Hvordan var artiklen?

1593310cookie-tjekDet vigtigste spørgsmål i livet er underlige tegneserier
Nyheder
2021/06

Det vigtigste spørgsmål i livet er underlige tegneserier

Life Is Strange Comics - Spørgsmålet er dette: Er Max ved at overtage ligene fra andre Max's og erstatte dem, når hun går ind i en anden virkelighed? I så fald genvinder de kontrollen, når hun forlader? Bekymringen her er, at hun muligvis sletter de andre Max permanent.

Lad os tage backup af en kontekst. Livet er mærkeligt er et af de mest banebrydende spil i det sidste årti. Det er blevet beskrevet som at have en David Lynch-inspireret tone til det og har en relateret hovedperson, der forsøger at redde sin ven. Slutningen på Life Is Strange er følelsesmæssigt kraftfuld (spoiler advarsel!) Med at spilleren bliver tvunget til at vælge mellem at redde sin vens liv eller livet for tusinder af uskyldige byboere. Ingen af ​​slutningerne er kanon, eller for at være mere præcis, BEGGE slutninger er kanon i forskellige tidslinjer.

Dette er for at give spilleren det ultimative valg. Uanset hvad du vælger, er kanon i din tidslinje. Selvom det er rigtigt, at der er udgivet en tegneserieserie efter begivenhederne på tidslinjen, hvor du gemmer din ven, er det bare virkeligheden i en af ​​mange tidslinjer. 

emma

A Life Is Strange tegneserie serie skrevet og illustreret af den talentfulde Emma Vieceli udforsker en af ​​tidslinjerne, hvor Max redder Chloe og ofrer Arcadia Bay. Tegneserierne er sjove at læse, men der er et meget, meget vigtigt spørgsmål, der har nogle Life Is Strange -fans bekymrede. Her er kernen i spørgsmålet:

I tegneserierne indser Max, at hun kan fase ind i alternative virkeligheder, og at der er et uendeligt antal universer med forskellige versioner af Max og Chloe. I en virkelighed lever Rachel stadig. I en anden ofrede Max Chloe for at redde Arcadia Bay. Max besøger mange af disse virkeligheder og til sidst afgjorde den virkelighed, hvor Rachel overlevede. Til sidst vil hun beslutte at vende tilbage til sin egen virkelighed. Alt fint og godt, ikke? Nå ... bortset fra en lille ting. Hun møder aldrig en anden Max i disse verdener. Og det kunne gøre hele denne tegneserie meget mørkere, end den ser ud til.

Hvis kun én Max kan eksistere i én virkelighed, så besidder tegneserien Max på en måde den anden Maxs kroppe - eller måske endda dræber dem direkte. Det er ikke underligt, at mange Life Is Strange -fans deltog i en Reddit -tråd i den forløbne uge og undrede sig over netop dette spørgsmål. Hvis Max udsletter de andre Max's, når hun besøger andre tidslinjer, kan dette være foruroligende for spillere, der valgte at redde Arcadia Bay - da Max kort tidligt besøger denne tidslinje. Fans, der valgte den slutning, ville blive kede af det, hvis tegneserien Max tørrede deres Max fra eksistensen.

Men her er sagen: Jeg synes det er meget muligt, at dette spørgsmål besvares inden for de næste to bind. Der kan være en grund til, at vi ikke har set to Max møde hinanden. Max vender tilbage til sin oprindelige virkelighed i næste bind.

Jeg ville ikke blive overrasket, hvis Max befinder sig ansigt til ansigt med Max fra den tidslinje, hun indtastede. Bliver denne anden Max vred? Måske bliver hun en fjende. Eller måske ikke. På en eller anden måde synes jeg, at der er noget meget interessant på vej.

Andre nyheder