Hvordan var artiklen?

1593470cookie-tjekHvad syntes skaberne af Scooby-Doo On Zombie Island om Simone & Lena, der dræbte piraterne?
Nyheder
2021/06

Hvad syntes skaberne af Scooby-Doo On Zombie Island om Simone & Lena, der dræbte piraterne?

Scooby-Doo på Zombie Island, udgivet i 1998, var min foretrukne Scooby-Doo-film at se vokse op som barn. Mens min søster og jeg generelt var store fans af Scooby-Doo, var det faktum, at monstrene var RIGTIGT denne gang, det der tiltrak os og millioner af andre børn.

Historien kredser om Scooby og banden, der genforenes efter en pause for at forsøge at løse et mysterium mere. Daphne keder sig over, at monstrene aldrig var virkelige. De møder Simone, en smuk kok i begyndelsen af ​​tyverne, som Fred bliver forelsket i. Hun fortæller dem, at hendes arbejdsgiver Simones hus på øen Moonscar er hjemsøgt af Morgan Moonscars spøgelse. Banden accepterer begejstret at undersøge denne sag, sikker på at det bare er endnu en falsk som deres tidligere hjemsøgelser.

Men efter et par uheld på herregården (herunder Lena og Simone, der er forfærdede over at opdage, at Scooby er en hund og Scooby jagter Simones katte, Morgan Moonscars spøgelse, der advarer banden om at forlade, og krydret peberfrugter), viser det sig, at monstrene virkelig ER rigtig denne gang. Fred trækker en zombies ansigt af, og en jagter begynder (i en af ​​de sejeste musik-action-sekvenser nogensinde), indtil Scooby og banden endelig genforenes med en bange Lena, der hævder, at hendes arbejdsgiver er blevet kidnappet.

Men så er det, når tingene tager et (ikke) twist. Gennem en overraskende række begivenheder afsløres det, at Simone og Lena er de sande skurke i denne fortælling. For længe siden var de medlemmer af en fredelig bosætter, der tilbad en kattegud. Den onde pirat Morgan Moonscar og hans besætning angreb kolonien og myrdede alle inden for undtagen Lena & Simone, der formåede at flygte.

Lena & Simone indgik en pagt med deres kat om at give dem beføjelser til at dræbe piraterne og hævne deres folk. Denne magt gav dem udødelighed, men med en pris: deres kræfter og ungdom ville falme, hvis de ikke dræbte en person ved hver fuldmåne. De har lokket mange uskyldige turister til øen for at dræbe, og nu er det bandens tur.

Heldigvis, med lidt hjælp fra zombierne og Scooby og Shaggy, bliver damerne ødelagt og de bliver til støv. Nu kommer vi til hovedspørgsmålet i denne artikel.

Ville Simone og Lena stadig blive betragtet som skurke af Scooby og banden, hvis de kun havde dræbt piraterne og ingen andre? Daphne fortæller Simone og Lena, at zombierne bare var fattige sjæle, der forsøgte at advare banden. Mens mange af dem var (turisterne), var mange af dem også blodtørstige pirater, der havde dræbt uskyldige mennesker. Men banden skelner ikke i filmen mellem piratzombier og turistzombier. Velma smiler til zombierne til sidst og siger "Nu kan de hvile i fred." Der er ingen fordømmelse af Morgan Moonscar fra banden, kun taknemmelighed.

Det er svært at sige præcist, hvilken mening instruktøren og manuskriptforfatterne havde om moralen eller umoraliteten i Lena og Simone, der dræbte bare piraterne. Var det berettiget selvforsvar/hævn, eller er hævn altid forkert i Scoobys og banden? Dette er et interessant spørgsmål, som jeg frygter, at vi måske aldrig ved svaret på. Vi har kontaktet nogle af de mennesker, der er involveret i Scooby-Doo, og vil opdatere dig, hvis vi får svar. En nylig efterfølger, Return To Zombie Island, referencer historien om Zombie Island, men giver ikke en mening om bandets mening om at dræbe piraterne.

Dette moralske spørgsmål forbliver Scooby-Doo On Zombie Islands største mysterium.

Hvad mig angår, står jeg på siden af ​​de to kvinder, der forsvarer sig og hævner deres folk mod onde pirater. Det er problematisk og dybt umoralsk at fordømme dem for at slå tilbage. Lad os håbe, at banden forstår, at det, der gjorde Simone og Lena onde, var deres drab på uskyldige turister, ikke deres drab på pirater.

Andre nyheder