Hvordan var artiklen?

1640942cookie-tjekBaldo: The Guardian Owls | OneAngryGamer Ærlig anmeldelse
Anmeldelser
2021/09

Baldo: The Guardian Owls | OneAngryGamer Ærlig anmeldelse

Da jeg lærte, at jeg ville anmelde Baldo: The Guardian Owls, skrev jeg straks en enkel, men sjov lede, som jeg håbede ville tjene som en lokkende start på det, jeg håbede ville være en sjov anmeldelse. Men for at det skal være en anstændig lede, skulle jeg kunne lide spillet. Ligesom Little Dragons er der en masse kedeligt travlt arbejde at gå igennem, før du kan begynde at udforske, hvad der sandsynligvis vil være et stort og stort miljø.

Kedsomheden steg, og alle de små problemer, jeg havde overset i starten af ​​min rejse, begyndte at præge mit samlede indtryk af spillet. Spillets officielle beskrivelse beskriver det som en action-eventyr-fantasi med en ung, godhjertet dreng på en rejse for at finde Owl Village. I stedet er det mere en test af spillernes udholdenhed og lyst til at blive ved med at spille et kæmpe spil med tvivlsomme designbeslutninger og intet at vise for det. Normalt ville dette ikke være et problem, men i dette tilfælde vil du have en masse gear med dig.

Hent Here

Baldo: The Guardian Owls

Da Baldo for det meste er et puslespil, er transport af varer en af ​​de vigtigste ting, du vil opnå gennem din rejse. Der er ikke et eneste sted i spillet, hvor du vil gå, hvor du ikke vil støde på et puslespil -aspekt. Fordi spillet ikke giver dig nogen vejledning, døde jeg meget tidligt, da jeg lærte alt dette.

Uden vejledning går du tabt i et hav af tekst, mens du taler med NPC'er, som ofte giver dig vage anvisninger til et bestemt sted, før de informerer dig om, hvor du skal hen. Dette er i høj grad en selvopdagelsesoplevelse, og selvom jeg godt kan lide det, når spil afstår fra at holde i hånden til fordel for at præsentere mig for en opgave, bør skaberne gøre deres yderste for at imødekomme dig. De giver dig muligvis mulighed for at lære via trial and error, men de skal også gøre processen med at lære, hvad du kan og ikke kan opnå i det miljø, de har bygget sjovt.

Et spil skal motivere dig til at opdage og prøve nye ting, men alligevel undlader Baldo det. Når et spil giver mig mulighed for at omfavne min indre kartograf og kortlægge disse verdener og de mysterier, de rummer, er det som et digitalt paradis for mig .. Selvom jeg ikke har brug for en rute for at være helt lige, skal du være opmærksom på dit publikums behov. At prøve at finde ud af, hvordan man kom til det næste punkt i fortællingen, tog meget for meget af min tid med Baldo, og vi vidste det begge.

Baldo: The Guardian Owls

Sidste stop: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse

Der er et par kortværktøjer til rådighed i Baldo: The Guardian Owls til dig som spiller, der skal hjælpe dig med at udforske denne store klode. Når du skrider frem gennem spillet, udfylder du gradvist et minikort i nederste venstre hjørne af skærmen og det fulde kort i menuen pause. Begge på den anden side er fuldstændig værdiløse i forhold til at guide spilleren, undlader at vise selv de forskellige højder i dine omgivelser eller en nyttig rute, du kan følge.

I hele miljøet vejleder vejvisere dig i forskellige retninger, og det er indlysende, at spillet ønsker, at spillerne udelukkende er afhængige af dem til at navigere rundt. For at være retfærdig er dette en god idé, men på grund af uoverensstemmelser i fangehullets design og implementering kan spillerne finde på at vandre rundt uden mål. Jeg havde en frygtelig tid med Baldo på grund af den enorme mængde frustration, det var at bare komme rundt på kortet. På trods af dette, selvom jeg ignorerer verdens organisation, er der ikke meget at være begejstret for.

Baldo er ikke så hurtig, som han har brug for at være i kamp, ​​fordi det er så grundlæggende. AI-fjender er uforudsigelige, og de kan være aggressive fra off-screen eller bare vandre væk, fordi de blev distraheret af en skinnende genstand på jorden. Det meste af oververdenen har få eller ingen fjendtlige møder, så kamp i dette spil er ikke en kæmpe del af det, du vil gøre. Hoved- og sidemissioner er rigelige i dette spil, ligesom værelser, der holder dig fanget, indtil du har besejret alle fjender.

Baldo: The Guardian Owls

The Artful Escape: OneAngryGamer Ærlig anmeldelse

Uanset hvor vanskelig opgaven er, vil du dog altid blive belønnet med en sparsom mængde mønter. Hvis du spekulerer på, hvorfor denne anmeldelse tog så lang tid at blive vist på Destructoid, her er hvorfor: Baldo var den del af spillet, jeg frygtede mest. Min Xbox -controller var en kilde til angst i de sidste tre uger, da jeg frygtede, at de næste to til tre timer ville være ulidelige.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre anmeldelser