Hvordan var artiklen?

1640676cookie-tjekSidste stop: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse
Anmeldelser
2021/09

Sidste stop: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse

I Last Stop havde en af ​​Karans klassekammerater i gymnasiet lavet duge til The Odeon, som var omtalt på side 148, ifølge en fodnote på den side. Det er en paradoksal øvelse isoleret set at bo i eller i nærheden af ​​en storby, hvad enten det er New York Citys elektrificerende kerne eller Londons søvnige udkant. Last Stop er et videospil i strengeste forstand, men det ligner mere et interaktivt tv -program med hensyn til struktur og funktionalitet.

Det er en uge siden jeg var færdig med spillet, og jeg kan stadig ikke stoppe med at tænke på det. En grøn portal venter på den anden side af tærsklen. Ved at fuldføre en kapitels kapitel, før du går videre til den næste, kan du ikke skynde dig igennem en historie på én gang. Det overnaturlige element i hendes historie, "Stranger Danger", er det stærkeste af de tre.

Hent Here

Sidste stop

Endelig er der John, en bureaukrat på lavt niveau i regeringen i Last Stop. Hans datter Molly og hans rigere, yngre nabo Jack deler meget skærmtid med ham i "Paper Dolls", men han er hovedpersonen. For at toppe det hele skifter han og Jack lig i slutningen af ​​premiere -afsnittet. Stemningen ligner den fra Freaky Friday, men ligger i Storbritannien.

Som spionthriller ligner "Indenlandske anliggender" til "Stranger Danger", der har umiskendelig britisk indflydelse, som i Misfits eller Skins. Du sidder aldrig fast i en skår, fordi du skal fuldføre det ene plot for at gå videre til det næste. For at holde tingene interessante, behandler du det som et tv -program, som du ser i støder, som et spil i stedet for en opgave.

Inden du finder ud af, hvad der foregår i "Indenlandske anliggender", skal du løse mysteriet, der driver spillet. Jeg forstår trods alt ikke tidszoner og ville ikke forstyrre nogen midt om natten i håb om at lære, hvad en ”kyllingedip” egentlig er. Efterhånden som du skrider frem gennem spillet, vil du dog bemærke, at dine tre hovedpersoner kommer i kontakt, omend kort.

Madden NFL 22: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse

Sidste stop

For eksempel går en af ​​de andre hovedpersoner forbi i baggrunden, mens du sidder ved et busstoppested og tålmodigt lider gennem et brutalt fremskridt. Når du spiller karakterens kapitel, passerer du busstoppestedet og ser din originale karakter stå der og venter på dig. Derefter, ved spillets afslutning, kommer alle etage -trådene sammen. Det faktum, at hovedpersonerne i Last Stop til sidst mødes, er ikke en spoiler.

Selvom John, Meena og Donna ikke bor i samme hus, er der et solidt følelsesmæssigt bånd mellem dem. Du hopper fra karakter til karakter, mens showets eksplosive konklusion udspiller sig. Som et resultat er det det første og sidste kapitel, hvor Last Stop giver dig kontrol over historiens udfald. Selvom du bestemmer, hvad Meena, Donna og John siger i forskellige samtaler, har ingen af ​​dine beslutninger nogen reel indflydelse på etagen.

Imidlertid er det svært at undgå indtrykket af, at beslutningen var nøjagtig. Hele vejen igennem laver Last Stop et målrettet strejf for målstolperne og dykker dybt ind i karakterernes liv for at afdække alt, hvad der er at vide om dem. For at være ærlig, er der tidspunkter, hvor jeg ville ønske, at Last Stop slet ikke havde givet os valget. Hvad er meningen med at gøre det helt til sidst?

Sidste stop

Ærlig anmeldelse | DariusBurst: En anden krønike

Der er ingen tvivl om, at disse tre mennesker, som ellers ikke havde noget tilfælles eller grund til at interagere, har dannet et ubrydeligt bånd, når kreditterne ruller. Det er så simpelt som at vende siden.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre anmeldelser