Hvordan var artiklen?

1593520cookie-tjekHvilke færdigheder skal QA-testere i videospil have?
Nyheder
2021/06

Hvilke færdigheder skal QA-testere i videospil have?

For de fleste mennesker, især dem der overvejer videospil en væsentlig del af deres liv, er det et eftertragtet job at være et QA-tester til videospil. Bortset fra at have adgang til nye udgivelser af spillene, får testere af videospil eksklusivt medlemskab og en god indkomst. Således er det at være en videospil-tester, at du kan gøre, hvad du elsker og drage fordel af økonomisk. 

Videospil- og e-sportsindustrien vokser hurtigt, og alle ser ud til at have et stykke af kagen. Rapporter har vist, at inden udgangen af ​​2021 vil branchen være over 138 milliarder dollars værd.

Jo mere efterspørgslen efter videospil stiger, jo flere testere er brug for videospil. Baseret på de aktuelle tendenser i videospilindustrien vil efterspørgslen efter videospil blive endnu højere, hvilket betyder kun én ting, flere vil se efter blive testere af videospil

Selvom det kan virke som en drøm, der ikke er meget fjernet, er det vigtigt at have de rette færdigheder indstillet til at sikre, at du bliver en mester i dit håndværk. De bedste testere af videospil har brug for at vise visse færdigheder; Ellers varer de ikke meget længe i branchen. For eksempel er det kun talentfulde spillere, der kan analysere et fantastisk spil som Stack 'Em slot og anerkende dets fordele og ulemper. Tilsvarende skal videospil testere have dygtighed i disse spil. 

Dette vil tjene som en guide til at blive en videospil QA tester. Vi tilbyder nogle gode råd, der vil sikre, at du bliver den bedste QA-tester til videospil, der kan være. Vi vil også besvare nogle ofte stillede spørgsmål fra dem, der søger testere til videospil både professionelt og som en hobby.

Hvad gør en QA-tester til videospil?

Hvad gør en QA-tester til videospil?

Den officielle jobbeskrivelse for videospil-testere er kvalitetssikring. De udfører kvalitetssikring af videospil, og deres primære rolle er at finde fejl, der skal rettes, inden videospil frigives. Som en videospil tester forventes det, at du bryder spillet. Hvis du finder en kode, der ikke fungerer, skal du udrydde den, hvilket betyder, at du skal anvende usædvanlige metoder til test og afspilning. 

Videospil-testere har til opgave at prøve forskellige spilkombinationer for at sikre, at alt fungerer som det skal. Frem for alt kræver test af videospil kreativ tænkning og går ud over det åbenlyse. For at gøre det skal man have en unik måde at nærme sig en verden på måder, som den gennemsnitlige spiller ikke kunne forestille sig mulig.

I gennemsnit kræves det, at videospil-testere spiller videospil i timevis og ofte tager tidspauser imellem afspilningssessionerne. Da udviklingen nærmer sig slutningen, kan det forventes, at videospil-testere spiller spillet nonstop i 24 timer for at finde eventuelle problemer, der kan løses i sidste øjeblik, før spillet frigives. 

Nogle udviklere kan endda kræve, at de udfører specifikke opgaver gentagne gange for at fastslå spillets ydeevne. I nogle tilfælde kan de blive bedt om at tænde og slukke for spillet separat, undertiden op til hundrede gange, så virksomheder kan fastslå den gennemsnitlige tid, det tager at indlæse et spil. 

Derudover kan det være nødvendigt, at videospil-testere udfører flere opgaver samtidigt, såsom at downloade film eller chatte live under sessioner. Begyndere i videospilindustrien kan kaldes til at spille et niveau i et spil flere gange, da de prøver at finde specifikke fejl.

Kritiske færdigheder til QA-testere til videospil

Som en videospil tester er en af ​​de mest kritiske færdigheder, du skal have, at være opmærksom på detaljer. Hver eneste detalje er vigtig og bør ikke børstes af, da det kan gå langt med at forbedre spillerens samlede spiloplevelse. At være i stand til at hente de små detaljer giver også virksomheder en konkurrencemæssig fordel i forhold til deres rivaler. 

For det andet skal kvalitetssikringstestere for videospil være meget kreative individer. Når man finder måder at bryde et spil eller udrydde en kode, der ikke virker, hjælper kreativitet dygtige videospil-testere med at udtænke måder til at rette fejlene, mens de forbedrer spiloplevelsen. Du kan arbejde på deres kreativitet ved konstant at tage pauser, der giver dem mulighed for at omgruppere, når de finder nye kreative måder at løse problemer på.

For at testere af videospil betragtes som succesrige og produktive, skal de undgå unødvendige distraktioner og holde fokus. Disse personer arbejder under strenge deadlines, især når udgivelsesdatoer nærmer sig. Som et resultat kan manglende fokus forhindre en i at overholde deadlines, hvilket i sidste ende kan koste dem deres job. Spil efter egen bekvemmelighed uden at være opmærksom på deadlines er ikke en effektiv metode til at identificere og rette bugs. 

Enhver vellykket test af videospil skal også sikre, at de har upåklagelig kommunikationsevne. Dette skyldes, at for at sikre, at alle bugs er rettet, skal der være konstant og klar kommunikation mellem virksomhederne og videospil-testere. Testerne skal være i stand til at formulere de identificerede problemer sammenhængende for at undgå blandinger. 

Når en videospiltester har sendt en fejlrapport, bør de overveje udvekslingen, indtil udviklerne kan bekræfte, at de har rettet fejlen gennem en krypteret rapport. Tydelig kommunikation sikrer, at tid spares ved at være lige til det punkt snarere end at danse rundt om problemet. Undertiden, når de prøver at løse problemet, kan videospil-testere opleve, at problemet involverer mere end bare udviklerne. 

Som et resultat kan det være nødvendigt, at de kommunikerer med andre afdelinger, da de prøver at løse det aktuelle problem. At være en god kommunikator hjælper alle involverede med at have lettere ved at løse problemer såvel som at udføre tildelte opgaver perfekt.

Endelig skal testere af videospilkvalitetssikring have en passion for deres håndværk, modstandsdygtighed og professionalisme. På grund af dets ukonventionelle karakter kan de fleste begyndere undlade at behandle erhvervet med den seriøsitet, det fortjener. Videospil-testere har brug for at opretholde professionalisme og inkorporere værdier som tålmodighed for at sikre, at industrien fortsætter med at vokse, da det baner vejen for den yngre generation af videospil-testere.

Andre nyheder