Hvordan var artiklen?

1636032cookie-tjekSådan spiller du racerivaler på pc ved hjælp af MEmu -emulator
Spil
2021/09

Sådan spiller du racerivaler på pc ved hjælp af MEmu -emulator

Racerspil giver gamerne adrenalinen i et travlt, de leder efter. Der er mange racerspil hvor gameplayet er ret let at forudsige. Der er lidt eller ingen spænding i spillet om, hvad der kommer næste gang. Men nogle spil har altid noget for dig, og det er uventet! Et sådant spil er Racing Rivals.

Car1

gameplay

I Racing Rivals -spillet behøver du ikke styre retningerne, men i stedet skal du skifte gear på det punkt, hvor det er påkrævet. Ved at gøre dette kan du ramme den rigtige hastighed og få alle dine racerivaler tilbage til hytten! Det er generelt en komplet underholdningspakke, og gameplayet vil sikkert minde dig om CSR -racerspillet til tider. Der er mange måder, hvorpå du kan køre din yndlingsbil mod ukendte modstandere.

Forskellige tilstande!

Fra lange turneringer til en hurtig kamp og fra multiplayer -spil til førerens udfordring, der er mange tilstande i spillet for at holde dig på tæerne. Det bedste bud kan være en hurtig kamp, ​​hvor du kan øve mod løbet mod en enkelt modstander, og der er ikke meget at tabe i det.

Tilpas din bil!

I mellemtiden, når du vinder kampe, belønnes du med bestemte point, og det er interessant at lægge mærke til, hvordan du kan bruge dem til at gøre din bil hurtigere og mere pålidelig. At reparere dine dæk, få et turbo -boost, ændre udstødningssystemet, indsugningssystemet og meget mere kan gøres, når du har nok point på din konto.

Skift gear på det rigtige tidspunkt!

Når du skifter gear under løbet, angiver det dig med en besked på din skærm, om det var et perfekt skift eller ej. Det hjælper dig med at identificere de punkter, hvor du skal accelerere og skifte gear for altid at være på toppen. Sørg for at starte løbet på det rigtige tidspunkt, når lysene bliver grønne. Hvis du slipper startknappen før det, bliver du diskvalificeret der selv.

Car2

Fantastisk grafik og lyd

grafik i spillet er fantastisk, og det er lyden også. Bilernes brøl virker mere realistisk end noget andet racerspil.

Få en chance for at køre dine yndlingskort som McLaren, Ford, Dodge, BMW, Acura, Mitsubishi, RWB og Scion i Racing Rivals -spillet.

Kontrolelementerne i spillet er perfekte til Android -enheder, men det fungerer endnu bedre, når det spilles på pc. Så lad os se den trin-for-trin guide til at spille Racing Rivals på pc ved hjælp af MEmu-emulatoren.

Sådan installeres Racing Rivals på pc?

For at spille et hvilket som helst Android -spil på din pc skal du bruge en Android -emulator. Selvom der er mange derude, er den pålidelige MEmu -emulator, som er let og har flere muligheder for at tilpasse din spiloplevelse.

# 1. Download først MEmu -emulatoren på din Windows -pc. Sørg for at downloade offline installeret, hvis du vil beholde emulatorfilen på din pc.

# 2. Det næste trin er at installere emulatoren, starte den og logge på med din Google -konto.

# 3. Når det er gjort, skal du gå over til Google Play Butik og søge efter Racing Rivals. Hvis du ikke finder noget officielt spil, kan du også sidelaste APK -filen, hvis du har en.

# 4. Det næste trin er at installere Racing Rivals -spillet på din pc og begynde at spille det, ligesom du gør på din Android -enhed.

Det var ret simpelt, ikke sandt ?! Nå, hvis du også vil spille Racing Rivals til PC spil på dine Windows -systemer, gå til det nu! Det er værd at spille spillet på en større skærm frem for at justere på den mindre skærm på din smartphone.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre spil