Hvordan var artiklen?

1638820cookie-tjekElden Ring: Udforskning af den frie åbne verden
Previews
2021/09

Elden Ring: Udforskning af den frie åbne verden

Det store miljø i Elden Ring indeholder masser af mindre sidekælder at udforske og utallige mysterier at afdække på dit eget hoved. Disse store åbne områder adskiller sig fra talrige korridorområder, der traditionelt er identificeret med RPG'er fra softwarehandling. Hvad betyder det? Hvad betyder det? Ja, du kan håndtere verdens problemer med kamp, ​​magi og andre valg, som du kunne i tidligere From Games, men du kan også tage en offensiv og defensiv beslutning ved at bruge stealth.

Sekiros stædighed Natur:

Elden Ring

Mange lektioner og elementer fra den tidligere version af Elden Ring vender deres nye satsninger, og Sekiros indflydelse ses med stædighed og et holdningsbrud. Selvom at bryde en modstanders position er noget i stil med, hvordan en forskudt modstander tidligere kunne fungere, giver det også et kritisk strejke (svarende til det viscerale angrebsvindue ved Bloodborne).

Så hvis du får øje på et monster, der løber på en åben mark i Eldenringen, hvis du vil, kan du følge den mindre besøgte rute og skubbe rundt i buskene. Dette er normalt det korrekte opkald for første gang, du arbejder i en region. Ligesom Sekiro er stealth fremragende til at undgå farlige møder og starte kampen, hvilket gør en forskel i succes eller fiasko. Vi lagde mærke til en spiller i en kort film, der tog en campingvogn i bevægelse standset for en pause. Der er mange vagter i campingvognens rigdom, men på begge sider.

Spilleren valgte at nærme sig og bruge en søvnpil til at deaktivere og dræbe den første vagt og gik derefter uden for lejren til yderligere vagter bag scenen, der så den dyrebare last strategisk. Sleep Dart er gode nye våben til at deaktivere modstandere og udføre kriterier i deres tilbøjelige tilstand. En lille smule magi blev også brugt til at få skatten, en lilla gulveksplosion, der kan ledes gennem objekter og ikke konventionel staveudsendelse. Selvom det er tungt eller fokuseret, får du stadig adgang til magiske effekter via ting på stedet. Og lad os tale om ting, der er til stor hjælp, når du rejser alene på tværs af disse enorme regioner.

Bedste online arkadespil

Indkaldelse Spirits: En ny karakter:

Elden Ring

Summons Spirits er en vigtig ny komponent i Elden Ring From Software Action RPG -konceptet og kan fås, forbedres og opgraderes i flere metoder, der endnu ikke er udviklet. Disse ånder kan antage forskellige former, men vi så en lille gruppe af trolde i denne demo, herunder en tanky troll i oksekødstil, med en stor kølle og små skabninger, der lignede nisser.

Hvad laver de? Hvad laver de? Ud over at forsvinde og beskadige og kæmpe, tjener de en afgørende rolle i krigsførelse - de tager modstanderens opmærksomhed. Dette kan være nyttigt i boss kampe for at give dig mulighed for at slå en fjende uden tilfældighedsvinduer eller en åben verden, hvor du samtidig kan konfrontere mange forskellige modstandere fra forskellige retninger.

Der er også chefer i denne frie verden af ​​Elden Ring. I de korte optagelser, vi så, bevægede to spillere sig forsigtigt gennem buskene for at undslippe gigantiske væsner, der syntes at minde noget om menneskeslangerne fra Dark Souls III Archdragon Peak. Faktisk havde de også visse fællestræk med feltchefen. Monsteret i regionen var et menneske med et langtidsholdbart våben, der ligner et ovenlysvindue og en række meget dødelige angreb, inklusive brede multihit-kombisving, spot-blank effekt-ild og mere.

Chefmonsteret i Elden Ring var dækket af tæpper eller et sjal (det var lidt svært at se ordentligt, og notationen var hurtig), viste den ubehagelige forlængelse af Archdragon nævnt ovenfor Peak dyr - som hr. Fantastic kunne trække i nakken for et spektakulært og dødbringende overfald. Dette er kendt som en feltchef, og spillerne var i stand til at vinde det i sidste ende, og mit øje bemærker, at chefens forsvinden afslørede et sted med Lost Grace, hvor det blev dræbt, så du kan tage kontrolpunkter på tværs af den åbne verden af ​​Elden Ring ved at dræbe chefen.

Bedste kommende spil

Hvad bliver virkeligheden?

Elden Ring

Alt, hvad vi så i den korte forhåndsvisningsvideo af Elden Ring, virkede ekstremt sjælelignende med lidt dryssende Bloodborne og Sekiro, men også skarp, glat, flydende og vidunderlig. Jeg forsøger ikke at være begejstret for spil, før jeg virkelig er i kontakt med dem, men jeg er lige så håbefuld om From's næste udgivelse, og jeg kan ikke vente med at se, hvordan det vil ske den 21. januar 2022.

For mere information-Klik her

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre forhåndsvisninger