Hvordan var artiklen?

1593361cookie-tjekTBC HEROIC DUNGEON GUIDE - Warlock
Nyheder
2021/06

TBC HEROIC DUNGEON GUIDE - Warlock

Meget af din tid i Outland vil blive brugt i heroiske fangehuller til både den daglige søgen og for at få episk udstyr og retfærdighedsmærker, der bruges til at købe kraftfulde genstande. En af de bedste klasser til at føre dig gennem disse vanskelige heroics er Warlock. Bortset fra den fremragende DPS har Warlock adgang til en bred vifte af værktøjer og værktøjer. Disse inkluderer:

Crowd Control: Warlock er udstyret med nogle få vigtige stykker crowd control. Succubus er fantastisk til at holde en fjende væk fra kampen (dog sørg for at genanvende den, når den løber tør), selvom den til tider er uklar, og forføreren kan ofte modståes eller brydes. Frygt er nyttigt i en knivspids, og Death Coil kan få en fjende fra dig eller en healer, der er længe nok til, at tanken håner den. Det skal advares om, at frygt skal bruges tyndt og kun i komplette nødsituationer. En forkert frygt kan sende en fjende lige mod en anden pakke og trække dem alle mod dig.

Hjælpeprogram: Soulwell til Healthstones til festen, Soulstones til wipe-beskyttelse og en bred vifte af dæmoner at vælge imellem. Felhunter kan vise sig nyttig, hvis der er behov for afbrydelser eller fordriv, Succubus er altid alsidig, og imp kan give et sundt udholdenhedsforøg.

AOE: Seed of Corruption er et kraftfuldt værktøj til at håndtere store fjenderpagter - se dog din trussel! Desuden, hvis du specificerer i ødelæggelsestræet, er brug af Shadowfury både godt for AOE-skader og en 2 sekunders stun. Der er intet mere spændende end at få 5 eller 6 Seed of Corruptions ud på forskellige fjender og sprænge dem alle sammen med en enkelt Shadowfury.

Og når det kommer til krisen med en intens bosskamp, ​​har warlock ekstremt høj DPS til at smelte gennem bosserne. Når det kommer til at aflevere dine hårdt tjente retfærdighedsmærker, er Icon of the Silver Crescent et must-buy.

Andre nyheder