Hvordan var artiklen?

1639840cookie-tjekBedst af Xbox Ærlig spilanmeldelse - Dead by Daylight
Anmeldelser
2021/09

Bedst af Xbox Ærlig spilanmeldelse - Dead by Daylight

Dead by Daylight: The Entity er ved at rive folk ud af gaderne og dumpe dem i sit rige, hvor de får selskab af en lang række gyserfilmskurke og skurke inspireret af gyserfilmskurke. For at undslippe kortet skal et hold på fire spillere snige sig rundt og reparere generatorer, mens en femte spiller kommer til at træde i en blodmættet sko af en morder og jage dem, før de kan gøre det.

Hvis kat og mus var et spil, ville katten have en motorsav, og musen ville have hatchets og bjørnefælder overalt. Tænk på Tom & Jerry, men med færre gore og lussinger.

Som en overlevende i Dead by Daylight skal du snige dig rundt og holde øje med morderen, mens de stamper rundt. At starte en kamp er altid spændende, fordi du skal have styr på dig, finde nogle generatorer og finde ud af, hvem morderen vil være. Det er vigtigt at udføre færdighedskontrol ved reparation af generatorer, ellers går de galt og forhindrer dig i at komme videre. De vil også give morderen nyttige anvisninger til din forestående død.

Den gode nyhed er, at du ikke er helt forsvarsløs, fordi du kan bruge paller til din fordel, mens du undgår en morder, mens de jagter dig eller gemmer sig i skabe. Bortset fra det er der mange bonusser, der kan låses op og tilpasses, og det kan være yderst fordelagtigt.

Maestro Anmeldelse af Aliens: Fireteam Elite

Dead ved Dagslys

Morderfigurer spiller i første person og er klar over, at veteranoverlevende udelukkende eksisterer for at gøre deres liv elendigt. Derfor spiller de i første person som morderen. Det er en skam, at Dead by Daylight's Game Pass -versionen er kernespillet, fordi spillets omfattende DLC -liste indeholder mange af spillets bemærkelsesværdige mordere, herunder licenserede.

The Forgotten City Review - 7 (syv) dødssynder

Alligevel er der et par interessante karakterer at eksperimentere med, såsom Wraith, hvis klokke gør det muligt for ham at blive usynlig, eller Trapper, der elsker at lægge bjørnefælder overalt som et barn, der nægter at rydde op i det værelse efter sig selv. Hvis du vil have en forsmag på Texas Chainsaw Massacre, er der endda en skør fyr med en motorsav.

Hvis du beslutter dig for at købe noget af DLC, kan du gøre det på forskellige måder, der tilføjer nye overlevende, mordere og kort til spillet Dead by Daylight. Derudover besidder mange af snigmorderne utrolige evner. Når en morder som Michael Myers kan forfølge, opbygger det en psykologisk fordel, før han slipper sin vrede mod det intetanende. Som et resultat vil store dele af spillet have Myers, der lurer bag vægge og stirrer truende på spillere. Dette giver nogle intense springskrik, når du scanner miljøet på jagt efter Myers.

At besejre en overlevende med et våben sætter dem i en såret tilstand og slår dem igen slår dem til jorden, hvor de patetisk kan kravle rundt som de triste kødsække, de er. Bagefter kan du hejse dem op, bære dem over til en impalingskrog og efterlade dem der for at blive gemt eller konsumeret af enheden, afhængigt af din strategi.

Dead ved Dagslys

Hvad med at gå efter flere overlevende eller blive hos den, du allerede har fået dine kroge i? Uanset hvad du beslutter dig for at gøre i Dead by Daylight vil det blive betragtet som forkert af de lort, der befolker samfundet.

Ja, det mest offensive aspekt af spillet er de ryk, der deltager i det. Jeg har spillet pc -versionen af ​​Dead by Daylight i over hundrede timer, og jeg kan fortælle dig, at Steam -foraene var en konstant slagmark, hvor folk skreg på hinanden om, hvor magtfulde mordere var, hvor magtfulde overlevende var, pallette looping og mere.

Mario Golf: Super Rush Review - En forhastet bogey

Der er gyldige klager over Dead by Daylight, såsom spillets frustrerende designvalg. Det blev skabt af et lille team, der har kæmpet for at holde alt i balance, mens de tilføjede mere indhold og beskæftiger sig med et niveau af popularitet, som jeg ikke tror, ​​de nogensinde har anset for muligt.

Men hvad er den gode nyhed? Dead by Daylight er en absolut blast, hvis du ignorerer samfundet, bortset fra at det er ubalanceret og ujævnt og går ind med den tankegang. Der er sket mange mindeværdige øjeblikke, såsom at løbe rundt i en cirkel, mens Michael Myers forsøger at stikke mig og derefter springe ind i et skab, ligesom Ghostface retter en kniv mod mine ribben og løber væk.

I mine to roller som morder og offer har jeg oplevet angst, latter og endda æresminder, da jeg har ladet sikre overlevende flygte eller fået andre overlevende til at ofre sig selv, så de andre kunne leve.

Dead ved Dagslys

Hent Here

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre anmeldelser