Hvordan var artiklen?

1639960cookie-tjekDragon Age 2: The Tragedy Of Hawke
Anmeldelser
2021/09

Dragon Age 2: The Tragedy Of Hawke

Mens Dragon Age 2 fik meget rigtigt og meget forkert, er en ting, der skiller sig ud for mig, den parodi, der er Hawkes karakterudvikling i spillet. Hovedpersonen i mange historier går gennem helvede og tilbage for at blive et skinnende lys af sejr og velstand. Dragon Age 2's Hawke er en ydmyg landmand fra Lothering, hvis liv pludselig bliver vendt på hovedet af den hærgende Blight set i Dragon Age Origins.

Til at begynde med er det en chokerende måde at starte et spil på, men hvad værre er, at dette vil være en af ​​de nemmere rædsler at håndtere for denne familie. For at komme væk fra Blighten må Hawke rejse til Kirkwall, et sted, der pludselig er oversvømmet af folk, der leder efter sikkerhed og et sted at kalde hjem efter pesten. Hawke og hans familie bliver nødt til at lægge en masse hårdt arbejde for at få sponsorater, så de kan tage til Kirkwall. Hawke-familien sparer til sidst nok penge til at begive sig ud på en farefuld rejse ind i de dybe veje ved at dræbe og stjæle deres vej ud af fattigdom og lave småjobs rundt i byen.

Dette er endnu en situation, hvor spilleren har flere muligheder, som fører til et yderligere slag mod brystet. Hvis han antager, at han bliver, vil Hawke opdage, at deres bror har sluttet sig til tempelriddere for at finde sin egen vej, en beslutning, der vil rive ham væk fra resten af ​​hans familie og blive gjort endnu mere kompliceret, hvis spilleren Hawke også er en frafalden magiker. Det er dog først i slutningen af ​​spillet, når et resultat fra Deep Roads skubber denne konge til vanvid.

Hent Here

dragon Age

Til at begynde med i Dragon Age 2, hvis Anders er fraværende fra Deep Roads som medlem af det udvalgte parti, vil Carver omkomme efter at være blevet opdaget at være inficeret med Blight, mens han kæmper mod Darkspawn, der strejfer rundt i de snoede huler. Uanset hvad, har den yngre søskende været præget af døden, hvor sidstnævnte beslutning giver ham yderligere lånt tid, hvilket giver ham mulighed for at bruge resten af ​​sine dage på at kæmpe mod Darkspawn med sine nyfundne brødre og søstre. Hvis Bethany er den eneste overlevende, vil Hawke vende tilbage for at finde hende fængslet i cirklen under tempelriddernes vågne øje, hvis hun bliver efterladt.

Efter Varrics bror forråder dem, undslipper gruppen endelig Deep Roads med de lovede rigdomme, hvilket giver Hawke og hans besætning mulighed for at genvinde deres adel i Kirkwalls Hightown på bekostning af en af ​​Gamlem-søskendene. Qunari-besættelsen er ved at komme til hovedet, og Hawke er igen i centrum for fare og ødelæggelse som en af ​​Kirkwalls velhavende elite. Det kommer ned til enten at forråde en nær veninde, Isabella, ved at returnere hende til Qun med tomen eller stå ved hendes side og kæmpe mod lederen, kaldet Arishock.

Et blodigt slag, der efterlod mange borgere døde, inklusive Viscounten med hovedet, sparket ned ad Keeps trappeopgang for at markere Qunari's fuldstændige erobring, går forud for dette. Efter Hawkes sejr får de titlen "Champion". Hawke (Helt i Dragon Age 2) anede ikke på det tidspunkt, at hans nye titel ville komme med Kirkwalls kærlighed og respekt, såvel som Merediths vågne øje og dem, der gør ondt i byens kerne. Fenris, en undsluppet slave fra Tevinter, der er tortureret til sletning, er bange for og fyldt med had til magikere.

Cikorie: A Colorful Tale Review - Masterful Strokes

dragon Age

Anders, en tidligere Gray Warden og løb frafalden, som først blev introduceret i Dragon Age Awakening, bærer en ånd af retfærdighed i sig, en energi, der ændrer ham for altid og sætter scenen for den sidste akt af Dragon Age 2. Merrill er en sød, dalish alf, som er besat af at bevare sit folks historie, uanset hvad det koster for hendes eget velbefindende.

Manden bag den godmodige person er hjemsøgt af forræderi, tab og en følelse af at være uværdig til kærlighed i sin personlige historie. Han er en gående selvmodsigelse, der søger efter sin plads i livet efter at have opgivet tronen for en stilling som broder ved Skaberens side. Hawke dannede et bånd med Aveline, en vagtmand, efter at have flygtet til Kirkwall med sin mand, Wesley, som var blevet inficeret med Blight og måtte dræbes.

Sammen med alt andet bliver Hawkes mor myrdet af en blodtroldmand, der er drevet af ønsket om at finde en for længst død kærlighed. Hawke synker ned i en dyb depression i sin fortvivlelse, og det er her, de for altid er forandret, som vi vil se i Dragon Age: Inquisition. Som et resultat er Hawkes historie tragisk, især når de vælger den "blå" diplomatiske vej.

Men dem omkring dem har lidt deres egne tragedier, tragedier der er sket efter at de søgte Hawkes hjælp, og det føles som om, at disse fiaskoer direkte kan tilskrives ham. Hawkes tragedie i Dragon Age 2 følger dem ind i inkvisitionen med et valg, der kan føre til, at de bliver fanget i Fade with Nightmare of Nightmares eller overlevelse, der vil hjemsøge dem resten af ​​deres liv. Vejen til helvede er brolagt med anklager om mord og selvmord.

dragon Age

Maestro Anmeldelse af Aliens: Fireteam Elite

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre anmeldelser