Hvordan var artiklen?

1593440cookie-tjekGrounded's menneskelige skurk afsløret?
Nyheder
2021/06

Grounded's menneskelige skurk afsløret?

venner

Grounded er et lovende sandkassespil, hvor du spiller for et krympet menneskebarn (billedet ovenfor), der prøver at overleve i en forstads baghave mod sværme af uhyrlige insekter.

Mens tidlig adgang og nogle opdateringer har antydet en større historie, er det meste hidtil et mysterium. Hvorfor er børnene krympet? Var det en freak-ulykke, eller mere sandsynligt, som det antydes af teknologien, der findes i haven, var disse børn ofre for en ond videnskabsmand? Udviklerne har afsløret i interviews, at der vil være en kompleks historie, selvom det kan gå et år eller deromkring, før vi lærer sandheden. Følgende er spekulationer om en mulig måde, spillet kan gå på. Dette kommer ikke fra devs, bare et rygte:

Jordede spillere vil til sidst støde på en kvinde, der bruger bugspray i hendes have. Kvinden ser ud til at være i trediverne, er hvid, har sort hår, er fit og iført en tanktop og arbejdsbukser, fordi det er en varm dag. Du kan kun finde hende om dagen. Du bliver nødt til at følge hende, uden at hun ser dig, ellers er det slut. Til sidst vil hun dog tage en ukrudtsmand og gå efter noget dybt græs, hvor mange farlige insekter lever. Spilleren bliver nødt til at gå ind i weedwacker for at deaktivere den. Dette er et helt nyt område at udforske, og overraskende nok er der masser af insekter inde, som du skal bekymre dig om. Når afspilleren først har deaktiveret ukrudtsmakeren, angriber en sværm med insekter kvinden og får hende til at flygte ind i hendes hus. Åh, en sidste ting. Tilsyneladende er der modeller af denne kvinde i en hvid videnskabsmand.

Hvad mener du?

Andre nyheder