Hvordan var artiklen?

1593350cookie-tjekScaly Pete er den virkelige helt af Maneater
Nyheder
2021/06

Scaly Pete er den virkelige helt af Maneater

Maneater er et omvendt horror -spil, hvor du spiller som en blodtørstig tyrhaj ud for hævn. Hajen er absolut ond, men mærkeligt nok synes mange fans og endda devs at synes hajen er berettiget.

I interviews har devs sagt, at hajen straffer menneskeheden for at forurene havet, og de har kaldt Scaly Pete (hajjægeren) ond for at forsøge at stoppe hajen. Dette er bizart. Tror devs virkelig, at de mennesker, der bare slapper af på stranden, fortjener at blive myrdet på grund af forurening? Formentlig føler de ikke sådan om rigtige mennesker, håber jeg i hvert fald! Se på den stakkels kvinde, der bliver spist i salgsfremmende billede herunder. Tror devs at hun er ond?

Konsensus blandt Maneater fans og spilmedierne er, at Scaly Pete var en ond hajjæger, der grusomt dræbte vores morhaj - og derved begrundede vores jagt mod ham. Jeg mistede styr på antallet af artikler, jeg har hørt, der beskriver Scaly Pete som et grusomt monster for sine handlinger.

Jeg er stærkt uenig. Årsagen er, at Moderhajen IKKE var en uskyldig haj, der havde sin egen forretning. I det første niveau, hvor du spiller for hende, skal hun fortære en flok uskyldige strandgæster. Scaly Pete kaldes først ind, efter at hun brutalt myrder dem uden grund. Hvad skulle Pete gøre? Lad hende blive ved med at spise folk? Lad hende gå, så hun kommer tilbage og fortsætter med at dræbe? Sætte hende i en zoologisk have? (Jeg er sikker på, at der også ville være folk, der kaldte ham ond, hvis han satte hende i en zoologisk have.)

Jeg husker en del af gameplayet, hvor en kvinde i en bikini bare chiller på et krydstogt og morhaj HOPPER ud af vandet og trækker kvinden i havet. Hun skriger af frygt og smerte, mens blod strømmer ud af hende, da hun bliver slæbt til hendes død.

Scaly Pete er den dårlige fyr for at dræbe dette monster? Virkelig, devs? Skam dig.

Andre nyheder