Hvordan var artiklen?

1593451cookie-tjekDin guide til PvP WoW: Shadowlands Rewards
Nyheder
2021/06

Din guide til PvP WoW: Shadowlands Rewards

World of Warcraft er en af ​​de mest populære MMORPG i verden lige i dag. Spillet, der først blev udgivet i 2004, er vokset til at nå et gennemsnitligt antal spillere hver måned på 6.5 millioner og stadig tæller. Dette sammensat af WoW Arena Carry boost services og Blizzards vedvarende indsats for at opretholde WoWs livlige natur i form af udvidelser og patches garanterer, at dette antal fortsætter med at vokse. Faktisk blev World of Warcraft-servere opdateret i 2020 med det udvidede Shadowlands. Med denne udvidelse kom der masser af nyt indhold og funktioner, som tidligere ikke var tilgængelige i spillet.

Da Blizzard fortsætter med at revidere tilstanden i spillet med snesevis af dristige mekanikker og funktioner, er der en delet mening om spillet. På den ene side opfordrer nogle spillere Blizzard til at fortsætte med at modernisere spillet, mens andre hævder, at sygeligt emne signalerer solnedgangsdage for hele spillet.

Dette rejser spørgsmålet; Hvilken ny ting bringer Shadowlands til bordet?

I denne WoW PvP-guide vil vi se på de forskellige belønninger, du får for at deltage i Player vs. Player-indhold. Mens vi er ved det, vil vi afsløre nyttige tips om, hvordan du kan få disse belønninger.

Men lad os først få det grundlæggende ud af vejen ...

World of Warcraft: Shadowlands Special Editions

Den nye World of Warcraft: Shadowland serien leveres med tre specialudgaver, som alle har en bonus uden forudbestilling. De inkluderer Base, Heroic og Epic Editions, og de giver spillerne mulighed for at nyde nye monteringer, kæledyr og questlines.

Som navnet antyder, tilbyder WoW: Shadowlands Base Edition nul ekstra indhold, og det koster $ 39.99. Hvis du vil nyde ekstra frynsegoder, vil Heroic Edition dog passe dig. Den leveres med Vestments of the Eternal Traveler-transmogrifikationssæt quest, Ensorcelled Everwyrm flyvende mount og en enkelt 120 Character Boost. Med hensyn til prisfastsættelse går Heroic Edition til $ 59.99.

For $ 79.99 kan du også købe Epic Edition, der leveres med frynsegoder som Eternal Travellers Hearthstone, Wraithchill kosmetiske våbeneffekt, Anima Wyrmling-kæledyr og op til 30 dages spilletid.

WoW Shadowlands gameplay

Meget har ændret sig med hensyn til WoW Shadowlands gameplay. Til at begynde med er der fire forskellige lineære zoner, nemlig Bastion, Revendreath, Maldrazzus og Ardenweald. Hver af disse zoner tilhører pagter, og du kan tilpasse dig efter de respektive zoner, når du har nået det nye niveauhætte. Hvad mere er, disse nye pagter og zoner giver spillerne mulighed for at nyde masser af bonusser inklusive plyndring af buffs fra større fangehuller, speciel rustning og andre unikke evner.

Der er betydelige forbedringer i navigationsafdelingen, plus de populære PvP World Quests har også gjort comeback. Og for første gang siden udgivelsen af ​​WoW kan spillerne nu nyde Shadowlands stat squish såvel som en level squish. Derfor reduceres det maksimale niveau fra 120 til 60, hvor niveauet 120 tegn reduceres til niveau 50. Med disse ændringer har spillerne masser af muligheder for at klatre gennem det nyligt introducerede Shadowlands-indhold.

Korruptionsmekanikeren i slaget ved Azeroth ophører med at eksistere, skønt den forbliver i Island Expeditions, Warfronts og Horrific Visions. Sammen med det får WoW: Shadowlands alpha-spillere et nyt Adventures System, der ser ud til at være en opgradering af Mission-systemet. Endnu bedre er det nu muligt at vælge fem allierede til slagmarken, og resultaterne kan tilgås via kamploggen.

Bedste World of Warcraft: Shadowlands PvP-klasser

Med den nye WoW: Shadowlands-udvidelse kom der også nye klasser og flere specialiteter at vælge imellem. Nedenfor har vi oprettet vores tierlister over de bedste World of Warcraft: Shadowlands PvP-klasser.

Bedste Melee DPS i PvP til WoW: Shadowlands

 • A-Tier: Enhancement Shaman, Retribution Paladin, Feral Druid og Subtlety Rogue.
 • B-Tier: Havoc Demon Hunter og Frost Death Knight.
 • C-Tier: Survival Hunter og Unholy Death Knight.
 • S-Tier: Windwalker Monk og Arms Warrior.

Bedst rangede DPS i PvP til WoW: Shadowlands

 • A-Tier: Skydevagt Hunter, Affliction Warlock og Elemental Shaman.
 • B-Tier: Destruction Warlock og Arcane Mage.
 • C-Tier: Frost Mage.
 • S-Tier: Balance Druid, Fire Mage og Shadow Priest.

Bedste healere i PvP til World of Warcraft Shadowlands

 • A-Tier: Restoration Shaman og Discipline Priest
 • B-Tier: Restaurering Druid.
 • C-Tier: Mistweaver munk.
 • S-niveau: Holy Paladin.

Det er overflødigt at sige, at alle klasser i Shadowlands er levedygtige. Som sådan, hvis din favoritklasse ligger lavt på vores liste, gør det det ikke i sig selv ubrugeligt. Vores tierliste er for det meste baseret på ranglisterne på arenaen, samt hvad de fleste spillere spiller i øjeblikket. Disse placeringer vil fortsat svinge med frigivelsen af ​​nye opdateringer.

Nu hvor vi har dækket det grundlæggende, lad os tackle elefanten i rummet; WoW PvP belønninger.

Forskellige typer WoW: Shadowlands PvP-belønninger

Der er forskellige typer PvP-belønninger, som du kan vinde ved at spille WoW: Shadowlands inklusive;

Rangerede spil og tilknyttede titler

Rangeret spil indebærer at konkurrere om en titel eller titler, der har specifikke cutoff point og ratings, såsom Gladiator eller Duelist. Ved at deltage og vinde titler i disse spil bliver du berettiget til at vinde en bestemt belønning som specielle monteringer eller udstyr, når du når afskæringspunktet.

Gladiatorbeslag

Alle spillere i en bestemt PvP-sæson har en tilknyttet mount, som de gradvist arbejder for at opnå ved at spille flere spil. Også kendt som sæsonbestemte monteringer, de er tilgængelige i Shadowlands, inklusive Vicious Saddle-systemet.

Ære og erobring

Når du spiller WoW: Shadowlands PvP, får du ære fra alle de aktiviteter, du deltager i og erobring fra bestemte aktiviteter. Hvad mere er, spillere kan tjene så meget Honor som muligt, selvom Conquest optjenes fra Rated PvP-aktiviteter, og den har en ugentlig akkumuleringshætte på 550. Både Honor og Conquest kan bruges til at købe de første stykker gear, som kan opgraderes senere, når du rangerer i Renown Covenant.

Krigstilstand

Hvis du vælger at skifte til krigstilstand i enten Orgrimmar eller Stormwind, aktiverer du World PvP med den modsatte fraktion, hvilket gør dig berettiget til snesevis af krigstilstandsspecifikke præstationer. Når du er færdig, belønnes du med både en særlig montering og titel.

Transmogrifikationssæt

Uanset om du spiller grundlæggende eller elite PvP-versioner, er der en hel del rustningsklasse at tjene. Disse specielle rustninger låses op, når du rangerer i PvP Rated Play. Når du opnår en vurdering på 2.1 k, kan du nyde forskellige transmogrifikationssæt, tabards, våbenoptræden og ekspansionsspecifikke illusioner.

Afsluttende tanker

Der har du det! De forskellige belønninger, som du kan få til at spille PvP WoW Shadowlands. Fra alle disse nye frynsegoder og den vedvarende indsats for at sikre, at spillet fortsætter med at være underholdende, er det klart, at World of Warcraft ikke kommer nogen steder når som helst snart. Og da Blizzard for nylig meddelte, at opdateringen af ​​Shadowlands Chains of Domination fra juni 2021 kan vi kun håbe på bedre ting.

Andre nyheder