Hvordan var artiklen?

1622404cookie-tjekLore Floryn Mobile Legends, An Elf From Agelta Drylands
Funktionalitet
2021/08

Lore Floryn Mobile Legends, An Elf From Agelta Drylands

Til jer der er nysgerrige efter historien om Floryn Mobile legender, lad os se diskussionen gennem denne ene artikel, fyre.

Alle helte i Mobile Legends har deres egen lore, som er meget interessant at se, herunder den nyeste helt i Mobile Legends ved navn Floryn. Nu til dem af jer, der er nysgerrige efter Floryn Mobile Legends lore, lad os bare læse diskussionen herunder!

Lore Floryn Mobile Legends

dEDUf2vsSJMSlRQ1 WbUvoY l91JGVazbXyQSBeKMdB9lh1vtNNB2ussxGkkWizliGjX9f7v3CJ uNqA8t3DP48Lo7o3W88VEogah9nbTgGhh3ahCIhCdVkSUfLfh c8tjryTiw=s0

Belerick faldt over faldet i Agelta Drylands i løbet af de sidste par år.

Fortvivlelse og sorg opslog ham næsten, da der pludselig dukkede en lille blomstrende blomst op foran ham. "Der er stadig liv!" Flyttet af en så kraftig vitalitet besluttede traktaten at skabe det, der blev kendt som oasen på det sted.

Da han skabte oasen, hældte Belerick ved et uheld mere strøm i den lille blomst, og den overfyldte energi kondenserede til et skinnende frø. Den lille blomst gennemgår imidlertid en mere ejendommelig overgang. Det blev til en livsform, der aldrig dukkede op i Dawn Land - Floryn Mobile Legends.

Siden hun blev født, har Floryn aldrig forladt oasen. Sidstnævnte isolerede ham fra det barske ørkenmiljø, hvilket tillod ham at leve et ubekymret liv. For Floryn var det lysende frø det eneste mysterium i hendes fredelige liv. Han brugte dage på at overveje hemmeligheden bag frøet og nætter med at sove i skyggen af ​​blade. Kun opdagelsesrejsende og campingvogne besøger lejlighedsvis denne lille, uforstyrrede verden.

Blandt de campingvogne, der besøgte oasen, mødte Floryn en ung mand med et charmerende smil. Han ville fortælle Floryn sjove historier, han så eller hørte på sine rejser, hver gang han kom for at blive på Oasen. Efterhånden som deres venskab gradvist bliver større, vokser Floryns tillid til den unge mand også. Han viste den unge mand det skinnende frø i håb om, at sidstnævnte ville hjælpe ham med at løse gåden.

Først hjalp den unge mand Floryn med at finde info om frø af hele sit hjerte. Men som tiden gik, fandt Floryn, at den unge mand altid undgik øjnene, og han ville ændre emne, når frøet blev bragt op. Floryn begyndte at bekymre sig om den unge mands tilstand.

En nat vågner Floryn med en start. Han var chokeret over at finde det frø, han altid havde haft med sig, var forsvundet!

Floryn søgte overalt i Oasis men uden resultat. Floryn blev revet af angst og spurgte den unge mand om hjælp, kun for at opdage, at han havde forladt oasen på sin kamel.

En tanke, som Floryn var bange for at tro, flimrede gennem hans sind - kan det være ham?

Floryn fulgte den unge mand ud af oasen. Han ville finde ud af sandheden.

djRxyYjIqi2y9ZJX1B0cwUkQz5moFwygt 6YSKkrrNXnFOBrwyyfpsyl1SPaPlW1ty6w MgazAa3s5uSP6T2i7Kf0xs70aS CqrbOhQxE3x4 LvesB8ElLGmnU2B0OVwfry8Tbk=s0

Det, der ventede ham, var imidlertid den tavse reaktion på det, han så og hørte undervejs. Dette var første gang, Floryn var trådt ind i ørkenen, og også første gang han havde set den brusende sandstorm og udtryk for fortvivlelse i folks ansigter. Før det havde han aldrig forstået, hvilken lidelse menneskene uden for oasen havde.

Når Floryn Mobile Legends indhenter ungdommen i hans landsby, ser han kun revnet landbrugsjord, tørre brønde, sultende børn ... og desperate mennesker, der ikke vil stoppe for at overleve.

Den unge mand faldt i hjørnet. Han ville sælge frøet til at brødføde sin familie, men han forventede aldrig, at det ville visne, når det forlod Floryn Mobile Legends. Som et resultat vil de, der er villige til at byde, ikke betale en krone.

Den unge mand returnerede det visne frø til Floryn Mobile Legends, klar til at blive bebrejdet for at have forrådt deres venskab.

Floryn sagde imidlertid ikke et ord.

Oplevelser undervejs havde givet Floryn et glimt af den unge mands knibe. Sammenlignet med tristheden ved at blive forrådt af sin ven, var der en anden følelse, der var stærkere og mere kompliceret, i sit hjerte. Drevet af disse følelser var Floryn ivrig efter at gøre noget for landet for at redde de mennesker, der levede i ekstrem elendighed, som den unge mand gjorde.

En strøm af magisk kraft svulmede op fra bunden af ​​Floryns hjerte. Det flød gennem hans arm og hældte i frøet i hans hånd. Da den følte sin kraft, skinnede det engang visne frø igen, og fra et lys, der var hundrede gange mere blændende end før, dukkede en sød og livlig lille skabning op!

Denne lille skabning sprang op i luften og viste begejstret sine mirakuløse kræfter frem; det tilkaldte regn med bare en hale, og nye skud voksede gradvist fra, hvor regnen faldt. Den engang livløse landsby var omgivet af grønt på få minutter.

Floryn Mobile Legends blev overrasket over scenen foran ham. Han havde aldrig forestillet sig, at frøet kunne føde et så magisk væsen, ligesom han aldrig havde troet, at han nogensinde ville forlade oasen. Først når Floryns vilje til at ændre ørkenen stemmer overens med Belericks vilje i frøet, vækker sidstnævnte hans sande magt.

Selvom den lille skabning, der var født af frøet, stadig var meget ung, så Floryn Mobile Legends fra sine begrænsede kræfter de uendelige muligheder for at ændre ørkenen.

IGGbDsFreetYr1ErlU54HghXDgba5TSSw1YWNIaVV1Vq2W4hDz UOEJG29j0olV3SplDLNn8lgEvTiwSmaNz0ML8XnIkEUJbdFFTvt995SZe6v9JAn9k6VzoaaVsv0c1LqtqADc=s0

Du ligner en dråbe dug. Jeg skulle have kaldt dig Dew! ”

Dug cirkulerede ophidset rundt om Floryn, som om han også kunne lide navnet.

Ændringen i miljøet bragte lys tilbage i landsbyboernes øjne. Den unge mand lovede også Floryn, at han aldrig mere ville tage fejl af den rigtige vej. Da han sagde farvel til den unge mand, fortsatte Floryn og Dew til det næste stop.

Takket være Floryn Mobile Legends og Dews ubønhørlige indsats udvikler Oasis sig i et betydeligt tempo. Og dette grønne område vil i sidste ende sprede sig i ørkenen og sprede al sorg og fortvivlelse.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre funktioner