Hvordan var artiklen?

15937218cookie-tjekYA gyserroman Ravens drøm fejrer gotiske pigers subkultur
Nyheder
2021/07

YA gyserroman Ravens drøm fejrer gotiske pigers subkultur

Bleg hvid hud. Sort hår. Alle klædt i sort tøj. Mørk eyeliner. Sort læbestift. En foragt for materialistisk kapitalisme og "preppy" bekymringer. Kort sagt, Gotiske piger.

Ravens drøm. Fra plotbeskrivelsen:

vedhæftet fil 79721136 414x1024 1

Ravens nye ur er ikke som andre ure. Det har magten til at bringe hende ind i en anden verden kendt som Dreaming, en verden fuld af underlig magi og underlige ting, der appellerer til hendes gotiske følelser - men ikke alt er som det ser ud til at være. En uhyrlig ondskab lurer i hjertet af Dreaming og ser Ravens hver bevægelse. Mareridt og drømme venter ...

Raven's Dream er skrevet i en stil svarende til Coraline og er fyldt med så vidunderlige væsner som kinesiske drager, mennesker lavet af voks, skræmmende klovne og mystisk sang. I mellemtiden må Raven i den vågne verden kæmpe med preppy bøller ledet af den rige rige pige Lilly og endnu mere truende et mystisk samfund kaldet Gatekeepers, der prøver at tage det ur tilbage, som Raven opdagede.

Udgivet til gode anmeldelser, Raven's Dream er en fejring af den gotiske subkultur. Vil Raven klare det ud af dette YA -gysereventyr okay? Læs bogen og find ud af det.

Mareridt og drømme venter.

Og husk: Døden er aldrig enden.

Andre nyheder