Hvordan var artiklen?

1593320cookie-tjekNekrofugitiv: omvendt horror-spil, hvor du spiller som en dæmon
Nyheder
2021/06

Nekrofugitiv: omvendt horror-spil, hvor du spiller som en dæmon

Omvendte horror-spil er ikke nær så almindelige som horror-spil, men når de dukker op, har de en tendens til at være fanfavoritter: fra Carrion til Maneater til Undertails folkedrab.

Necrofugitive er et andet omvendt horror-spil og ser efter min mening endnu bedre ud end Carrion, som det har nogle ligheder med. Det har ingen officiel udgivelsesdato, men der er en fremragende demo på Steam kan du prøve at se, om dette er noget, du kan lide.

Historien om Necrofugitive får dig til at spille som en dæmon, der tilbeder kultist, der myrder sine fangere og flygter fra fængslet. Hans medkultister blev myrdet i en heksejagt, og nu er han den sidste. Nu er han på flugt, og hære samles for at jage ham. Jo mere han dræber, jo mere kan han forvandle sig til en gigantisk skræmmende dæmon, der ødelægger de ynkelige mennesker, der tør trodse ham. Du kan også tilkalde en række skabninger for at hjælpe dig med at bringe ødelæggelser for dusørjægere og riddere, som du støder på.

Nu skal jeg nævne, at det er roguelike - jeg ved, at nogle spillere ikke kan lide roguelikes. Men hvis det ikke generer dig, skal dette spil være lige i din gyde. Spillet ligner Carrion, idet du kan pakke røde tentakler omkring en mand og besidde / overtage hans krop. Der er også en vigtig stealth-faktor, hvor du kryber rundt i fangehuller i håb om at undgå afsløring. Grafikken er meget bedre end Carrion (i Carrion kunne du ikke engang fortælle, om din modstander var en mand eller en kvinde), og der er skræmmende musik, der passer til tonen. Det sidste spil vil have fuld stemmeaktivering, inklusive talet dialog.

Andre nyheder