område med en ammunitionskasse og flere sundhedspakker.

Du ved, at du bliver dyb og forsvarer lidt af din position, idet hvert niveau normalt har to eller tre af disse dele. Dette fortynder yderligere Horde -tilstand, som først vil blive låst op, når den narrative kampagne er afsluttet, da det simpelthen er en destillation af det samme mål, du gentager for at nå dertil.

Alien: Fireteam Elite

Der er få undtagelser fra denne tendens i Aliens: Fireteam Elite, især den sidste klimatiske flugt, der beskriver Alien -rædslen for så vidt angår spillet. Stadigvis gør niveaudesignet på hver etape det ikke sjovt, hvis du ikke spiller med udfordrende kort eller kommer i strengere vanskeligheder.

Selvom det kan mangle missionsdesign, har hver handling et fremragende visuelt display. Hver foregår på et andet sted, som gradvist udvikler sig over tid. Spillet er fyldt med genkendelig ikonografi og iøjnefaldende elementer, fra de fugtige korridorer i et Xenomorph-hus til de beskidte, men alligevel luksuriøse kontrolrum på Engineering Station.

Belysningen understreger realisme inden for disse områder af Aliens: Fireteam Elite, der giver ekstra lommer af mørke til at dække farer og passende spændt overvågningen af ​​nærliggende xenomorfer. Våben skiller sig også ud ved at oplyse hver scene med deres dødelige dekret, med et særligt glimrende eksempel på, at dette er flamingoer.

Det dødbringende våbens flammende ild, kombineret med modstandernes bønfaldende skrig, er et syn at se. Det hele er så sandt for nogle af seriens mest berømte film, at det baserer handlingen på franchisen, selvom den ikke er langt væk.

Desværre forvrænger spillet alene hele oplevelsen, samtidig med at det reducerer flere af Fireteam Elites strategiske og dynamiske aspekter. Du ringer konstant til og rammer farlige modstandere med andre spillere og sammensætter omhyggeligt din trup til den kommende kamp. Alene spiller du bare med to AI -bots, der bedst kan hjælpe dig.

Det ville hjælpe, hvis du normalt genoplevede eller tiltrak opmærksomhed fra sværmene af xenomorfer. Stadig, når det tæller, kan du ikke synergisere klogt med de udvalgte klassers færdigheder, hvilket gør mere betydelige udfordringer næsten umulige. Aliens: Fireteam Elite genkender dette, når det vælger noget frem for sine ofte udfordrende og suggestive spillerstyrede partnere frem for bots. Dette begrænser afspilningsevnen betydeligt, hvis du ønsker at gå alene.

På trods af hvad Aliens: Fireteam Elites lave priser ville indikere, er der meget, der kan holde dig interesseret i mange timer, især når du kører alle fire begivenheder for første gang og begynder at arbejde på dem med større besvær i jagten på bedre udstyr.

Der er så stor glæde ved at tilpasse og kontrollere flere klasser med tilstrækkelig kompleksitet, der kan omdanne dem til kolonimarinen, at du skal tage dig tid til at starte første gang med at udløse, sammen med et væld af overlegne våben. I frygt gør det, hun mangler, Aliens: Fireteam Elite til et fantastisk sted at forbinde igen med denne klassiske sci-fi-genre i en ren hvid knockout.

Forhåndsvisning: Dinosaurer i The Unbound Jurassic World Evolution 2

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre anmeldelser