Hvordan var artiklen?

1640540cookie-tjekHumankind: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse
Anmeldelser
2021/09

Humankind: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse

Hvis du først vil starte menneskeheden, skal du tage kommandoen over et par neolitiske stammefolk, der har strejfet uden mål i tusinder af år og beder dig om at finde dem et behageligt sted at bo. Når de har slået sig ned, anbefaler det, at du starter processen med at omdanne dem til de første mennesker, der sender en ekspedition til Mars -overfladen.

Menneskeheden indeholder en gimmick, som andre spil ikke gør: det giver dig mulighed for at vælge mellem at spille som flere fraktioner i løbet af spillet frem for kun en i starten. For at afspejle, at mennesker og kulturer ændrer sig over tid, kan du begynde spillet som en romer og senere spille som en venetianer eller en italiensk, med en ny vægt og et sæt fordele og fordele til rådighed for dig hver gang.

Hent Here

For illustrationens skyld i menneskeheden vil jeg bruge det italienske stamtræ som et eksempel på de forskellige fraktioner, der er tilgængelige, mens du går gennem spillet og hopper fra Asien til Afrika til Europa undervejs. Menneskeheden giver dig mulighed for at oprette din egen lineal frem for at bruge en færdiglavet; dermed vil din avatar ændre tøj som du gør, og din bys arkitektur vil ændre sig for at repræsentere dit kulturelle skift.

menneskeheden

At vælge den ene side og holde fast ved deres taktik og fordele i hele spillet er en smerte, men kulturen i Humankind switch giver dig mulighed for at ændre dine metoder, efterhånden som planeten og dens ressourcer ændres og din position i den. For at være ærlig har Amplitude været brutal med sine ændringer af civilisationens model, da de ikke er begrænset af kravene fra et kendt mærke eller loyale fans, og deres eksperimenter i 4X-genren har resulteret i flere succeser eller i det mindste , en opgradering.

De 15 bedste spil på pc

Der er kun konsekvenser for hver beslutning, du tager, og hver bidrager til skabelsen af ​​dit eget personlige imperium i menneskeheden. Hvis du gerne vil spille et større område, skal du bare rulle musen over kortet, som du normalt ville, og træffe beslutninger på byniveau. De eneste valutaer du handler med er guld (som du kan bruge til at købe ting) og indflydelse på menneskeheden. Hver enhed kan derefter placeres på spillekloden for at kæmpe en mindre taktisk kamp eller en meget mere kompleks, når belejringen af ​​en by er involveret, når tiden kommer til at bekæmpe disse stakke.

Denne gennemgangs billeder gør ikke retfærdighed over kortets skønhed; det er en konstant kilde til glæde bare at bladre rundt i det med hvert nyt spil og tage det hele med. Når jeg vurderer store strategispil, er jeg nysgerrig på, hvad du har gang i det meste af tiden. Så dejligt som det er at have alle klokker og fløjter, tror jeg, at de mest essentielle elementer for et spilles succes er dem, du vil klikke på og udføre igen.

menneskeheden

I menneskeheden vil du bruge det meste af din tid på at styre dine byer og allokere mennesker til forskellige job. Det er også det aspekt af spillet, jeg bedst kan lide. Udvide og systematisk opgradere dit område og påvirke væksten af ​​dine mennesker ved at give dem muligheder. Når du har etableret en højborg, får spillet et eget liv og bliver mere som Cities: Skylines end et ægte 4X eventyr.

Det er sjovt at administrere byen i menneskeheden, men den mangler den travlhed eller krisespidser, der kendetegner et fantastisk 4X -spil. Mange mekanismer indebærer diplomati, handel og uenigheder kan være lige så sofistikerede og komplekse som alle andre steder, men af ​​en eller anden grund ser det aldrig ud til at AI gør meget mere end at vinke til dig på tværs af gaden.

De bedste spil til PlayStation 5

Det er umuligt at holde styr på dine modstandere i menneskeheden eller udvikle langsigtede forbindelser med dem, da spillets navnløse, kulturbyttende fraktioner gør det udfordrende at huske, hvem du er oppe imod. Det er vigtigt at fortælle historier, hvor spilleren føler, at de er en vital del af noget større end dem selv, frem for blot at klikke på et regneark i 300 runder og derefter slappe af.

Når du går videre gennem spillets epoker, vil du opdage et uventet stort antal forskellige civilisationer at vælge imellem, hvoraf mange kun vises én gang i løbet af spillet, i løbet af den tid du spiller. Når du går videre gennem spillets epoker, vil du opdage et uventet stort antal forskellige civilisationer at vælge imellem, hvoraf mange kun vises én gang i en enkelt periode (f.eks. Perserne, mexicanerne og zuluerne).

menneskeheden

Med andre ord er menneskehedens slutspil og march mod det frygtelige, ligesom i Civ. Når det kommer til strategispil, uanset hvordan du nærmer dig resten af ​​spillet, vil spillerne altid ende med at sno sig mod en slags forudbestemt sejrstilstand. Set fra hele spillets perspektiv ville menneskeheden aldrig vælte en branchegigant med kun et spil. På grund af seriens næsten perfektion og enorme størrelse i sin kategori har folk aldrig krævet andet for at konkurrere med civilisationen, og det har aldrig været en langsigtet trussel mod det.

I betragtning af civilisationens succes er jeg spændt på at se, hvad de kan opnå med deres eget spil, nu hvor det er i det fri, via patches, opdateringer, udvidelser og efterfølgende udgivelser, der uundgåeligt vil komme med det.

Dragon Age 2: The Tragedy Of Hawke

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre anmeldelser