Hvordan var artiklen?

1620397cookie-tjek9 bedste platformspil, du skal spille
Nyheder
2021/08

9 bedste platformspil, du skal spille

Udviklerne gør det let for gamere ved at gøre spillet cross-platform spilbart.

Den hurtige teknologiudvikling i spilindustrien i de seneste år har født nye platforme til spil. Det hotteste var, da Sony og Microsoft udgav deres Next-Gen-konsoller, henholdsvis PS5 og Xbox Series X.

For ikke at nævne hvis du lære mere om mobilspilmarkedet, fortsætter tendensen med at stige fra år til år. Som følge heraf har mange store udgivere, om de kan lide det eller ej, udgivet deres spil specifikt til mobilenheder.

Med så mange tilgængelige platforme er cross-platform in-game funktioner ganske vigtige. Som navnet antyder, giver cross-platform spillere mulighed for at spille med andre spillere uanset hvilken platform der bruges.

Indtil 2021 er mange spil blevet frigivet på tværs af platforme. Så hvilke er de bedste platformspil, du skal spille? Tjek listen herunder.


9 bedste platformspil

Blandt os

 

EKk7vN0G8ChwX8pEIB7mxOGQ0c8F1W6gdQEzXCADMtCmHHbvTnr9psVa1s9B0H 0qCBaQzn fCfnPffneO4CbwtmHIjUcVNU5t5TCHASY30YeMUGrdUOcF89tto4lAfVa627zKg=s0

 

Blandt os blev et af de mest opsigtsvækkende spil i 2020. Rapportering fra Sensortower.com viste blandt os at være det mest downloadede spil af spillere i tredje kvartal 2020-hvilket slog populariteten af ​​Free Fire og PUBG Mobile.

Udover at have interessant gameplay, er en af ​​grundene til, at Among Us er ret populær, fordi dette spil kan spilles på tværs af platforme. Siden udgivelsen kan Among Us spilles på Android, iOS, PC og Nintendo Switch.

 

Apex Legends

 

gVvEIIQfoOk8VHpk0eBqu5s9RVPyyIhaxq8Tf4OZNf85PrjEBc4yQZdbFFrbpYOVMz BGWM mSSAsmjCYOALTqmovhl4qPUattsraAgOkOK9pChoXMnJUvJy5jtEI3nbhnAiZuI=s0

 

Apex Legends er et FPS Battle Royale -spil, der ikke er mindre populært end andre Battle Royale -spil som PUBG og Fortnite. Apex Legends blev udviklet af Respawn Entertainment og blev udgivet i 2019 og fik straks 25 millioner downloads på en uge.

Apex Legends er et af de bedste spil på tværs af platforme, der kan spilles på Xbox One, PS4, PC og Nintendo Switch samtidigt.

 

Call of Duty: War zone

 

vpndst0KtNVO9gwtm3r4cYSDWHlbQQFZf5jlz8ngLQi esVLGIz88PSZhP46ZCM7VCay GWN2K

 

Det næste spil på tværs af platforme, du kan spille, er Call of Duty: Warzone. Dette spil udviklet af Activision kan spilles sammen af ​​spillere via PlayStation 4, Xbox One og pc -platforme.

Der er to interessante tilstande, der præsenteres i Call of Duty: Warzone. Den første er en battle royale, der samler 150 mennesker for at overleve. For det andet er der en plyndring, hvor spillerne skal indsamle penge fra tyvegods på kortet.

 

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

 

ta1AIP1bil NpSbJcuuN6ScPHnZZHs3uI5oIeSlHU11yc8CqKbf056fdM7x5wgo5XxMCMhPfq5SwnzEplLUBBJhhu3rarqbtn7fxFOQN WVff9QJR4hBn HPC2t4A1E78LgqDto=s0

 

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn fremstår lidt anderledes end andre Final Fantasy -serier, der fremhæver singleplayer -oplevelsen.

Fremtræden som et MMORPG -spil vil naturligvis samle mange spillere i spillet. Selvom du er på den samme server, kan du møde spillere fra PS4, PC og Mac platforme.

 

Fortnite

 

N6ZzijijtmybEKdx5dsEpHMJQFId62jYlefVu 64J1cdgi1yby7WXHtyVUeWFzudg1UVxQ8kPMWpcxNdqn W0Y8BoW

 

Fortnite er et battle royale-spil, der kan spilles på tværs af platforme. Det betyder, at spillere på forskellige platforme som PS4, Xbox One, Switch, PC, mobil, Xbox Series X, PS5 kan mødes i et spil for at overleve.

Sony var oprindeligt uenig i ideen om et cross-platform-spil til Fortnite. Men takket være presset fra lokalsamfundet og også at se Fortnites stigende popularitet smeltede Sony endelig og var enig i, at Fortnite var til stede på Playstation som et cross-platform-spil.

 

Genshin-indflydelse

 

1xQkbJxpwzvGmTJtvKSgUu0KymV15eU9MktiHSxb5c6rz99vLW8OnsEtitkr9PX K TQLoD9F2 DyhH

 

Genshin-indflydelse kommer som en action-RPG-genre, der har ligheder med The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild. At have billeder, der ødelægger øjet, gør det lettere for Genshin Impact at blive accepteret af spillere. Faktisk har Genshin Impact siden udgivelsen i september 2020 hurtigt opnået millioner af downloads på forskellige platforme.

Genshin Impact er ikke kun til stede på multi-platform og kan også spilles sammen som et krydsplatformspil, f.eks. På pc, PS4, Android og iOS.

 

Minecraft

 

 

Minecraft kommer som et af de bedste sandkassespil på Android hidtil. Minecraft var allerede et stort spil, da det udgav pc -versionen. Siden mobilversionen kom, kan Minecraft stadig bevare sin popularitet.

Unikt inkluderer Minecraft også cross-platform spil, der kan spilles lige meget på platforme som Xbox One, PS4, Switch, PC og mobil.

 

Ingen Menneskehimmel

 

Ni1foGcbXVQEXaScpPDhWz9DJj9n3lEryT5NGcJZeKIbVRXWqN3YG3 sD8D9pGXPitqFt7Ecb2DpihRqD9v3RX0JsmSnFaqFcS8bY12CbZxYYzkjew UkeGq2V8R13Yo5Qe9spI=s0

 

Det næste spil på tværs af platforme er No Man's Sky. Havde forårsaget en polemik, da det oprindeligt blev udgivet, forbedrede dette spil lavet af Hello Games langsomt mange ting, som man mente var vigtige. En af dem var, da de annoncerede cross-play-funktionen på alle platforme fra den 11. juni 2020.

Som et resultat giver det spillere mulighed for at mødes på en server, selvom de spiller på forskellige platforme.

 

eFodbold

 

87yCCzwHwAFW2jUxiylXMfgZIF LIdPecN7DGdv35HtO6UNylscuJkHA rUdjRfFurTVosBynuz8bbmu9gd unol4ckIvZtOg ExixhBcUboZ9ZkLOwF jri7h8tRhs2vE79NE=s0

 

Det næste spil på tværs af platforme er eFootball. Ja, Konami meddelte overraskende, at det spil, han lavede, ville være et spil, der kan spilles samtidigt fra forskellige platforme.

Ved at ændre navnet fra PES til eFootball håber man, at flere spillere vil blive tiltrukket af at spille FIFA -rivaliserende spil. I betragtning af at bortset fra at være cross-platform, vil eFootball også være til stede som et gratis spil.

Så det var de bedste cross-platform-spil, du kan spille.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Andre nyheder