Hvordan var artiklen?

1593561cookie-tjekDenne 4. juli er gotiske piger det, det handler om
Nyheder
2021/06

Denne 4. juli er gotiske piger det, det handler om

Bleg hvid hud. Sort hår. Påklædt alt i sort tøj. Mørk eyeliner. Sort læbestift. En foragt for materialistiske, "preppy" bekymringer. Kort sagt gotiske piger.

Ravens drøm er nu ud i boghandlere overalt. Fra plotbeskrivelsen:

Ravens nye ur er ikke som andre ure. Det har magten til at bringe hende ind i en anden verden kendt som Dreaming, en verden fuld af underlig magi og underlige ting, der appellerer til hendes gotiske følelser - men ikke alt er som det ser ud til at være. En uhyrlig ondskab lurer i hjertet af Dreaming og ser Ravens hver bevægelse. Mareridt og drømme venter ...

Raven's Dream er skrevet i en stil svarende til Coraline og er fyldt med så vidunderlige væsner som kinesiske drager, mennesker lavet af voks, skræmmende klovne og mystisk sang. I mellemtiden må Raven i den vågne verden kæmpe med preppy bøller ledet af den rige rige pige Lilly og endnu mere truende et mystisk samfund kaldet Gatekeepers, der prøver at tage det ur tilbage, som Raven opdagede.

Udgivet til gode anmeldelser er Ravens drøm en fejring af gotisk subkultur. Vil Raven klare det ud af dette YA-rædseleventyr okay? Læs bogen og find ud af det.

Mareridt og drømme venter.

Og husk: Døden er aldrig enden.

Andre nyheder